- 19 Aralık 2020
- 224
- 252
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar günde 1Hanımlar benim gibi dogal transfer olanlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?
Hayırlı haberlerle gell inşallah tatlımKızlar hepinizin dualarına ihtiyacım var,
Bugün test günüm zaten gecede pek uyuyamadım da 6 da uyandım sağlık ocağının açılmasını bekliyorum ama dakikalar geçmek bilmiyor.
Allah gönlüne göre versin inşallahGunaydın herkese
Bende gece uyuyamadım. En geç 12 gibi kan vermiş olurum, test günüm.
Dualarınızı eksik etmeyin
Benimde atışlarimda sorun olduğu için doktorum çağırmıştı keseyi küçükte olsa gördü değerim 787iken. Kendini strese sokma bol bol zikir çek çok rahatlatıyor korkuyla bende beklemiştim ama şükürler olsun hersey yoluna girdiAllah razı olsun bunları okumak bile rahatlattı beni kalbimi. Ağrım hiç yok 2 gün kahve 1 kez de kırmızı kanamam oldu çok az ama hem de çok az onun dışında beta artışı beklenilen gibi olmadığı için doktorum çağırdı acil şekilde
InsALLAH ben inaniyorum sizinki de pozitif icinizi ferah tutunAllahim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder benim adet kanı gibi 2 damla geldi bu sebepten korktum endişelendim dilerim ki pozitif sonuç almam nasip olur
Hayırlısı olsun canım güzel haberler duyalım inşallahBen evde idrar testi yaptim 2 defa 2 sindede silik cizgiyi gordum kan testi yaptirCaktim hastaneye gittim inanilmaz bir kalabalik fena salgin var hastanede bu kez de tuttuysa salgina yakalanirim bisi olur diye korkup kactim simdide cuma gunu tam 12 gun oluyor benim test gunum cuma yani gidip verecegim bakalim kan hayirlisi
Doktora göründün mü umarım dış gebelik değildir?İnşaallah değildir
Nasılsın her şey yolunda mıBende heyecanlıyım canım nasıl gidiyor senin ?
Kaç haftalıkken keseyi görmüş oldunuz transfer gününe göre mi hesaplanıyor ?Biz keseyi gördük çok şükür bi sorun yok dedi doktor boyutu şekli gayet normal dedi 15 ocakta kalp atışı için gideceğim
Adet gününe göre hesapladı5+2 de görmüş oldum canım
Transfer günü başlanıyor canım vericektr mutlaka ama yine de sorabilrsnİkinci transferimde 6. Hftaya doğru kanamayla kalbi durmuştu ama oskapar. Hiç vermediler. Cuma trsnsfer olacak acaba trsnsfer sonrası mi verilir bilmiyorum ki vardır bildiği herhalde diye düşünuyorum. Bi sorsam mi acaba ya niye vermediniz diye