- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 23
- 35
Allahim insallah sağlıcakla pozitif haberlerinle
Canim ben acilden veriyorum bisey demiyorlar. Beta vericem diyorum tamam dediler 2 defa acilden verdim yarim saate ciktiKızlar devlet hastanesinde acilden mi veriyorsunuz kan I beta hcg istediğimiz de girerler mi cunku carsamba günü vermeyi düşünüyorum randevu yok 8.gun acil bakar mi acaba öğlen gitsem
Ya sorma başıma geleni. Burda 5. Gün test yapan arkadaşları gördüm ya bi heveslendim test yaptım negatif çıktı 6. Günde negatif çıktı. 7. Gün hast gittim kan verdim gene negatif. Doktora yazdım hocam bırakıyım mı ilaçları negatif çıktı. Oda hayır sakın bırakma daha çok erken 12. Gün test istiyorum senden bırakma iğnelere haplara fitillere devam dedi. O yüzden günümü bekliyorum çarşamba günü günüm dolacak. 2 gündürde midem çok bulanıyor sabahları. Heveslenmiyorum ama çok tuhafımCanım sen ne yaptın gününü bekliyorsun degil mi
Ayy hadi gözünaydın canım elbette güzel. Sıkıca turunsun yavrucağın sanaKızlar hamileyimmmmmm
Transferin 9.gunu değerim 72 iyi mi sizce
Canım kan sonucum çıktı cumartesi sabah 314 tü şimdi verdiğim de 1016 çıktı 56 saatte bu kadar artmış sevinsem mi bilemedimAyyy gerçekten Allah bu şekilde doktorların elline düşürmesin belki normal yolla hamile kalıp lekelenme görsek bu şekilde endişelenmeyiz Rabbim sıkıntılarımızı feraha çıkarsın güzel haberlerini bekliyorum
Kız sevinsem mi ne demek sevin tabi muhteşem bir artış varCanım kan sonucum çıktı cumartesi sabah 314 tü şimdi verdiğim de 1016 çıktı 56 saatte bu kadar artmış sevinsem mi bilemedim
Canım bugün 11. Gün tekrar bakıldı negatif hayırlısı olsun. 7. Gün erken inşaallah sen müjdeli haberi alırsın canımEvet bende 5aa idi. 7.gün test verdim doktorun sakın aldan doğru sonuç değil başkalarında çıkıyor diye sende de çıkacak değil dedi
Çok tedavi gördüm ilk defa pozitifi görünce ne bilim duygu karmaşası yaşadığım şey sanırım ama moralimi hep yüksek tutucam Allahın izniyle o lekede yerleşme kanaması çarşamba günü belki keseyi kese görünür alttanKız sevinsem mi ne demek sevin tabi muhteşem bir artış var
Super niye endişeleniyorsun kaçıncı gün bu değerleri aldın ?Canım kan sonucum çıktı cumartesi sabah 314 tü şimdi verdiğim de 1016 çıktı 56 saatte bu kadar artmış sevinsem mi bilemedim
Amin inşallah canım beni de haberdar et güz l haberler ile gel inşallahAmin insallah
Sağol canım benim amin inşaallahMasallah canimmmm benim güzel tabi güzel olmaz mikat kat katlansın değerin darısı bizlereee
Teşekkü ederim canımmAyy hadi gözünaydın canım elbette güzel. Sıkıca turunsun yavrucağın sana
Bende 28 aralıkta transfer oldum benim kan tahlili 8 ocak evet gerçekten geçmiyor zaman. Moralini bozma iyi düşün iyi olsunKızlar selam, bende 28 Aralıkta transfer oldum, doktorum 5 Ocak cuma kan tahlili vermemi söyledi ama günler geçmek bilmiyor bide transferin 3 üncü günü ağır bi grip oldum daha toplayabilmiş değilim bunun da sonucumu etkilemiş olmasını düşünmek biraz moralimi bozuyor motivasyonum düşüyor. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Hiç korkma canım Allahın izniyle bebişin sımsıkı tutunmuşturCanım benim de 6.günüm belirtim yok diye çok korkuyorum
Canım benim çok üzgünüm napıcaksınız peki varım dondurulmuş embriyonCanım bugün 11. Gün tekrar bakıldı negatif hayırlısı olsun. 7. Gün erken inşaallah sen müjdeli haberi alırsın canım
Canım benim de transferimin ikinci günü geldi ama kırmızı seninde öyle miydi coraspini kestim sonraBende transeferin 2.gunu oldu. Ilk tup bebegimde de ayni sekilde olmustu
Ya canım bugün benimde 6.günüm kan vermeye gidecektim zor tuttum kendimi 8. Gun gideyim dedim Allahim sağlıcakla güzel haberlerle gelirsin inşallah Allahtan Ümit kesilmezYa sorma başıma geleni. Burda 5. Gün test yapan arkadaşları gördüm ya bi heveslendim test yaptım negatif çıktı 6. Günde negatif çıktı. 7. Gün hast gittim kan verdim gene negatif. Doktora yazdım hocam bırakıyım mı ilaçları negatif çıktı. Oda hayır sakın bırakma daha çok erken 12. Gün test istiyorum senden bırakma iğnelere haplara fitillere devam dedi. O yüzden günümü bekliyorum çarşamba günü günüm dolacak. 2 gündürde midem çok bulanıyor sabahları. Heveslenmiyorum ama çok tuhafım
Amiiiin canimm amin dediğin gibi olur Allah’ın izniyleHiç korkma canım Allahın izniyle bebişin sımsıkı tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?