- 8 Aralık 2018
- 447
- 696
- 103
Canım karanlık ve sessiz bir odada biraz uzan iyi gelecektirKızlar bnm migrenim kalktı en korktuğum şeydi transfer sonra Şi ilaç da içemiyorum cildircam agridan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım karanlık ve sessiz bir odada biraz uzan iyi gelecektirKızlar bnm migrenim kalktı en korktuğum şeydi transfer sonra Şi ilaç da içemiyorum cildircam agridan
Evet canım bende bugün oldum. İki tane mi transfer yaptırdınSende mi bugün oldun isallah meleklerimiz bize tutunur![]()
İnşallah bakalım zaman da duruyor dimi ☺Hiç sorun yapma canım yarın hayırla göreceksin![]()
Evet cnm iki senin kiEvet canım bende bugün oldum. İki tane mi transfer yaptırdın![]()
Sorma kız valla her şey güzel olsun kucağımıza alalım da bunlar hiç sorun degilİnşallah bakalım zaman da duruyor dimi ☺
Adetin 2 inci gününden itibaren içiyorum cnm d vit ve folik asitHamile arkadaşlarımDoktorunuz takviye verdi mi? D vit OMEGA vb ?
Canım bak bana doktorum c vitamini çok önemli demişti. Ester c önerdi sen de al başla transferden önceSorma kız valla her şey güzel olsun kucağımıza alalım da bunlar hiç sorun degil![]()
Aaa öyle mi bana vitamini elimde olanı kullandırdı içinde folik asitte varmış argifertil diye bir vitamin insallah ise yarar dediğine bakacağım mutlakaCanım bak bana doktorum c vitamini çok önemli demişti. Ester c önerdi sen de al başla transferden önce
Bu sadece c vitamini ve çok önemli olduğunu söylemişti transferden sonra başladım öncesinde de zararı olmazAaa öyle mi bana vitamini elimde olanı kullandırdı içinde folik asitte varmış argifertil diye bir vitamin insallah ise yarar dediğine bakacağım mutlaka
Bana sadece ester c vitamin önerdi canımHamile arkadaşlarımDoktorunuz takviye verdi mi? D vit OMEGA vb ?
Teşekkür ederim canım. D vit aklıma takıldı benimBana sadece ester c vitamin önerdi canım
tedavinin ilk bikaç günü içtim. sonra ilk kontrolde çok iyi çıktı kalınlık, saflığıma geldi, nasılsa yükseliyor diye bıraktım. 2. kontrolde böyle bir sorun olunca 4 gün boyunca nar suyu, kabak çekirdeği ve rahim kalınlığı için yoga yaptım.NAr suyu içtiniz mi. Bana doktorum tavsiye etmişti. O mu etkili oldu yoksa estrofem mi bilmiyorum ama transferden beş gün önce 8.6 ya yükseldi benim bikaç gibi n
Çok ağrı olunca korkuyordum ama dinlenince geçiyor . Ayakta çok durmamaya çalışıyorum o yüzdenGayet normal canım.benim oğlumun transferündede olmuştu sanki adet oldum sanıp durmadan wc ye giderdim.şimdide transferimin 9.günündeyim yine bel kasık ağrışarım oluyor.bunlar normal süreç
Canım uygulaması var play store den indirebilirsinKızlar bu kadınlar klübünün programi var mi ben Google dan giriyorum biraz zor oluyor siz nereden giriyorsunuz
Başka hastaneye gittiniz mi peki kese görmeye? Ayy inşallah görünür ya çok heyecanlıEvet cnm ama ameliyatı varmış ertelediyarına
Yarın da kızımın kursu var haftaya perşembeye kaldı![]()
Kadınlar klubu diye yazıyorum fakat bulamadım ismi farklı mi acaba kızlar soruyor diye çıktı sizde varsa görüntü resmini ekleyebilirmisinizzzzCanım uygulaması var play store den indirebilirsin
Canimm hayırlı olsun emojini yeniledimCanımmm benim durumudayapar mısın
![]()