- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
Çok iyi bir değer gözün aydınKızlar transefer günümle beraber 11.günüm 467 iyi degil mi
Tahmini betan kaçtır acaba canm? Ben dün başka bir dra gittim tüp bebek druma uzak diye gitmedim oğlum hasta diye sadece kese gördük dün. Yarın da kendi drum çağırdı 30binlerde olacak yarın duyulur mu acaba? Bu arada ben bu gruptan da takipteyim beni de ekler misiniz?Duyamadık cnm haftaya salı tekrar kontrol var inş duyulur
canım yerleşme kanaması olabiliyor doktoruna haber ver ona göre ilaç veriyorlarKızlar bugün 8. Günüm demin lavaboya gittim pembemsi leke akıntım gelmiş normal mi daha önceden düşük yaptığım için çok korkuyorum
Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır çok korktum hormonların etkisiyle biraz ağladım ama ben umutluyum bu sefer hamile gibi hissediyorum kendimicanım yerleşme kanaması olabiliyor doktoruna haber ver ona göre ilaç veriyorlar
Canım üzüldümKızlar kan testi verdim ben sabh malesef negatif 0.6 çıktı.Pozitif arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah
Ayyy birlikte ilerliyoruz deseneBence gerek yok canım değerin artmış ki gün bile vermişBenimde yarın ki test sonucumdan sonra doktorum keseyi görmek için gün vericem dedi belki de salı günü çağırırr
yerleşme kanamasıdır test günün ne zamannKızlar
Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır çok korktum hormonların etkisiyle biraz ağladım ama ben umutluyum bu sefer hamile gibi hissediyorum kendimi
Ah keşke sgk karşılasaMaalesef canım yazdırmana gerek olmadan eczacına söyle direk veriyor
Cumartesi inşallah, doktoruma söyledim corasprin kes dediyerleşme kanamasıdır test günün ne zamann
Benım 3AA bakalım ıns olur, bız rahat etmedık wes gen analızı yaptırdık, bugun sonucu geldı temız herhangı bır gen hastalıgıda yok cok sukur , şaştım bakalım ıns guzel sonuc olurCanım benim 7 vardı ilk de 2. de koydukları da 5aa dı sadece 3 kalite 2 embriyom vardı diğerleri 5aa dı.
Evet evde test yapmayın. Vallahi işkence. Arrtı mı artmadı mı sürekli düşünüyorsun.
Bu sefer transfer yaptık ya unuttum sildim kafamdan. Sanki ameliyat oldum da eve geldim 5 gün dinlendim gibiydi. Asla tutu mu diye düşünmedim bile. KK ya bile 5. günün sonunda girdim aralık grubuna yazdırdım. Hiç bakmadım.
Hiç bilmiyorum cnm beta kaç şuan en son 2.600 civarıydı ama Bi anda çıktığı için bilemiyorum sadece yolk sac gözüktü bebek var yani dedi kalp atışı 5+6 yada 6 haftalıkken duyuluyormuş sanırım benimki 5+3 olduğu için galiba duyulmadıTahmini betan kaçtır acaba canm? Ben dün başka bir dra gittim tüp bebek druma uzak diye gitmedim oğlum hasta diye sadece kese gördük dün. Yarın da kendi drum çağırdı 30binlerde olacak yarın duyulur mu acaba? Bu arada ben bu gruptan da takipteyim beni de ekler misiniz?pinar7834 29 kasım transfer 1.deneme 5.gün embriyo
Sanırım ikiz geliyorKızlar transefer günümle beraber 11.günüm 467 iyi degil mi
olacak olacak içini ferah tutt test günün ne zamanBenım 3AA bakalım ıns olur, bız rahat etmedık wes gen analızı yaptırdık, bugun sonucu geldı temız herhangı bır gen hastalıgıda yok cok sukur , şaştım bakalım ıns guzel sonuc olur
İnşallah canımmm bakalımAyyy birlikte ilerliyoruz desene
Sağlıkla tutunsunlar inşaldım benimkileri kızlar dua edin bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?