Ben verdım 3.56 cıkmıştı bugun 9. Gunum verdım 2 cıktı malesef sonucum degısmedı. Ama degısenler varmışKızlar Kan verdim az önce 7.gün bugün ortalama kaçta kaç arası bir Beta beklemeliyim ?
Merhaba canım sonucun çıktı mıKızlar Kan verdim az önce 7.gün bugün ortalama kaçta kaç arası bir Beta beklemeliyim ?
Canım benim kacıncı denemeydiiKızlar benık negatıf Malesef 13 aralıkda transfer olmustum. Ikısıde cok kalıtelıydı 5AA. Doktorla gorusmeyı beklıuorum
2 embriyo evet dondurulmuş embriyo cnmkac embryo ve donmuş mu biraz bilgi verir misin canim
12 gn snra beta ölçlmyo mu canım henuz 12 gn olmamısKızlar benık negatıf Malesef 13 aralıkda transfer olmustum. Ikısıde cok kalıtelıydı 5AA. Doktorla gorusmeyı beklıuorum
Çok sevindim sağlıkla inşallah kan testi sonucun çıktı mıGebelik testinin içinden çıktı canım yani üzerine yanlış basmışlar muhtemelen sonra HCG yazan yeni bir testte yaptım yine çift çıktı şükür
Pozitifleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum bi bilsenizKızlar merhaba bugun test günümdü 11 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test günüm ve değer 774 çıktı henüz doktorum ile görüşmedim sizce değer nasıl
Kız pazartesi olmuşsun daha 4. Gün bi durPozitifleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum bi bilsenizsağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum
Pazartesi saat 16:00 da transferim yapıldı. Bir iyi bir orta kalite iki embriyo. Test günüm 28 Aralık ama dayanamadım bu sabah evde kaset test yaptım tertemiz bir tek çizgi. Herkese karşı umutla bakarken kendime gelince hiç olmayacakmış gibi hissetmem normal mi
Çok sevindim sağlıkla inşallah kan testi sonucun çıktı mı
Henüz çıkmadı maalesef 4-5 gibi çıkar dedilerÇok sevindim sağlıkla inşallah kan testi sonucun çıktı mı
8.1’e yükselmiş.maalesef transferim en azından 4-5 gün ertelendi.
bugün rahim kalınlığını beğenmediler, geçen hafta 7.8 ölçmüşlerdi, şimdi 7.1 ölçtüler. anlayamadımestrofemi 2 katına çıkardılar.
epey bi bozuldu moralim. zaten en çekindiğim şeydi ince rahim.
inşallah düzelir bir dahaki kontrole
Tmm haber ver bugün kaçıncı günündüHenüz çıkmadı maalesef 4-5 gibi çıkar dediler
Daha çok erken dimi, ne bilim silik de olsa biseyler görmeyi çok istemiştim. Umutla bekleyecektim. Hiç olmayacakmış hissi bi tek bende olan bisey değil dimiKız pazartesi olmuşsun daha 4. Gün bi duro his normal umutsuzluğa düşüyoruz
Bende de oluyordu canım çok normal ve hala oluyor. Bak yarın kese için gidicem sanki göremicekmişim hissi kaplıyor içimi ama ne yapalım baş edicez bu streslerleDaha çok erken dimi, ne bilim silik de olsa biseyler görmeyi çok istemiştim. Umutla bekleyecektim. Hiç olmayacakmış hissi bi tek bende olan bisey değil dimi
Tmm haber ver bugün kaçıncı günündü
NAr suyu içtiniz mi. Bana doktorum tavsiye etmişti. O mu etkili oldu yoksa estrofem mi bilmiyorum ama transferden beş gün önce 8.6 ya yükseldi benim8.1’e yükselmiş.
transfer tarihim 28 Aralık olarak belirlendi.
3-4 gün biraz zor geçti belirsizlikten. ben hazırlamıştım kendimi transferin iptali haberine.
neyse artık pozitif olmaya bakacağım
3.denemem canımCem çelikte kaçıncı denemeniz benim doktorumda kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?