Amiiin inşallahBende bendehepimiz ayrı ayrı çok emek veriyoruz hem psikolojik hem fizyolojik olarak. Allahım geri çevirmesin bizleri inşallah sizler nasılsınız. Bir arkadaş vardı transferi gerçekleşti ama sonucu ne oldu acaba ya?
Polip ameliyati sonrası doktor verdi bana Aralık ayındaki transferimde adetimde gecikme olmasın diye daha regl olmadım ben cylco 3 gündür kullanıyorumHerkese merhaba adetin 2. günü cylco kullanan arkadaşlar sonraki günler adette azalma yaşadı mı acaba?
Maşallah çok sevindim adınıza sayfamıza ilk gebelik haberi geldi çok şükürMerhabalar iyim çok şükür güzel haberi aldık ikince kez kan istedi doktorumuz oda güzel çıktı değerler 2 aralıkta kontrole gideceğiz çok heyecanlıyımm
Transfer edilmiş olması çok güzel. Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana.Benimde canım ilk komtrolde 5 yumurta göründü, sonraki kontrolde 4 yumurta.
4 tane toplandı, 4 u de dollendi diye sevinirken 3. Gün gittim 1 tane yumurta kalmış, diğerleri erkek faktörü nedeniyle dollenememis. Eşimin değerlerinde hiç sıkıntı yoktu 1 tane yumurta vardı oda transfer edildi.
Elimde donmuş yumurta kalsın çok istemiştim ama kalmadı
İnşallah sagliklik bol.miktarda yumurtalar toplanmıştırTransfer edilmiş olması çok güzel. Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana.
Ben şimdi yumurta toplamadan çıktım. Doktoru bekliyorum.
Transferiniz hayırlı olsun bu güzel sonuclar alırsınız inşallah.. kacinci gundesiniz acaba. Dikkat ettiğiniz şeyler yeme içme iş vs süreciniz hakkında bizi de bilgilendirir misiniz.?İnşallah sagliklik bol.miktarda yumurtalar toplanmıştır
İnşallah döllenir canım benim. Önemli olan sayısı değil kaliteli güzel 1 embriyo gebelik için yeterli hiç moralini bozmaKızlar yumurta toplamadan çıktım sadece 1 yumurtam varmış foliküller boşmuşmoralim çok bozuk doktor rahim dinlendirme yaparız diyordu tedavi öncesi şimdi cumartesi yada perşembe transfer olur dedi tabi yumurta döllenirse oda
Transfer edilmiş olması çok güzel. Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana.
Ben şimdi yumurta toplamadan çıktım. Doktoru bekliyorum.
Benimde eklermisiniz 1 Aralık tek emrıyo transferim olacakKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo
4. Gunundeyim.Transferiniz hayırlı olsun bu güzel sonuclar alırsınız inşallah.. kacinci gundesiniz acaba. Dikkat ettiğiniz şeyler yeme içme iş vs süreciniz hakkında bizi de bilgilendirir misiniz.?
EledimBenimde eklermisiniz 1 Aralık tek emrıyo transferim olacak
Canım bu ameliyathanede oluyor. Narkoz da veriliyor kısa süreli.Kızlar perşembe yumurta toplanacak. Tesettürlüyüm. Normalde hep etek ya da elbise giydim kontrollerde daha kolay oluyordu. Bu yumurta toplama için de aynı şekilde mi giyinmeliyim sizce? Eşofman takımı gibi bi şey daha mı iyi olur? Eteği kaldırıp üzerine verdikleri örtüyü örtüyorum normalde. Ama bu sonuçta farklı bir işlem ya yine de aynı kıyafetlerle yapılan bi şey ama değil mi?
Evet ama umudum tükeniyor zaten pro5de yüksektidoktor da perşembe günü için transfer olabilir deyince inanamadım çünkü biz rahim dinlendirme planlanmıştır beni daha fazla üzmemek için öyle söyledi bence belki hiç yumurta çıkmadıİnşallah döllenir canım benim. Önemli olan sayısı değil kaliteli güzel 1 embriyo gebelik için yeterli hiç moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?