- 2 Aralık 2023
- 530
- 309
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sgk ödemiyor onuCanimlarrrr merhaabaaaaa progestan dex iğneye başladım bunu sağlık ocağından yazdirabiliyormuyuz bilgisi olan var mi
Kaçıncı gün embriyorsu?kızlar transfer sonrası 9. günüm. Çift Embriyo. test sonucu 9.56 geldi. olmadı heralde değil mi?
5. Gün embriyolarıCanım kaçıncı gün embriyosu? 5 üzeri pozitif sayılıyor. Değer önemli değil artması önemli. 3. gün embriyosu ise zaten 9. günde cıkan değer normal
Dex ödenmiyor canım. Onu mecbur ücretli alıyosun o yüzden yazdırmana gerek yok direk eczaneden alabilirsinCanimlarrrr merhaabaaaaa progestan dex iğneye başladım bunu sağlık ocağından yazdirabiliyormuyuz bilgisi olan var mi
Öyle yaptım canım teşekkür ederim bir ilaç almıyoruz ki o kadar fazl alıyorum ki artık nereden yazdirabilirim diye düşündümDex ödenmiyor canım. Onu mecbur ücretli alıyosun o yüzden yazdırmana gerek yok direk eczaneden alabilirsin
maalesef canımCanimlarrrr merhaabaaaaa progestan dex iğneye başladım bunu sağlık ocağından yazdirabiliyormuyuz bilgisi olan var mi
Ah keşke sgk karşılasaCanimlarrrr merhaabaaaaa progestan dex iğneye başladım bunu sağlık ocağından yazdirabiliyormuyuz bilgisi olan var mi
Beş gün oldu evet ama hiç bir belirti yok dün ıkınma oldu ondan önce test yaptım negatif bilmiyorum kafam da deli sorular güzel düşüncen için ayriyeten teşekkür ederim umarım dediğin gibi tutulmuştur çok saolCanım Tutunmustur Oyle dusunme. Kaç gun oldu kı 5 gunu gectıyse zaten tutunmustur
Bence gerek yok canım değerin artmış ki gün bile vermişArkadaşlar 5. Gün embriyo transferi olmuştum 11 aralıkta
18 aralıkta kan verdim 133 çıktı
20 aralıkta kan verdim 377 çıktı doktorum Salı günü kese görelim dedi .Geri kalan günlerde kan vermeli miyim artışı için ?
Nasıl geçti doktor kontrolü12 Kasım cnm 5 Aralık transfer
İnşaAllahBeş gün oldu evet ama hiç bir belirti yok dün ıkınma oldu ondan önce test yaptım negatif bilmiyorum kafam da deli sorular güzel düşüncen için ayriyeten teşekkür ederim umarım dediğin gibi tutulmuştur çok saol![]()
Duyamadık cnm haftaya salı tekrar kontrol var inş duyulurNasıl geçti doktor kontrolü
sağlıkla ilerlesin inşallahDuyamadık cnm haftaya salı tekrar kontrol var inş duyulur