Oksapar günde 1Hanımlar benim gibi dogal transfer olanlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?
Progestan igne günde 1
Progestan fitil günde 3
Duphastan günde 2
Corasprin haftada 2
Poliversin vitamin günde 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar günde 1Hanımlar benim gibi dogal transfer olanlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?
Folik asit ve d vitamini takviyesi ilaç kullanmadımHanımlar benim gibi dogal transfer olanlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?
Kaçıncı gununuz niye, hemen moral bozmayın kan veri inşallah pozitifi görürsünüzKızlar ben aranızdan eleniyorum, sabah evde kaset tipi test yaptım negatif çıktı. Her ihtimale karşı kan da vereceğim gün içinde ama hiç ümidim yok belirtim falan da yoktu zaten. Testi pozitif olanları kutluyorum, sağlıkla kucağınıza alın. İnşallah bana da nasip olur dua edin lütfen.
Teşekkür ederim. Deneyeceğim bunuDeriden geri çıkmaması için göbeği sıkıp iğneyi yaptıktan sonra sıktığınız yeri yavaş yavaş bırakıp iğneyi öyle çıkarın
Sonucunuz ciktimiGünaydın kızlar kan vermeye geldim ben
10. günüm, bence olsa çıkardı artık. Test vermeye gitmedim. Günlerdir kahve içmemiştim şimdi evde kendime büyük bir kahve yaptım sonra da kan vermeye gideceğim. Sonucumu yine de paylaşırım sizinle.Kaçıncı gununuz niye, hemen moral bozmayın kan veri inşallah pozitifi görürsünüz
Değerim 9 cu gün 37,5 du canımDeğerin kaçtı canım
Ben doğal transferim canım tek günde 3 defa duphaston içiyorumHanımlar benim gibi dogal transfer olanlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?
Allah allah eşimde korkuyor ben yerleşmeye yoruyorum iyice ama bilemiyorum benim kasıktan değil . Kasıkla karın ası giriyordu bugün rahimden girdi sabah uyandım 20/30 saniye felan sürüyorBenim 15.günüm bende hala ara ara oluyor 10. Güne kadar kasıklarım hep ağrıdı dün mesela gece bi girdi 2 dk sürdü bitti bir daha olmadı yani hala olıyor ara sıra bende sebebini bilmiyorum
Henüz çıkmadı bekliyorum halaSonucunuz ciktimi
Doğal siklus ben de transfer oldum transfer sonrası progrstan fitil estrofem ve prolutex 25 iğne ve folik asit sen ne kullanıyorsunHanımlar benim gibi dogal transfer olanlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?
Doğal siklusta estrofem vermiyorlar canım . 3 kez doğal oluşum faklı klinikler doğal siklusa estrofem verilmedi . Zaten normal ilaç kullananlarda bunları kullanıyor .Doğal siklus ben de transfer oldum transfer sonrası progrstan fitil estrofem ve prolutex 25 iğne ve folik asit sen ne kullanıyorsun
Kaset testlere güvenme benim negatif çıktı gidip kan verdim pozitif sonucunu aldım belki senin de öyle olur10. günüm, bence olsa çıkardı artık. Test vermeye gitmedim. Günlerdir kahve içmemiştim şimdi evde kendime büyük bir kahve yaptım sonra da kan vermeye gideceğim. Sonucumu yine de paylaşırım sizinle.
Benim şimdide noraml kanamaya döndü çokta umudum kalmadı artık hayırlısı neyse o olsun bakalımBenim kahverengi lekelerim 4-5 -gün hep geldi sonra kesildi işte 2 gündür de pembe geliyordu
Kızlar salı günü Allah ın izniyle transferim olacak. Bugün laboratuvarda embriyoların 3. Günüydü. 12 yumurtam toplandı, 10 tanesi işleme alındı 1. Günde 9 tane, 2. Günde yani dün 6 tane kaldı. Bugün hala 6 tanesi devam ediyormuş ama biri durmak üzere salı günü transfere gelin dediler. 5 tanesinin kalitesi iyi denildi. Sizce 5. Güne gider mi embriyolar? Aynı durumu yaşayan var mı? Bir de yarın aranmayacaksınız dediler neden aramıyorlar bilen var mı sormayı unuttumCanım bende 26.sinda transfer oldum bence biraz daha bekle en azından 8.günü bekle derim cunku geç tutunma olabiliyor birde 3.gün embriyo genelde geç belli ediyor diye biliyorum hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah
26 Aralık 3. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildiKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nurella01 12 Aralık @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @frdn 23 ARALIK 1 1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK K kubra712 15 ARALIK Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @htmlhtml 18 ARALIK 2 Embriyo @Samyeli148 21 Aralık 2Embriyo
@Sensedimm 22 Aralık @prensess18 23 Aralık 2Embriyo @snmkrt 29 Aralık F fsh 12 Aralık @Yorgunsavasci37 25 Aralık 2Embriyo
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunBenim şimdide noraml kanamaya döndü çokta umudum kalmadı artık hayırlısı neyse o olsun bakalım
Sonucunuz çıktımıGünaydın kızlar kan vermeye geldim ben