Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sürecin hayırlısı ile kucağımıza alalım minnoslari inşallah
Ben öncesinde görüşmeye gittim doktor seçtikten sonra doktorla da kararlastirdiktan sonra ilk adetinin 2-3 gel ilaç başlayalım dedi gonal f 225 ile başladı 10 -12 gün yaklasik bunun yanında birde foluk asit ve bir hormon hapı daha vardı adı aklımda değil başka vitamin fln vermedi bana da eşime de iğneler devam ederken ara ara çağırıp yumurtalara ve büyümelerine bakıyor. İstediği büyüklüğe ulaşınca da çağırıp toplama için çatlatma iğneleri verdi 2 tane onu da olup 36 saat sonra anestezi ile bir işlemle toplamlaniyor . Ardından zaten bilgi veriyorlar kaç yumurta toplandı diye ve ilk günden itibaren embriyo oluşumuna başlıyor ve 6 güne kadar 2 günde bir arayıp kaç adet kaldığı hakkında bilgi veriyorlar. Çok şükür benim 6 embriyom oldu ve dondurduk. Aralık sonu gibi transfer olacak bakalım inşallah senin sürecinde istediğin gibi ilerler ne zaman bir sorun aklına takılan birşey olursa sor lütfen tecrübe tecrübedir paylaşırım her zaman