bende onu yazdım lh testi o hcg değil. kimse yazmamış uyarmamıştaCanım senin testin lh yani ovulasyon testi değil mi attığım görsel
güzelKızlar merhaba bugun test günümdü 11 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test günüm ve değer 774 çıktı henüz doktorum ile görüşmedim sizce değer nasıl
Harika canım hayırlı olsunKızlar merhaba bugun test günümdü 11 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test günüm ve değer 774 çıktı henüz doktorum ile görüşmedim sizce değer nasıl
Bence yerleşme lekesidir canım doktoruna söyle hemen. belki coraspirini keserlerBenimde transferin 11. Günü dün böyle çok afedersiniz peçeteye sümüksü bir kahverengi akıntı bulaştı sorun olur mu sizce korkmalı mıyım??
Ben de dün oldu canım acile gittim muayene oldum, böyle lekelenme olabiliyor dediler ama sen yine de doktorunla görüş tabi.Benimde transferin 11. Günü dün böyle çok afedersiniz peçeteye sümüksü bir kahverengi akıntı bulaştı sorun olur mu sizce korkmalı mıyım??
Çok iyi maşallahKızlar merhaba bugun test günümdü 11 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test günüm ve değer 774 çıktı henüz doktorum ile görüşmedim sizce değer nasıl
kac embryo ve donmuş mu biraz bilgi verir misin canimKızlar merhaba bugun test günümdü 11 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test günüm ve değer 774 çıktı henüz doktorum ile görüşmedim sizce değer nasıl
Cem çelikte kaçıncı denemeniz benim doktorumda kendisievet benimde doktorum cem çelik pazartsi transefr oldum inş hayırlısı ile pozitif alırız bırdaki tüm arkadaşlarla beraber
yerleşme kanaması benim düşüncemTransferin 8.günü beta hcg değerim 253 nasıl bide kızlar bugün kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum
Tamam inşallahBence yerleşme lekesidir canım doktoruna söyle hemen. belki coraspirini keserler
Tamam çok teşekkür ederimBen de dün oldu canım acile gittim muayene oldum, böyle lekelenme olabiliyor dediler ama sen yine de doktorunla görüş tabi.
Canım onu sonra fark ettim HCG de yaptım çok şükür o da aynı çift ama üstüne yanlış basmışlar yani gebelik testinin içinden çıktı oCanım senin testin lh yani ovulasyon testi değil mi attığım görsel
Gebelik testinin içinden çıktı canım yani üzerine yanlış basmışlar muhtemelen sonra HCG yazan yeni bir testte yaptım yine çift çıktı şükürbende onu yazdım lh testi o hcg değil. kimse yazmamış uyarmamışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?