- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
Canim 4 defa düşük yaptım o yüzden olumlu düşünemiyorumCanım yerleşmedir kötüyü düşünme hemen. İnşallah hiçbir şey olmayacak
Çok haklısın kuzum olacak inşallah bugün doktora gittiğinde mutlaka haber ver dualarım seninleCanim 4 defa düşük yaptım o yüzden olumlu düşünemiyorummahvoldum artık inşallah bugün sonucun güzel çıkar Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Hastaneye acile gittin mi canım ? Nasılsın?Kızlar lekelenmem başladı kahve rengi ve baya yoğunbu seferde olmayacak bittim ben bittim 5. Gebeliğim benim sorum ne delireceğim bugün doktor kontrolüm vardı
Birazdan kan vereceğim hastaneye gitmemde proluton yaparlar birazdan eşime yaptırsam mı. Doktoru mu arasam bilemedimHastaneye acile gittin mi canım ? Nasılsın?
İsallah pozitifli sonuçlar alırsın cnm bnmEvet kızlar benim gibi bugün test günü olan var mı hadi bakalım bol pozitifli olsun inşallahbenim dersim 3te bittiği için 3ten sonra vereceğim inşallah
Canım benim 10.günden beri var bugün 18.günüm 10 tane progestan kullandım kalçadan bana mısın demiyor yapım böyle diyorum artık ne yapayımKızlar lekelenmem başladı kahve rengi ve baya yoğunbu seferde olmayacak bittim ben bittim 5. Gebeliğim benim sorum ne delireceğim bugün doktor kontrolüm vardı
Bence doktorunu arasan ona göre hareket etsen daha iyi olur canim. Korkma inşaallah hicbirsey olmayacak . Sadece tedbir amaçlı bunları yapsan iyi olur .Birazdan kan vereceğim hastaneye gitmemde proluton yaparlar birazdan eşime yaptırsam mı. Doktoru mu arasam bilemedim
Kuuzm doktorunu ara ama korkma isallahh yerleşme kanamasdir kırmızı ve yoğun olmadığı sürece korkmaBirazdan kan vereceğim hastaneye gitmemde proluton yaparlar birazdan eşime yaptırsam mı. Doktoru mu arasam bilemedim
Benim diğer düşüklerimde de yoğun olmamıştı kanama kan verdim beta ne durumda diye doktora mesaj yazdım henüz görmedi bekleyeceğim bakalım yapacak bişey de yok biliyorumKuuzm doktorunu ara ama korkma isallahh yerleşme kanamasdir kırmızı ve yoğun olmadığı sürece korkma
Yani burada okuduğum kadarıyla kesin bilgiYaa ben sayılıyo dıye bılıyodum kesın bılgımı
İnşaAllah canım hep beraber başarırız, brnimde kalanlar 3ab kalitede, artık şans kısmet işi diyorum, bu arada dün reglim başladı, şubat ayında ikinci transfer olacak sanırımCanım benimde ilk gebeliğim aynı o kalitefeydi seni çok iyi anlarımilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra muhtemelen adet görürsün umarım bidahaki sefere gebeler kervanına katılırsın bende şuan transfer aşamasına hazırlanıyorum tekrardan ama.malesef kalanlar orta kalite
ama bu hcg testi değil lh ovulasyon testiEki Görüntüle 3356342
Kızlar 5.gün bugün çok bariz çift çıktı ama böyle olup negatif olan var mı daha çok erken mi sevinmek için ne yapacağımı bilemedim
Evet dogruymus canım hastanedeyım sımdı kan verdımde ben de 13 aralıkda oldum. 10 gun sanıyodum bugun 9. GunmusYani burada okuduğum kadarıyla kesin bilgi
Güzel sonuçlar çıksın inşallahEvet dogruymus canım hastanedeyım sımdı kan verdımde ben de 13 aralıkda oldum. 10 gun sanıyodum bugun 9. Gunmus
0.1Ben idrardan baktın diye anlamışım. Kan değerin kaç çıktı canım. Negatif dediğin sayı kaç?
Acınızı anlıyorum, çok inanıp kaybetmek yıkıyor insanı. Bende 5 ayda ıkı kere yasadım sonuncusunda cok ınanmıstık, kese gormeye gıtmeden bırgun once sabah 4 kanama basladı beta degerı dustu kaybettık. Esımın bır sozunu unutamam “ En son babam oldugunde bukadar uzulmustum” okadar ınanmıstıkkı.Arkadaslar benim size nacizane önerim lütfen 12.günden önce kan testi yapmayın. İdrar testleride guvenli degil öncesinde evet pozitif cıkabilir ama malesef Allah korusun kimyasala donme riski her zaman var.Spontan gebelikte de tüp bebekte de.. O yuzden drlar her zaman şunu der bebek kalp atışı duyulmadıkça gebelik kesin var diyemiyoruz. Tabi bizler hasretiz o çift çizgiyi görmeye bunu cok iyi biliyorum on yıldır bekliyorum bende mucizemi cunku. Allah korusun eger olumsuz bir durum olursa cok fazla yıkım oluyor. Ben iki kere yaşadım bunu. İlkinde hcg duzenli artıs vardı hatta 620 ile öğrendim 12.günde.sonra uc kere kan verdim yukselis cok iyi devam ediyordu. Embriyom 5aa ve genetik taramalı idi. Kesin gözüyle bakıyordum. Dr kese için gün verdi randevuma üç gün kala avuç içi kanamayla bebegimi kaybettim. 2binlere cıkan deger aniden düşüşe gecti aynı gün. Bu olayın üstünden beş yıl geçti acısı hala dinmedi cok fazla umut bagladıgım icin.. Gecen yılda yine iyi artışla pozitifi yakaladık. Dr kese ve kalp aynı gune randevu verdi. Ben bebegimi gorme sevinci ile gittim gördüğüm sey koca bir boşluktu. Bu sefer kanama olmadan degerim düşüşe geçmiş haberimiz yok.. Rabbim kimseye Yasatmasın. Umarım yanlıs anlasılmam. Druma sorduğumda bu durumların gayet normal oldugunu soyluyor. Genetik taramalı bile asla garantisi yok diyor. Rabbim hepinizi sevindirsin katından mucizelerini gondersin. Kendime dua ederken siz kardeslerime de her zaman dua ediyorum. İsteyen dileyen herkese nasip olsun saglıcakla ins
Selamlar onunla ilgili bırsey bulmustum paylasıyorum , rakama bakmaksızın literaturde arastırmada harfler aynı oranla hamıle kalmaİnşaAllah canım hep beraber başarırız, brnimde kalanlar 3ab kalitede, artık şans kısmet işi diyorum, bu arada dün reglim başladı, şubat ayında ikinci transfer olacak sanırım
Canım senin testin lh yani ovulasyon testi değil mi attığım görselKızlar Kan verdim az önce 7.gün bugün ortalama kaçta kaç arası bir Beta beklemeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?