Ayaklarıma krap giriyo o belirti olurmu bilmiyorum cumartesi kan verecegimBelirti varmı bende 26 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayaklarıma krap giriyo o belirti olurmu bilmiyorum cumartesi kan verecegimBelirti varmı bende 26 Aralık
İkinci transferimde 6. Hftaya doğru kanamayla kalbi durmuştu ama oskapar. Hiç vermediler. Cuma trsnsfer olacak acaba trsnsfer sonrası mi verilir bilmiyorum ki vardır bildiği herhalde diye düşünuyorum. Bi sorsam mi acaba ya niye vermediniz diyeYok ben ondan da kullandım o da yakmıyor inanın oksaparı bana da bırak dese keşke coraspin zaten kullanıyorm acaba daha önce düşük yaşadığım için mi verdi sizin öyle bir geçmişiniz var mı
5 .gün embriyosu mu ?Ayaklarıma krap giriyo o belirti olurmu bilmiyorum cumartesi kan verecegim
3.dondurulmus5 .gün embriyosu mu ?
Benim de 3 dondurulmuş bana 8 ocak ver dediler3.dondurulmus
Hayırlısıyla güzel haberler alirirBenim de 3 dondurulmuş bana 8 ocak ver dediler
Benimde 8 ocak test günümBenim de 3 dondurulmuş bana 8 ocak ver dediler
Kızlar selam benim de transferim 26 Aralık 5.gun embriyosu, ben de 8 ocakta verecegim inşallah hepimiz sağlıklı pozitifler görürüzBenim de 3 dondurulmuş bana 8 ocak ver dediler
İnşallah canım sende varmı belirtiKızlar selam benim de transferim 26 Aralık 5.gun embriyosu, ben de 8 ocakta verecegim inşallah hepimiz sağlıklı pozitifler görürüz
İnşallah pozitif görürüz hepimizBenimde 8 ocak test günüm
Benimde ilk 5-6 gün hic bişey yoktu sdce azcık morarmısti sonra kzarmaya ve kasınmaya başladı kasintidan duramıyodum sonra iki gun bi kesildi kasintisi dün tekrar başladı bugün sabah vurdum aksamkini vuramicam 50 mgyi alayım öyle kalcdan vururum dayanamıyorum artık. Normalde iki ,üç gun once 50 ye geçmem lazımdı benim elimde daha iki kutu iğne var 25 mg ziyan olsun istemedim ve kalcadan da aynısı olursa diye tereddüt ettim biraz daha dayanırım dedim ama geçmiyor da benim tenim zaten hassas aslında bi kaşıntı kzarklik kremi vs yazsalardi ne bileyimAlerji yapmis olabilir.kalcadan yap dediyseler bence oyle yapin hani ben bu forumda dha boyle olan gormedim 3 tedavimde de kendimde yasamadim.
Her gün kendimi dinliyorum resmen. Hepsini de not ediyorum. Belirtilerim şu şekildeİnşallah canım sende varmı belirti
Hiç belirtisi olmayıp hamile olanda var . Tüm belirtileri yaşayıp hamile olmayanda tamamen bünyeye göre değişiyor benceHer gün kendimi dinliyorum resmen. Hepsini de not ediyorum. Belirtilerim şu şekilde
1.gun sabah tuvalet kağıdına bulaşan minik kanama
2.gun aşırı göğüs hassasiyeti
3.gun aşırı göğüs hassasiyeti
4.gun aşırı göğüs hassasiyeti
5.gun aşırı bacak ve bel ağrısı
6.gun sağ kasıkta batmalar sol kasık ağrısı, gün içinde ara ara baş dönmesi
Bunlar ne belirtisi bilmiyorum ama çok değişik ve ağrılı bir süreç, benim gibi olup da pozitif gören var mı acaba
Hepimize sağlıklı pozitifler olsun inşallah o zamanHiç belirtisi olmayıp hamile olanda var . Tüm belirtileri yaşayıp hamile olmayanda tamamen bünyeye göre değişiyor bence
Allahim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder benim adet kanı gibi 2 damla geldi bu sebepten korktum endişelendim dilerim ki pozitif sonuç almam nasip olurYok canim kahverengiydi ilk tup bebekte de geldigi icin endiselenmedim sevindim benim icin belirtiydi onu bekledim resmen.2.tedavimde gelmedi olumsuz oldu sukur 3 de geldi pozitif.doktoruma bile haber vermedim sonra laf arasinda soyledim hemsirelere neden demediniz bidha gelirse soylersin fln dedi tmama dedim. Hic bir ilacim kesilmedi ilk denememde gledi ilaclar kesilmedi. Ben o lekelenme gelince esimi aradim insAllah oldu dye.zatn 4 gunde erken gebelikte gordum 5 kanda 17 ile ogrendim
Canım testte yapma kanda verme. Ben burdaki 5. Gün pozitifleri gördüm yaptım. Negatif çıktı sonra 7. Gün kan verdim negatif çıktı. Doktora yazdım ilaçları bırakıyım mı negatif çıktı diye hayır sakın bırakma çok erken test için biz çok gördük 7 den sonra pozitifleri dedi bi umudum artmadı değil ama daha sonuç daha
Ben evde idrar testi yaptim 2 defa 2 sindede silik cizgiyi gordum kan testi yaptirCaktim hastaneye gittim inanilmaz bir kalabalik fena salgin var hastanede bu kez de tuttuysa salgina yakalanirim bisi olur diye korkup kactim simdide cuma gunu tam 12 gun oluyor benim test gunum cuma yani gidip verecegim bakalim kan hayirlisiCanım testte yapma kanda verme. Ben burdaki 5. Gün pozitifleri gördüm yaptım. Negatif çıktı sonra 7. Gün kan verdim negatif çıktı. Doktora yazdım ilaçları bırakıyım mı negatif çıktı diye hayır sakın bırakma çok erken test için biz çok gördük 7 den sonra pozitifleri dedi bi umudum artmadı değil ama daha sonuç daha belli değil çarş belli olacak
Transfer esnasinda o kadar su kullanilmiyor mumkun degil boyle birsey mikron bazinda sivi ile nakil yapiliyorKızlar bir şey soracağım sizin de başınıza geldi mi merak ediyorum. Ben transferin 2. gününde ayağa kalkıp yürürken iç çamaşırıma neredeyse bir avuç kadar su aktı. Ama baya su gibi, akıntı gibi değil. Doktorum embriyoyu transfer ederken bir sıvıyla enjekte ettiklerini ve yatma meselesinin o sıvının vücuda karışmasıyla ilgili olduğunu söylemişti. Sizce ayağa kalktığımda akan o su doktorun bahsettiği sıvı mıydı ve o aktığı için mi transferim tutmadı