Bencede daha erken kalp atışını duymak için. Bende cumartesi kese için gideceğim, 5+2 olacağım ozaman inşallah.Hiç bilmiyorum cnm beta kaç şuan en son 2.600 civarıydı ama Bi anda çıktığı için bilemiyorum sadece yolk sac gözüktü bebek var yani dedi kalp atışı 5+6 yada 6 haftalıkken duyuluyormuş sanırım benimki 5+3 olduğu için galiba duyulmadı
Ya dogal siklus mu ılacla mı bir de ya benim yarın 3. Gidisim olucak Ben dogal ilerliyorum sence yarn belli olur mu 12.gunum yarınCanım suan kesinleşti dün son kontrole gittim evet dondurilmus 26 Aralık salı günü akşama
@pinar7834 canim 26 Aralık olarak düzeltirmisin müsait olduğunda
11 Aralık regl tarihimCanım suan kesinleşti dün son kontrole gittim evet dondurilmus 26 Aralık salı günü akşama
@pinar7834 canim 26 Aralık olarak düzeltirmisin müsait olduğunda
Arkadaşlar idrar testlerine güvenip moralinizi bozmayın. Betahcg ilk kanda yükselir idrarda çıkması zaman alır. Bu sebeple umudunuzu kırmayın. Yani üzulme canım unut idrar testini gününde yapılacak olan kan testini beklemen en iyisi olur canımidrar testim negatif çıktı dün, kan testi ne zaman vereyim acaba pozitife döner mi Rabbim beklentilermizi hayırla sonuçlandır sağlıkla...
Kan vermene gerek kalmamış inşaallah. Ama merkezi arayıp danışman daha iyi olur canimArkadaşlar 5. Gün embriyo transferi olmuştum 11 aralıkta
18 aralıkta kan verdim 133 çıktı
20 aralıkta kan verdim 377 çıktı doktorum Salı günü kese görelim dedi .Geri kalan günlerde kan vermeli miyim artışı için ?
Canım neler vermedi kiHosbuldum canim ne yaptin en son kontrole gidecektin ne ilaç verdi doktorunuz
Benimde 9aralik regl tarihimdi11 Aralık regl tarihim
İlaç verdi canım kullanıyorum estrofem prednol vitamin progestan dex iğne ve coraspinYa dogal siklus mu ılacla mı bir de ya benim yarın 3. Gidisim olucak Ben dogal ilerliyorum sence yarn belli olur mu 12.gunum yarın
Teşekkür ederim galiba acile gidip vereceğimKan vermene gerek kalmamış inşaallah. Ama merkezi arayıp danışman daha iyi olur canim
Ya bende onu merak ettim olabilir mi sence pazartesi günü 103 tü.ama bana tek emb.transefer edilmişti.Sanırım ikiz geliyor
Yok bişe olmaz canım merak etme ben de eğildim bugün biraz aynı senin gibi gidip kan mı versem falan dedim ama bu kadar kasmamalıyız sanırımArkadaşlar bişey soracağım
Uzanıyordum kedim bir anda karnıma zıpladı kendimi sıktım o an bi acı falan hissetmedim ama bişey olur mu endişelendim 1 saati geçti acile gidip kan mı versem
Ya eğiliyorum ben bazen onu sıkıntı etmiyordum kedim öyle yapınca bişey olmuş mudur acaba diye tereddüt ettimYok bişe olmaz canım merak etme ben de eğildim bugün biraz aynı senin gibi gidip kan mı versem falan dedim ama bu kadar kasmamalıyız sanırım
Merhaba. Hayırlı olsun. Benımde bugun 3. Gün embrıyosu tranfer edildidoktorum aradı saat 16da transferim var
3. gün bugün 2 adet transfer edilecek (az yumurtam olduğu için 5. günü beklemek istememiş)
kalitesini sorduğumda kalite için bişe diyemem ama olması gerektiği gibi bölünüyor merak etme dedi
hamiş arkadaşlar dua edin bana da
Gönlünü ferah tut canım bu topik neler gördü kalitesi günü elbette önemli ama Allah ol derse her türlü nasip olurMerhaba kızlar.
Benımde bugun 3. Gün taze trasfer yapıldı.. test günü 3 ocak..
3. Gün taze transfer yapılıp pozitif alanlar varmı
Korkma bişe olmaz inşallahYa eğiliyorum ben bazen onu sıkıntı etmiyordum kedim öyle yapınca bişey olmuş mudur acaba diye tereddüt ettim
Canım hiç endişelenme bir şey olamamıştır Allah’ın izniyle ama çok düşünüyorsan tabiki kan verebilirsinYa eğiliyorum ben bazen onu sıkıntı etmiyordum kedim öyle yapınca bişey olmuş mudur acaba diye tereddüt ettim
kalitesi nedir canim embriyolari. hayirli ugurlu olsun kucagina almak nasip olsunaldım benimkileri kızlar dua edin bizim için
Ay inşallah yaa artık herşeyde bi sorun olur mu acaba bilet oldu mu diye düşünmekten alı koyamıyoruz kendimiziCanım hiç endişelenme bir şey olamamıştır Allah’ın izniyle ama çok düşünüyorsan tabiki kan verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?