2023 Aralık Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalar, transfer öncesi yasmin doğum kontrol hapı kullanan var mu acaba? Doktorlar yasmini neden veriyorlar? Bana da doktorum yasmin verdi ama çok fena mide bulantısı yaptı, çok zorlanıyorum.
O benim :) ben kullandım 21 gün.
Beni çok etkilememişti. Neden kullandığımı hiç araştırmadım. Ne denirse ona tamam diyip yapıyorum. Araştırmıyorum, bakmıyorum böylelikle stres olmuyorum.
Transfer sürecine girdim şimdide estoferm kullanıyorum. O biraz fazla etkiliyor beni. Ruh halim gel git :)
 
Estrofem ne ya öyle . Nasıl bir ruh hali icindeyim anlamıyorum. Sürekli uyku hali sürekli . Ayakta gidiyor gözler :)
 
Estrofem ne ya öyle . Nasıl bir ruh hali icindeyim anlamıyorum. Sürekli uyku hali sürekli . Ayakta gidiyor gözler :)
Bana uyku yapmadı henüz :)) çok başım ağrıyor ama bir de ruh halim değişiyor ara sıra. Eşim şaşırıyor bana bakıp bakıp. Telefonda bir videoya gülerken ikincisinde aniden ağlayabiliyorım kilo yapıyormuş birde öyle diyorlar. İnşallah onu yapmaz
 
Yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer olur
Ben bugün sordum. 3. Gün 5. Gün ve 6. Gün embriyosu oluyor. Opu günü doktor karar veriyor transfer gününü. Eğer o ay hormonlar olarak rahminiz durumunuz elverişli ise o ay taze transfer oluyor. Ama doktor rahim dinlendirme ve hormonla alakalı bir şey derse sonraki adet günlerine göre gün veriyor. Bu şekilde olduğunu öğrendim.
 
Evet 9 yasindalar onlar doğal oldu birdahada olmadi
Anladım nasip diyelim . Ben kadın faktörlü her sorunun çözülebileceğine inanan biriyim. Ama erkek faktörlü olunca iş zorlaşıyor maalesef. Yani bilimsel olarak gerçekliği nedir bilmiyorum ama kesinlikle erkek faktörlü sorunlar işi zorlaştırıyor gibi.
 
Evet yan etkileri öyle gösteriyor. Hormon işte her sey yapıyor maalesef . Pozitif alalım da her şeye razıyım :)
 

Ben de doktorların bir bildiği vardır mutlaka deyip kullanıyorum ama bu ilk kez olunca şaşırdım ve daha önce de başka bir doğum kontrol hapını kistim için kullandığımda hiç bir yan etki olmamıştı… ve önceki transferimde de kullanmamıştım, o yüzden… estrofem bende hiç bir yan etki yapmamıştı mesela, demek ki herkesin bünyesi farklı :)
 
Yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer olur
Eğer taze transfer olacaksanız ve her hangi bir probleminiz yoksa opu’dan sonraki adetten sonra yumurtlama döneminizde transfer yapılır, eğer embriyolarınız doldurulduysa rahim dinlendirme yapılarak ikinci adetten sonraki yumurtlama döneminizde transfer işlemi yapılır.
 
 
Herkese merhaba, ben de Aralık ayında transfer olacağım tahminimce 20'sine denk gelecek. Bu benim ikinci transferim olacak. Benin sürecim temmuz ayında opu olarak başladı, 5 embriyomuz oldu. Ekim ayında ilk transferimi oldum ama maalesef negatif sonuçlandı ve duygusal olarak yıprandığım bir süreç oldu. Aralık ayında ikinci transferim olacak bu sefer iki tane embriyo transfer edilecek. Sürecim bht clinic volkan bey ile ilerliyor. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize.
 
20 Aralık olarak ekliyorum tabloya. İnşallah pozitif haberlerimizi arka arkaya veririz birbirimize hoşgeldiniz
 
Safransari canım ne yaptın var mı bir gelisme umutla bekliyoruz seni bugün transfer olacak olan bir arkadaş vardı ona da geçmiş olsun inşallah sağlıkla tutunur bebeğin
Canım 7. Gün bugün. 10. Gün test yapacağım. Öyle büyük bir belirtim felan yok. Bekliyorum bakalım. İçim çok negatif. İnşallah şaşıracak bir mutluluk yaşarım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…