Özelden mesaj atsam cevap verebilir misinMerhaba canım bendim Halil İbrahim Tekin Instagramdan takip edebilirsin
Merakla bekliyoruz son adet tahin neydi hangi gün transfer oldun güzel haberler alman dileğiyleBende şimdi çıktım kızlar 5+3 haftalık kalp atışı duyulacakmı bakalım bide kanama alanı vardı o durmuş mu onun içinde gitmek istedim
Sizin sonuç olumlu mu oldu test yaptınız mıMerhaba canım bendim Halil İbrahim Tekin Instagramdan takip edebilirsin
Tabi yazabilirsiniz ozeldenSizin sonuç olumlu mu oldu test yaptınız mı
12 Kasım cnm 5 Aralık transferMerakla bekliyoruz son adet tahin neydi hangi gün transfer oldun güzel haberler alman dileğiyle
Canım suan kesinleşti dün son kontrole gittim evet dondurilmus 26 Aralık salı günü akşamaCanım senin transfer ne zaman listede gördüm donddurulmus embriyo mu 25 26 Aralık oldugunu doktorun mu söyledi?
Bide benim kabızlık vardı dün istemsizce ikindim ve sonrasında çok hafif şekilde kanama gördüm tutunamadı ıkınma kaynaklı Sanrm düşünmekten uyuyamadım umarım sen güzel haberler alırsınbenimde test günüm 25 aralık, negatif çıktı idrarda
Vala kuzum bılmıyorum ınsaAllah artar ama Sonucta 5 in altı negatıf. Senınkıde artabılır yarın da ver bence ınsaAllah Artar ıkımızınkıdeSeninki daha iyi gözüküyor canım inşallah artar sonucun
Canım Tutunmustur Oyle dusunme. Kaç gun oldu kı 5 gunu gectıyse zaten tutunmusturBide benim kabızlık vardı dün istemsizce ikindim ve sonrasında çok hafif şekilde kanama gördüm tutunamadı ıkınma kaynaklı Sanrm düşünmekten uyuyamadım umarım sen güzel haberler alırsın
Canım senin bisey kalmamış saglikli haberler alirsin insallah benim haftaya cumaOfff keseye daha var nasıl geçecek bu zaman, cumartesi sabah gidicem
E senin değerin benimkinden yüksek ama doktor beni cumartesi çağırdı. Seni niye çağırmamışlarCanım senin bisey kalmamış saglikli haberler alirsin insallah benim haftaya cuma
Öylemiydi bende senin değerin daha yüksek diye hatirliyorumE senin değerin benimkinden yüksek ama doktor beni cumartesi çağırdı. Seni niye çağırmamışlar
Bana cumartesi gel alttan muayenede keseyi görürüz dediÖylemiydi bende senin değerin daha yüksek diye hatirliyorumAyın 19 test günüydü 10 gün sonra dedi
5 den aşağısı negatif sayılıyor yazmışlardı burda amakızlar transfer sonrası 9. günüm. Çift Embriyo. test sonucu 9.56 geldi. olmadı heralde değil mi?
Transfer tarihini neye göre hesaplıyorlar. Benim son adet 22 Kasım transfer 4 Aralık adet tarihimiz farklı ama transfer günü aynı gibi12 Kasım cnm 5 Aralık transfer
Canım kaçıncı gün embriyosu? 5 üzeri pozitif sayılıyor. Değer önemli değil artması önemli. 3. gün embriyosu ise zaten 9. günde cıkan değer normalkızlar transfer sonrası 9. günüm. Çift Embriyo. test sonucu 9.56 geldi. olmadı heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?