- 5 Şubat 2021
- 486
- 526
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım inşallah her şey güzel olur bu sefer. Bizim merkezde 3.gün embriyosunu transfer yapmadıkları için biliyorum yoksa 3ün 5in önemi yok tutunacak olan tutunuyorÖncekiler 5.gun embriyosuydu sanırım. Hep tek oldum ilk defa çift olucam hayırlısıyla. Bir de ben açıkçası kaçıncı gün embriyo gibi şeylere takilmiyorum bu çiftler kaçıncı gün sormadım ama sorucam gittiğimde.
Doktor insiyatifi bence çünkü ben 31 yaşındayım bazı merkezler 35 yaş üzerine yapıyormuşBu tek veya çift mi embriyo transferi olucak neye göre belli oluyor ? Doktor insiyatifi mi yoksa hasta yaşı mi ? Mesela ben çift istersem çift koyulabilir mi ? Çok merak ediyorum
İnşallahAnladım canım inşallah her şey güzel olur bu sefer. Bizim merkezde 3.gün embriyosunu transfer yapmadıkları için biliyorum yoksa 3ün 5in önemi yok tutunacak olan tutunuyor
Merhaba şimdiden geçmiş olsun, ağrı olup olmaması kişiye bağlı. Eğer fazla yumurta toplanmazsa ve folikülleriniz beklenenden fazla büyümemişse pek bir sıkıntı olmuyor. Uyandıktan sonra kısa süre bir ağrım olmuştu sonra geçti.Toplama işlemi sonrası çok ağrı oluyor mu
Benim hsg de çok zor geçti sağ tüp tıkalı ,sonra polip ameliyatı oldum yine olmadı inşallah bu defa olacak Allah'ın izniyle
Toplama işlemi sonrası çok ağrı oluyor mu
Benim hsg de çok zor geçti sağ tüp tıkalı ,sonra polip ameliyatı oldum yine olmadı inşallah bu defa olacak Allah'ın izniyle
13 çok iyi.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Tedaviye başlayalı 5 gün oluyor. Gonalf 225 ml kullanıyorum. Bugün kontrolde 13 tane yumurtam gelişmişti. Acaba bu rakam iyi mi kötü mü?
Az mı çok mu?
Daha buyumemiş ama cumartesi günü kontrol var. Büyüklükler ortalama 8 10 11 13 gibi rakamlar. Fikrinizi almak istiyorum. 13 tane yumurta size göre nasıl?
Ya içime su serptiniz çok teşekkür ederim. Sizin tedavi nasıl sonuçlandı mı yoksa beklemede misiniz. Kaçı dollendi? Kusura bakmayın merak ediyorum bu şekilde sordum ama13 çok iyi.
bu arada benim de o civarlarda 13-14 gibi saymıştı doktor ama opu günü 24 yumurta topladılar ve 23’ü olgundu. yani daha da artabilir ama 13 zaten çok iyi.
lam, inşallah hayırlısıyla olur herşey. Bende senin gibiyim yani başlamak istiyorum bir an önce ama Doktora karar veremedim. Çok stres yapıyorum. Sen İstanbuldamısın acaba hangi Doktora gidiyorsun?Merhabalar arkadaşlar bende Aralık ayinda regl başlangıcı ile tupbebek tedavisine başlayacağım ilk denemem olucak çok heyecanlı ve kaygılıyım doğrusu.Allahim çabalarımızı boşa çıkarmasın kolay yolla hayırlısıyla ilk denemede hamile kalıp doguralim inşallah
4mm ama tam yerleşme yerindeydi alıyorlar polip istemiyorlarCanım merhaba polip kaç mm ydi benimde polip var ama aldırmazsak olmazmı acaba
Evet 9 yasindalar onlar doğal oldu birdahada olmadiYaşınıza göre çift yapmasi lazım. Şuanda ikizleriniz mi var. Doğru mu anladım .
Ben İstanbul'da başakşehir deyim acıbadem halkalida olacagimSe
lam, inşallah hayırlısıyla olur herşey. Bende senin gibiyim yani başlamak istiyorum bir an önce ama Doktora karar veremedim. Çok stres yapıyorum. Sen İstanbuldamısın acaba hangi Doktora gidiyorsun?
Çok iyi masallahMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Tedaviye başlayalı 5 gün oluyor. Gonalf 225 ml kullanıyorum. Bugün kontrolde 13 tane yumurtam gelişmişti. Acaba bu rakam iyi mi kötü mü?
Az mı çok mu?
Daha buyumemiş ama cumartesi günü kontrol var. Büyüklükler ortalama 8 10 11 13 gibi rakamlar. Fikrinizi almak istiyorum. 13 tane yumurta size göre nasıl?
İçime su serptiniz. Rabbim burada anne olmak isteyen herkese yıpranmadan yorulmadan evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallahÇok iyi masallah
İnşallah hepberaberİçime su serptiniz. Rabbim burada anne olmak isteyen herkese yıpranmadan yorulmadan evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer olurİnşallah hepberaber