- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy benimde 1 ocak dedi yaa sabırla bekleyip pozitif görmeyi nasip etsin Allah inşallahBende bugün transfer oldum. Allah'ım bizlerle beraber bu topikteki bekleyen arkadaşlarımla beraber isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlatları kokaylikla nasip etsinbenimde test günüm 1 Ocak inşaallah
![]()
Şimdi soracaktım bende. Dünden beri adet olacakmışım gibi kaşık ağrım var. Ama böyle şiddetli değil. Adet gelme aşamasındaki bi iğne batma sızı gibi. 6. Günümdeyim. Sen kaçıncı günündesin ?Arkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı ? Benim sağ ve sol kasıklarımda ağrı oluyor . Normal mi acaba ?
Bnm de yarın transfer 1 Ocak da öğrenirsin dediiAyyy benimde 1 ocak dedi yaa sabırla bekleyip pozitif görmeyi nasip etsin Allah inşallah![]()
Valla tam olarak bilmiyorum ama çok iyi kalite dedi doktor. Embriyolog bugünde çözünürken hiçbir kayıp olmadı hızla bölünmeye devam ediyor dedi hattakalitesi nedir canim embriyolari. hayirli ugurlu olsun kucagina almak nasip olsun
Benim dr aynı batma tarzında ara ara geliyor. Benim 7. Günüm önceki günler de oluyordu ama bugün fazlalaştıŞimdi soracaktım bende. Dünden beri adet olacakmışım gibi kaşık ağrım var. Ama böyle şiddetli değil. Adet gelme aşamasındaki bi iğne batma sızı gibi. 6. Günümdeyim. Sen kaçıncı günündesin ?
Ne zmn transfer oldunuz acbaŞimdi soracaktım bende. Dünden beri adet olacakmışım gibi kaşık ağrım var. Ama böyle şiddetli değil. Adet gelme aşamasındaki bi iğne batma sızı gibi. 6. Günümdeyim. Sen kaçıncı günündesin ?
Hangi gün transfer oldunuzBenim dr aynı batma tarzında ara ara geliyor. Benim 7. Günüm önceki günler de oluyordu ama bugün fazlalaştı
14 aralıkta transfer oldumHangi gün transfer oldunuz
Hala okuyorum halaEki Görüntüle 3356251
Transfer olan annecik adaylarıelinizi karnınıza koyun 5kelimeyi söyleyin hep karşıma çıkıyor size de atmak istedim
![]()
Merhaba, ben haşimato hastasıyım ve değerim transfer öncesi 1,5 gibi birşeydi. Bu cumartesi tekrar baktıracağım.Merhabalar, öncelikle pozitif sonuc alan herkesi tebrik ederim Allah saglıcakla kavustursun inşallah
Benim bir sorum olacaktı aranızda haşimato troidi hastası olan var mı? Transferden önceki Tsh degeriniz kaçtı?
Yeni yılda bebisleriniz sizinle olsun ins herkes pozitif sonuc alır![]()
Bende 16d oldum da günü hesaplarken transfer gununu saydınız mı diye merak ettim14 aralıkta transfer oldum
Benim de oluyor 5.gün bugün hala kasıklarımda ağrı var hatta bugün bel ağrısı da başladı siz de var mıArkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı ? Benim sağ ve sol kasıklarımda ağrı oluyor . Normal mi acaba ?
İlaçlarımı bırakmadım, bugün kan verdim negatif çıktı. Doktorum pazar günü belli olur dedi pozitif ihtimalini hiç düşünmüyorumİdrar testi için erken, kanda 8.gün pozitif gördüm 3 gün sonra kaset test yaptım aşırı silik çıktı moralinizi bozmayın ilaçlarınızi düzenli kullanıp kan verme gününüzde kaninizi verin erken yapılan testler kafa karıştırıp moral bozuyor ilaçları sakın bırakmayın
Canım sanırım dün benim yumurtam çatladı aşırı akıntım vardı zaten dün kontrole gittim ilaçlarıma ek olarak sadece progestan dex iğneyi verdi bugün iğneyi yaptım transfer günü de bir tane yapıp gidicem ve prednol verdi benim de transfer salı günü kesinleşti insallahBen
İki gündür progestan yumuşak kapsül kullanıyorum cumartesiden itibaren progestan dex igne günde 1 tane pazarteside transfer Allahin izniyle sana bisey sorucam seni yumurtan kendiliginden mi catladi yoksa igne mi kullandın bide yumurtañ kac gundur catlamis
Bugün kan verdim negatif çıktı 8.gün bugün ihtimalim azaldı. Doktorum pazar günü belli olur dedi ama iki günde pozitife döner mi hiç sanmıyorumArkadaşlar idrar testlerine güvenip moralinizi bozmayın. Betahcg ilk kanda yükselir idrarda çıkması zaman alır. Bu sebeple umudunuzu kırmayın. Yani üzulme canım unut idrar testini gününde yapılacak olan kan testini beklemen en iyisi olur canım![]()
Ayyyy dualarımız seninle Allahim hayırlı sonuçlar almanı da nasip etsinCnmmm kizlarr yarın 11 :30 da trasnferim var dualariniza ihtiyacım var çok heyecenliyim![]()
15 aralıkNe zmn transfer oldunuz acba