Yok canım Cuma test günüm bakalımYerleşmeden dolayıdır canım o inşallah ne zaman test vereceksin yarın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım Cuma test günüm bakalımYerleşmeden dolayıdır canım o inşallah ne zaman test vereceksin yarın mı
Merhaba transfer gününüz ne zamandi acaba belirti varmı kasıklarda sızlama vsYok canım Cuma test günüm bakalım
Bugün 9. Günün değil mi 13.gümde mi vereceksinYok canım Cuma test günüm bakalım
Ay harikasınız..maşallah size ve bebişeBen ve şuan 6+1olduk hala bişi yok
Evet canım benim hastane o şekilde bakıyor 12.günden sonra bakıyorBugün 9. Günün değil mi 13.gümde mi vereceksin
16 sında transfer oldum ben ilk günden beri kasıklarımda ağrı var bugün bel ağrısı ve bacak ağrısı da oldu canım başka belirtim yokMerhaba transfer gününüz ne zamandi acaba belirti varmı kasıklarda sızlama vs
Bende de kasik ağrısı var ama bakalım adet mi o mu nasıl anliycqz teste kadar regli olmazsak mi16 sında transfer oldum ben ilk günden beri kasıklarımda ağrı var bugün bel ağrısı ve bacak ağrısı da oldu canım başka belirtim yok
Bende merak ediyorum. Yarın kese görmeye gidiyorum bakalım kalp atışı ne zaman duyulur?Kızlar selam kimler kalp atışını duydu bebeğinin acaba ben geçen hafta 5+2 de gittm keseyi gördük kalp atışı için haftaya gideceğim ama çok merak ediyorum
Doktoruna danış mutlaka, yerleşme kanaması gibi tarif ediyorsun ama bildirmekte fayda var. Kendi kendini kemirme en azindanAmin inşallah bugün biraz lekem geldi ne kahverengi ne kırmızı biraz korktum inşallah yerleşme kanamasıdır
Yerleşme kanamasıymış dün kan vermiştim 74 çıkmıştı bugün tekrar istedi doktorum 145 çıktıDoktoruna danış mutlaka, yerleşme kanaması gibi tarif ediyorsun ama bildirmekte fayda var. Kendi kendini kemirme en azindan
Ay canım benim çok sevindim. Bizlere de dua et ne olur hamiş duası kabul olur.Yerleşme kanamasıymış dün kan vermiştim 74 çıkmıştı bugün tekrar istedi doktorum 145 çıktı
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın hepinize rabbim nasip etsin inşallahAy canım benim çok sevindim. Bizlere de dua et ne olur hamiş duası kabul olur.
Bende merak ediyorum. Yarın kese görmeye gidiyorum bakalım kalp atışı ne zaman duyulur?
Maden suyu ya da tuzlu galeta gibi şeyler tüketebilirsiniz birde limon kolonyası koklayın bence bana iyi geliyorKızlar akşam inanılmaz balık çekmişti canım ayıptır söylemesi aldık yedik ama aşırı yedim ve aşırı midem bulanıyor. Hastalığımdan dolayı koku alamıyorum pek aslında ama sadcee balık kokusu geliyor ince ince burnuma kusmamak için zor duruyorum. Herşeyi de yiyip içemiyoruz, transferimin 6. Gunundeyim daha ne icebilirim mide bulantısı için bilen var mı?
Ay kolonyanin sonradan kalan kokusu beni daha da beter yapıyor. Galeta çok mantıklı evet, teşekkür ederim.Maden suyu ya da tuzlu galeta gibi şeyler tüketebilirsiniz birde limon kolonyası koklayın bence bana iyi geliyor
Canım benim yarın tam 5. Hafta bitiyor. Yani altıncı haftaya gircem. Bugün tekrar Beta HCG baktırdık 2300 çıktı sonuçHayırlı olsuun güzel haberlerle dönün inşallah sizin kaç haftalıktı