- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 23
- 27
İnşallah çok teşekkür ederimKorkma bişe olmaz inşallah
Çok haklısın canım çok haklısın kucağımıza almadan içimiz rahat etmez insallah bizler de pozitifi görürüzAy inşallah yaa artık herşeyde bi sorun olur mu acaba bilet oldu mu diye düşünmekten alı koyamıyoruz kendimizi
Ayy inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok haklısın canım çok haklısın kucağımıza almadan içimiz rahat etmez insallah bizler de pozitifi görürüz
Amiiiiin, inşallahAyy inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy ikimize da hayırlı olsun o zamanMerhaba. Hayırlı olsun. Benımde bugun 3. Gün embrıyosu tranfer edilditest günüm 3 ocak.
Eğer şüpheye düşüyorsan en güzeli canım .Teşekkür ederim galiba acile gidip vereceğim
Doktorum sorun olmaz dedi ama bilmiyorumEğer şüpheye düşüyorsan en güzeli canım .Allah'ım sağlıklı ömürlü hayırlı evlatları kolaylıkla nasip etsin
aldım benimkileri kızlar dua edin bizim için
Merhaba. Hayırlı olsun. Benımde bugun 3. Gün embrıyosu tranfer edilditest günüm 3 ocak.
Bende bugün transfer oldum. Allah'ım bizlerle beraber bu topikteki bekleyen arkadaşlarımla beraber isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlatları kokaylikla nasip etsindoktorum aradı saat 16da transferim var
3. gün bugün 2 adet transfer edilecek (az yumurtam olduğu için 5. günü beklemek istememiş)
kalitesini sorduğumda kalite için bişe diyemem ama olması gerektiği gibi bölünüyor merak etme dedi
hamiş arkadaşlar dua edin bana da
Maşallah 4 kişi transfer olduk bugünBende bugün transfer oldum. Allah'ım bizlerle beraber bu topikteki bekleyen arkadaşlarımla beraber isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlatları kokaylikla nasip etsinbenimde test günüm 1 Ocak inşaallah
İki gündür progestan yumuşak kapsül kullanıyorum cumartesiden itibaren progestan dex igne günde 1 tane pazarteside transfer Allahin izniyle sana bisey sorucam seni yumurtan kendiliginden mi catladi yoksa igne mi kullandın bide yumurtañ kac gundur catlamisCanım neler vermedi ki
estrofem günde 3 tane
Coraspin 1 tane
Progestan dex iğne 2 tane sabah aksam
Birde 5gun boyunca prednol günde 1 tane
Ve vitamin sen ne yaptın canım
İnşalallahBende bugün transfer oldum. Allah'ım bizlerle beraber bu topikteki bekleyen arkadaşlarımla beraber isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlatları kokaylikla nasip etsinbenimde test günüm 1 Ocak inşaallah
İdrar testi için erken, kanda 8.gün pozitif gördüm 3 gün sonra kaset test yaptım aşırı silik çıktı moralinizi bozmayın ilaçlarınızi düzenli kullanıp kan verme gününüzde kaninizi verin erken yapılan testler kafa karıştırıp moral bozuyor ilaçları sakın bırakmayınidrar testim negatif çıktı dün, kan testi ne zaman vereyim acaba pozitife döner mi Rabbim beklentilermizi hayırla sonuçlandır sağlıkla...
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK M Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo yasemin9191 14 ARALIK C Cett 23 ARALIK 1 1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @ykdeniz 14 ARALIK @Ftm00 12 ARALIK 2 Embriyo @kubra712 15 ARALIK @Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @papatya157 13 ARALIK 2 Embriyo @prensess18 23 ARALIK @htmlhtml 18 ARALIK 2 Embriyo
Ben de bugün oldum ama test gününü 3 ocak dediBende bugün transfer oldum. Allah'ım bizlerle beraber bu topikteki bekleyen arkadaşlarımla beraber isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlatları kokaylikla nasip etsinbenimde test günüm 1 Ocak inşaallah
Zaten o çok tutuyor kuzum bnm hepsi diğer ilaçlar 10 bini bulduTeşekkür ederiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?