Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oldum canım. Sonrasında kanamam adetime kadar devam etti. Ağrım olmadı hiç. Zor geçmedi benim için. Anestezi ile yapılıyorKızlar rahıme cızık atan varmı ? Aramızda
Bende de hiçbir şey yokDün transfer olan kızlar nasılsınız var mı ağrı sızı
Bende hiç bişe yok![]()
Ilk tup bebek denemen Negatıfmıydı canım ondan sonra Mı pozitifi gordun.Ben oldum canım. Sonrasında kanamam adetime kadar devam etti. Ağrım olmadı hiç. Zor geçmedi benim için. Anestezi ile yapılıyor
Bende 2 e kadar ordaydm sonra cktık zsten. İnşaAllahCanım pozitif çok şükür. Ben 4e geliyordu hastaneye gittiğimde. 6da öğrendik sonucu kuzum. Rabbim sana da en kısa zaman da nasip etsin inşallah![]()
İnşallah iyiye işarettirBende de hiçbir şey yok
İyiye mi işaret kötüye mi bilemedim
İnşallah inşallahİnşallah iyiye işarettir![]()
Canım benim bu ilk denemem. Daha önce yaptırmadım. Yumurta toplandı adet oldum sonra Rahime çizik atıldı adet oldum ondan sonra transfer yapıldı.Ilk tup bebek denemen Negatıfmıydı canım ondan sonra Mı pozitifi gordun.
Banada bugun Rahıme cızık atalım dedıde.
Ne zaman yaptı canım Yumurta toplandıkdan sonramı yoksa Transferden 1 ay once mı
Gitmedim henüz başka yere de..tekrar aradım yarın 3 gibi gelin bakalım ilk takibiniz çünkü dedilerBaşka hastaneye gittiniz mi peki kese görmeye? Ayy inşallah görünür ya çok heyecanlı![]()
Ayyy benim de yarın ☺Gitmedim henüz başka yere de..tekrar aradım yarın 3 gibi gelin bakalım ilk takibiniz çünkü dedilerbakalım görecek miyim
![]()
3 aylık bı surectı demı canım.Canım benim bu ilk denemem. Daha önce yaptırmadım. Yumurta toplandı adet oldum sonra Rahime çizik atıldı adet oldum ondan sonra transfer yapıldı.
Yok kuzum olur mu bine rahatsızlığı aynı yollardan geçiyoruz. Sorun eşimdeydi canım sperm hareketsizliği vardı. Aynen 3 ayı buldu3 aylık bı surectı demı canım.
Sorun neydı sızde kb soruyorum ya Rahatsz olmuyorsn demı![]()
Valla bende de hiçbir şey yok ilk gün bir belirti olmaz diye düşünmeye çalışıyorum sadeceDün transfer olan kızlar nasılsınız var mı ağrı sızı
Bende hiç bişe yok![]()
Tamam canım teşekkur ederım.Yok kuzum olur mu bine rahatsızlığı aynı yollardan geçiyoruz. Sorun eşimdeydi canım sperm hareketsizliği vardı. Aynen 3 ayı buldu
İnşallah kuzum inşallah dualarımdasınTamam canım teşekkur ederım.
Bendede pcos var esımdede sperm azlıgı vardı. Bakalım ne olacak surec ıns 2. De olur![]()
Aktif kanama basladıgında birinci gun oluyor. Yani pzt gunu ucuncu gununuz olacak hast gidebilirsiniz.Kızlar merhaba ben bu adetimin 2. Yada 3. Günü tedaviye başlayacaktım fakat komik olacak ama ben günümü hesaplayamadım. Bugün saat 16:00 gibi hafif hafif kanama başladı ama sildikçe gelen kanama yani sökülmedi tam vaktinde olurum normal zamanı yarın olması gerekiyordu pazartesi gidecektim şimdi bugünü saymazsam pazartesi 3. Gün olacak ama bugün sayılıyorsa 4. Gün oluyorben çok kararsız kaldım yardımcı olabilecek olan varmı ?