Çok kasmiyorsunuz anladığım kadarıyla telaş stres olmadan . Zaten en iyisi de bu değil mi. Bilgilendim teşekkürler. Peki belirti mi diyeyim çok farklı bir şey oldu mu ? Bir de transferden hemen sonra WC kullandiniz mi ne kadar yattiniz ?4. Gunundeyim.
Farklı olarak günde 1 büyük boy incir kurusu, çeyrek avakado ve yer fıstığı yiyorum. Dr bunlari tavsiye etti.
Transfer olduğum günun öğleden sonrası biraz dinlendim. Ondan sonra normal hayata döndüm. Çok ağır kaldırıyorum baza felan. Onun haricinde yemek yapıyorum, çamaşirlari asıyorum vs. İse de döndüm bugün çalışmaya başladım. Dr da bu şekilde tavsiye etti.
Bebeğin rahme tutunması anlık birsey, yediğimiz gıdalar şansı ancak %0.000001 oranında etkiliyordur. Yine de içinin rahat etmesi için yapıyorum birşeyler.
Ayyyy coook sevindimBugün doktor kontrolüm vardı. Doktorum 13 Aralık gibi transfer olabilir dedi. Tabloya kendimi ekledim sonundaestoferm , coraspin bir de vitamin verdi. Cuma günü tekrar kontrolüm var.
Doğal siklus da size hiç bir ilaç kullanılmadı mıAaa neredeyse aynı şeyi yaşamışız benim de doğal siklus olacak. Aralıkta transferim vardı iptal oldu kist çıktı normalde hiç yok e2 hep 30-40 arası oluyor kan verdim adetin 2. günü e2 yüksek olunca iptal oldu adetle dökülür dedi bir dahaki adette transfer tarihim belli olacaksizde pcos mu var?
Çok teşekkürlerİnşallah sagliklik bol.miktarda yumurtalar toplanmıştır
Benim sadece iki Folikül gelişmişti, ikisini toplamışlar ama döllenip döllenmeyecekleri hakkında yarın bilgi vereceklermiş. Birşey demediler yani olgunlukları hakkında.Kaç yumurtan çıktı canım kaçı olgun taze transfer miydi
Döllenir canım inşallah güzel düşün. Yarın güzel haberler alırsınBenim sadece iki Folikül gelişmişti, ikisini toplamışlar ama döllenip döllenmeyecekleri hakkında yarın bilgi vereceklermiş. Birşey demediler yani olgunlukları hakkında.
Benimde bu gün opu vardı folikül çoktu ama hep boş çıkmışlar sadece 1 yumurtam var inşallah güzel haberler alırızBenim sadece iki Folikül gelişmişti, ikisini toplamışlar ama döllenip döllenmeyecekleri hakkında yarın bilgi vereceklermiş. Birşey demediler yani olgunlukları hakkında.
Çok teşekkürler, amin inşallahDöllenir canım inşallah güzel düşün. Yarın güzel haberler alırsın
İnşallah canım amin, hepimiz güzel haberler alalım. Döllenirse perşembe veya cuma transfer yaparız dedi.Benimde bu gün opu vardı folikül çoktu ama hep boş çıkmışlar sadece 1 yumurtam var inşallah güzel haberler alırızSenin transferin için bişey söylediler mi taze mi olacak
Bana da aynısını söylediler rabbim inşallah güzümüzü güldürürÇok teşekkürler, amin inşallah
İnşallah canım amin, hepimiz güzel haberler alalım. Döllenirse perşembe veya cuma transfer yaparız dedi.
Sadece cyclo ve vitamin kullandım onun dışında ilaç kullanmıyorum. Doktor ağrı kesici bile parol dışında hiçbir şey alma dediDoğal siklus da size hiç bir ilaç kullanılmadı mı
Kaç folikül vardı ve 1 tane çıktı. Amh değerin nasıl canım. Tüp bebek yaptırma nedeniniz ney merak ettimBenimde bu gün opu vardı folikül çoktu ama hep boş çıkmışlar sadece 1 yumurtam var inşallah güzel haberler alırızSenin transferin için bişey söylediler mi taze mi olacak
Ayyyy coook sevindimpeki bunu adetin 2. Yada 3. Günü mü öğrendin tarihini
Transferden sonra 10 dk gibi transfer olduğum koltukta yatırdılar. Sonra tekerlekli sandalyeyle odaya geldim. WC ye gidebilirsin dediler ama benim pek sikisikligim yoktu. 20 dk daha odada yatıp, giyinip WC ye gidip çıktım.Çok kasmiyorsunuz anladığım kadarıyla telaş stres olmadan . Zaten en iyisi de bu değil mi. Bilgilendim teşekkürler. Peki belirti mi diyeyim çok farklı bir şey oldu mu ? Bir de transferden hemen sonra WC kullandiniz mi ne kadar yattiniz ?
Yatış ne alaka gerçekten ben de duymadım şimdiye kadar. Nasip biraz da. Ben sizin için pozitif dogdu içime ki inşallah oyledir. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.Transferden sonra 10 dk gibi transfer olduğum koltukta yatırdılar. Sonra tekerlekli sandalyeyle odaya geldim. WC ye gidebilirsin dediler ama benim pek sikisikligim yoktu. 20 dk daha odada yatıp, giyinip WC ye gidip çıktım.
Embriyoyu koydukları yer çekim.kuvvetiyle aşağı düşecek yerde değil aslında. Ne kadar çok yatarsak o kadar tutunma oranı yüksek olsa tüp bebek müfredatına hastaneye yatışi da dahil ederlerdi. En fazla yarım saat yatış yapıp çıkartıyor doktorlar.
Geçen burada bir arkadaş doktorun o gece hastaneye yatış yapacağını bunun da çok yaygın birşey olduğunu söyledi, komik geldi bana çünkü kaç senedir bu forumdayim tüp bebekte transfer sonrası hastaneye yatışi duymadım. Tabi rahim kalınlığı incedir, daha önceden bir çok düşük tehlikesi vardır onlar ayrı.
Belirtim yok malesef. İlk 2 gün yoğun gaz problemim oldu, ilk günler burdaki diğer arkadaşlar da yaşadı, ilaçlardan sanırım.
Benim ki 25 ..Arkadaşlar dondurulmuş emroyo transferi için ne kadar ücret ödediniz benim doktorum 22 bin tl istedi fiyat çok mu az mı bilmiyorum
Pko var bende canım 3 kez aşılama yaptık olmadı. Tüp bebeğe geçtik olmayınca. Doktorun boyutlarını söylediği bi 6 7 folikül vardı ve küçükler var diyordu. Amh 3 4 ay önce 6 küsür çıktı geçen ay da 4 küsür çıktı.Kaç folikül vardı ve 1 tane çıktı. Amh değerin nasıl canım. Tüp bebek yaptırma nedeniniz ney merak ettim
Çok heyecanliiiiiBugün gittim 3. Günüydü adetimin tahmini öyle söyledi doktor. Cuma tekrardan çağırdı kan tahlili için. O zaman daha net belli olur sanırım.
Arkadaşlar adetten sonra kaçıncı gün yumurta toplanıyor korkuyorum tam yılbaşına yetişicekBenimde canım ilk komtrolde 5 yumurta göründü, sonraki kontrolde 4 yumurta.
4 tane toplandı, 4 u de dollendi diye sevinirken 3. Gün gittim 1 tane yumurta kalmış, diğerleri erkek faktörü nedeniyle dollenememis. Eşimin değerlerinde hiç sıkıntı yoktu 1 tane yumurta vardı oda transfer edildi.
Elimde donmuş yumurta kalsın çok istemiştim ama kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?