Bende 5 gün ara ile bakılan iki değer neredeyse eşitti birbirine çok yakındı. Sende elhamdülillah hep artış olmuş canim.
Benim iki gün kanamam da oldu ama sanırım ikizdi ve bir tane tüpte bir tane rahimdeydi. Rahmimde olan 6.5 haftalıkken düştü. O günden sonra kanamam olmadı ama betam fazla düşmemişti. Allah'ım kimseye yaşatmasın canım. Evlatla imtihan olmak zor Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bak sana şunu diyeyim. 2018 de klomenle kimyasalın oldu çok üzüldüm çok ağladım. Ben kimyasal gebeliğe uzulurken 2019 da aşılama yapıldı ve erken doğumla oğlumu kaybettim 5 gün yaşadı bu en zoruydu. 2020 de Allah'ım ilk defa supriz bir gebelik nasip etti diş gebelikti bu da mesakkatliydi ama oğlumu kaybetmek kadar zor değildi. Sadece tek tüpe kaldığım için tüp bebeğe muhtaç kaldım . İnşallah senin yaşadığın dış gebelik değildir canım. Ama eğer öyleyse bile sakın üzülme bir an önce vücuduna zarar vermeden tekrar tedavilerin aksamadan devam edebilmen için doktorun mudahele etmeli korkma olur mu? Tek eksi yani şu olur metotreksattan sonra 3 ay gebe kalmamalisin. Bu arada da vücudunu ağır hormon ilaçlarından arindirmis olursun canım. Ama inanıyorum ki inşaallah senin durumun dış gebelik değil . Allah'ım evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin