Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde bir an önce hamile kalırsınız ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.Tesekkur ederim, peki drunuz bu konuda bir yorum yaptı mı yani transferden önce tsh şu değerde olmalı diye? Benim surecim henuz baslamadı. Gecen sene kimyasal sonuclandı transferim. Tsh'ım 3.8 di drum normal dedi. Euthyrox 25 kullanıyorum dozumu artırmadı. Önceki drum 2.5 altında olmalı diyordu ona gore doz ayarlıyordu. O yuzden kafam karıstı benimde. Her drun görüşü farklı demekki. Benimde bu konu aklıma takıldı, tsh 2.5 üstü iken gebe kalınırsa kimyasala neden olur mu diye.. Siz kac mg kullanıyorsunuz ilacınızı
Bu arada hayırlı olsun gebeliginiz saglıcakla kavusun ins
Canım bence doktorunla konuş ve orada bir kadın doğumcuya git benceKızlar lekelenmem çok fazla kanama gibi ama koyu kahverengi gibi duruyor çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
1 saat sonra gideceğim zaman geçmiyorCanım bence doktorunla konuş ve orada bir kadın doğumcuya git bence
Canım benim de iki gün önce geldi doktor iğne verdi tekrardan kesildi kanama. Kan sulandırıcı da bıraktırdı. Sizde dokturu bilgilendirin istersenizKızlar lekelenmem çok fazla kanama gibi ama koyu kahverengi gibi duruyor çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
Bu süre zarfında bol bol oku rabbim korusun sizi1 saat sonra gideceğim zaman geçmiyor
Sizin beta en son kaçtı1 saat sonra gideceğim zaman geçmiyor
Benim geçen cuma 900 dü şimdi 13123 çıktıSizin beta en son kaçtı
Canım maşallah ilerlemiş. Bu cuma hatrina rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. Benim de oldu geçti sonra senin de geçer emin olBenim geçen cuma 900 dü şimdi 13123 çıktı
Kalp atışı yok cnm daha keseyi bile göremedim ama kahverengi lekelerim var maalesefYaaa kızlar kalp atışı olduğu halde hala kahverengi lekesi olan biri vardı. Kimdi bana bi özelden yazabilir mi?
İğne vermedi mi doktor cnm ?Kızlar lekelenmem çok fazla kanama gibi ama koyu kahverengi gibi duruyor çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
9 gun oldu canım 5. Gun embrıyosuydu maledef tutunmamış12 gn snra beta ölçlmyo mu canım henuz 12 gn olmamıs
1. Denememdi ilkkez denedık.Canım benim kacıncı denemeydii
Canım siz bugün kese görmeye mi gidecektinizİğne vermedi mi doktor cnm ?
Evet cnm ama ameliyatı varmış ertelediCanım siz bugün kese görmeye mi gidecektiniz
Ay nasıl dayancaksın başka doktora gitseydin keşkeEvet cnm ama ameliyatı varmış ertelediyarına
Yarın da kızımın kursu var haftaya perşembeye kaldı
Canımsenin muayene nasıl geçtiHala okuyorum hala
Bnde senin gibi transfer günü hariç 4 gün yaptım çıkmadı ama diğer gün yaptım çok az çıktı inş sizede nasip olur ama test gününüze kadar bekleyin rabbimden umut kesilmezPozitifleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum bi bilsenizsağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum
Pazartesi saat 16:00 da transferim yapıldı. Bir iyi bir orta kalite iki embriyo. Test günüm 28 Aralık ama dayanamadım bu sabah evde kaset test yaptım tertemiz bir tek çizgi. Herkese karşı umutla bakarken kendime gelince hiç olmayacakmış gibi hissetmem normal mi
Ayy sorma çok sinirlendim ama eşim de önce o görsün sonra istersek başkasına gideriz diyorAy nasıl dayancaksın başka doktora gitseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?