- 8 Aralık 2018
- 447
- 696
- 103
Daha çok erken canımBende kendimi dinliyorum dinliyorum tık yok wallaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok erken canımBende kendimi dinliyorum dinliyorum tık yok wallaa![]()
Bende pcos var ilk denemem tutmadı. Tek embriyo 5Aa kaliteydi sonra histereskopi oldum anesteziyle işlemden sonra kanama oluyor az az da olsa ama ağrısız oluyor.2. Denemede çok şükür 2 embriyo istedim tuttu inşallah sağlıkla devamı gelir ..Canım nasıl bır surectı
İlk tüp bebek denemen mıydı Anlatırmsın sana zahmet.
Ayy cok sevındımmm. Bendede pcos var csnım kaç senedır evlsıın hıc gebe kalmısmıydın Daha oncesınde.Bende pcos var ilk denemem tutmadı. Tek embriyo 5Aa kaliteydi sonra histereskopi oldum anesteziyle işlemden sonra kanama oluyor az az da olsa ama ağrısız oluyor.2. Denemede çok şükür 2 embriyo istedim tuttu inşallah sağlıkla devamı gelir ..
3 yıl olacak martta ama ilk 1,5 yıl kadar istemedik çocuk sonrada kendi olmadı zatenAyy cok sevındımmm. Bendede pcos var csnım kaç senedır evlsıın hıc gebe kalmısmıydın Daha oncesınde.
İşte benımde olumsuz oldugu ıcın Çizik atılacak Yumurta toplandıkdan sonra
Pekı canım ılkı tutmadıgında genetıge gonderdınmk 2. Embrıyolarını3 yıl olacak martta ama ilk 1,5 yıl kadar istemedik çocuk sonrada kendi olmadı zaten![]()
Merhaba benimde ilk tup denemem ve Bi tedaviyi görüyorum bende Bi 4 gün gonal f kullandım sonra yümurta catlayici bu 3 gündür poregestan yumuşak kapsül kullaniyorum yarından itibaren günde 1 kere progestan ogne kullanicam Allahin izniyle pazartesi transfer olucamKızlar doğal siklus yapılıyor Çarşamba transfer olacağım inş dua edelim birbirimize 11 gün gonal f kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldum aradan 3 gün sonra estrofem prolutex iğne verildi 5 gün de bunu kullanmış olacağım sonra çarşamba transferim olacak![]()
Canımmm inşallah güzel haberler alırsınKızlar bugün test günüm bana dua eder misiniz yoldayız şimdi kan vermeye gidiyoruz![]()
Hayırlı haberler al inşallah canımKızlar bugün test günüm bana dua eder misiniz yoldayız şimdi kan vermeye gidiyoruz![]()
Bir şey olmaz inşallah. Bol bol sıvı tüket. Eğer sorun olmuyorsa pekmezin içine limon sık iç tatlımKızlar dün transfer oldum bu gece bir öksürük tuttu beni. Bişey olmaz demi aklıma binbir senaryo geldi
Daha çok yeni canım biraz sanki acele etmişsin. Bekle bakalım. 10 günü 11.günü o zamanlar ki değere göre bu değişir. Hayırlısıysa gebelik vardır. 2 katı artış olması önemli. Ve şuan çok yeni stres yapma şimdiden kendineMerhaba kızlar 12 Aralık ta 5. Gün embriyosu 3ab kalite embriyo transferi oldum . (17:30 ) Transfer gününü saydığım şekilde 7. Gün beta 14 36 saat sonra 32.7 çıktı değerim çok düşük olduğu için kimyasala dönüşmesinden korkuyorum kimyasal yaşayanlar değer düşmeye başlayınca bi belirtiniz oldu mu ? Pazartesi kan vereceğim tekrar
Dünde böyle oldum hemşire gülüyor. Yok canım bişey olmaz endişelenme o yerleşiyor sıkıntı etme dedi ama canım sıkıldı bi kere. Tamamdır çok teşekkür ederimBir şey olmaz inşallah. Bol bol sıvı tüket. Eğer sorun olmuyorsa pekmezin içine limon sık iç tatlım
Olmaz inşallahKızlar dün transfer oldum bu gece bir öksürük tuttu beni. Bişey olmaz demi aklıma binbir senaryo geldi
Ne kadar da bensinOlmaz inşallah
Beni doktorum özellikle uyardı "öksürmekle hapşırmakla uyurken sağa sola dönmekle hiçbir şey olmaz. Bunları düşünüp de kendine stres yaratma" diye
Ben biraz fazla pinpirikliyim de adam da anlayınca özellile uyarma gereği duydu sanırım![]()