Thread 'Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması' Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulamasıKadınlar klubu diye yazıyorum fakat bulamadım ismi farklı mi acaba kızlar soruyor diye çıktı sizde varsa görüntü resmini ekleyebilirmisinizzzz
Hayirliiii olsunnnnn çok mutlu oldum coooookKızlaaaarr sonucum 257transferin 10. Günü 1 embriyo transfer yapıldııı. Çok şükür ya çok şükür
Teşekkür ederiiimmmmThread 'Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması' Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Burada anlatıyor canım
Canım senin negatif çıkıp mi yukseldi tablodaki emojinden dolayı soruyorum da hemen güncelleyeyimmmKızlaaaarr sonucum 257transferin 10. Günü 1 embriyo transfer yapıldııı. Çok şükür ya çok şükür
Yok kuzum idrar da 7. Gün pozitifi görmüştüm bugün 10.günümCanım senin negatif çıkıp mi yukseldi tablodaki emojinden dolayı soruyorum da hemen güncelleyeyimmm
Yaaa hayırlı olsun canım benim darısı bizlere inşallahYok kuzum idrar da 7. Gün pozitifi görmüştüm bugün 10.günüm
Kadınlar klubu diye yazıyorum fakat bulamadım ismi farklı mi acaba kızlar soruyor diye çıktı sizde varsa görüntü resmini ekleyebilirmisinizzzz
Yok Iyıyım sukur, toparlandım. Var bundada bı hayr Pes etmek yok. Devam edecegızAnladm canım.. Bana 1 tne transfer yplck bnm de kalitesi hakknda blgm yok İnş iyidir diyorum.. Sen skma canını her şerde hayır vardır..
Canım senin değerlerin yüksekti kese çift mi?Teşekkür ederim bitanemdarısı sana inan hala inanamıyorum kardeşime falan anlatırken sanki başkasının hamileliğini anlatıyor gibiyim hayaldi gerçek oldu Rabbime hamd olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin aklıma geldikçe hep böyle dua ediyorum bugün merkezde bekleyenleri gördüm onlarada dua ettim bildiğim bilmediğim gönlünde bu hasreti taşıyan herkese nasip olsun inşallah
Diğer transferin ne zaman canım belli mi Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşAllah
Ayyyy bende merak ettim bak bunuCanım senin değerlerin yüksekti kese çift mi?
Canım Dondurulmus yumurtam orta kalıtede oldugu ıcın ımha edılecek.Diğer transferin ne zaman canım belli mi Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşAllah
Aminn canımmmmm cümlemizin inşallahCanimm hayırlı olsun emojini yeniledim
Rabbim kucağına sağlıkla almanı nasip etsin
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım bu arada ben attırdım rahme çizik yanı şöyle oldu benim taze transfer olacaktı doktor sıvı bar dedi dondurulmuş olarak planladık hsg istedi o sırada da polip çıktı histereskopi ameliyati oldum polip alındi rahme çizik atıldı mi diye sorduğumda evet dediCanım Dondurulmus yumurtam orta kalıtede oldugu ıcın ımha edılecek.
Sürec yenıden baslayacak adetımı bekleyecegız Sonra yumurta toplanma Ve rahıme cızık atılacak.
Ekstra Bıde doktoruma embrıyoların genetıge gonderılmesını ısteyecegım. Rıske atmak ıstemıyorumbı sorun varsa cıkar orada
Canım pozitif çok şükür. Ben 4e geliyordu hastaneye gittiğimde. 6da öğrendik sonucu kuzum. Rabbim sana da en kısa zaman da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?