İnşallahSorun çıkmazsa 8 Aralık gibi transfer olacak. Adetin 2.gününde Estrofeme başladım haftaya tekrar çağırdılar. Dünden beri reglim damla damla gelmeye başladı. Estrofemden kesilmiş olabilir mi
Evet kramp gibi bana da oluyor hep aynı bölgedeevet kuzum 3kez estrofem içiyorum benim de cok karın ağrım oluyor kramp gibi daha çok arada mide bulantım doktorla konustum yan etkisi oluyor bazen dedi
Evet evet 5. Gün beklenecek dedi ama benim kalp duracakrüyada gibiyim. Kendimi telkin ediyorum 5. Güne gitmeseler bile bak bi aşamaya geldin harika bu denemeye devam edersin diye sürekli kendime söylüyorum ♀ artık sıra sendeeee senin günün ne kadar kaldı çatlatma iğnesi ne zaman olcak bu arada o iğnede hiç acımıyor bilgin olsun pıt pıt yapıyorsun hemencik
Ben de sağlıklı beslenemiyorum ama artık çaba göstereceğim kuzumKızlar ya ben şimdi çok sağlıklı beslenen birisi değildim. En azından şimdi gonal f vurulmaya başlamışken özellikle iyi gelen yumurtaların büyümesi aşamasında destek yiyecekler var mı tavsiyeleriniz? Ya da uzak dur dediğiniz şeyler? Mesela narın rahim kalınlaştırıcı etkisi varmış. Transfer sonrası da kabak çekirdeği diyorlar. Tutunmayı artırıyormuş.
Şükür canım yolunda gidiyor sanırımKuzum nasıl gidiyoray seninle birlikte ben de takip ediyorum yumoşlarını çok heyecanlı meleğim ya yola devam ediyor mu yumoşlar ❤
Bende bugün artık daha özenli beslenmeye başladım dikkat etmem gerek, binde bir tutunma için faydası olsa kardır. Pek fazla kilom yok ama yinede biraz daha iyi olsam fayda faydadırB
Ben de sağlıklı beslenemiyorum ama artık çaba göstereceğim kuzum
Günde iki incir (ben zeytinyağlı cevizli olandan aldım. Evde de yapılabilir)
Haftada 3-4 gün avakado
Çiğ badem ceviz fındık
öneriliyor kuzum
Omepa q10 da öneriliyor.
Tüp bebekte prolaktin değeriine özellikle bakıyorlar 35 üzer olunca tedavi yapıyorlar düşürmeleri gerekiyormuş. Şişli memorial böyle bir bilgi verdi. Sizin de bilginiz olsun. İnşallah gönlününzce olur her şeySelamm hanımlar
Bende üç gündür gonalf ile yumurta büyütmeye başladım ama benim bi sorunum var yareglin 2.günü hormon için kan verdim prolaktin 69 küsür çıktı doktorum bişey demedi ama bu bir sorun olur mu ya benim kafama takıldı
Polikistik over var bende bu arada 4 yıldır gebelik olmadı son çare tüp bebek artık
Evet evet canım bnm toplandı bugün 4. Gün devam eden embriyolarım var yarını heyecanla bekliyorum bakalım ne olcakSelam canımm senin toplandı mı yumurtaların?
bi aksilik çıkmasında transfer gerçekleşsin ve inşallah hepimizin kucağı dolsun ya ben çok heyecanlıyım son düzlüğe geldim gibi tabi bu yol baya uzun ama sadece çok büyük heyecan var transfer içinAy bende 4 ünde öğrenicem transfer günümüaynı gün transfer olabiliriz belki
Ediyorum kuzum dua ❤Şükür canım yolunda gidiyor sanırımbugüne 4 tanem kaldı 2 si iyi 2 si daha geriden belki yarına çıkamayabilir. Keşke 2 tanesi yarına kalsa hoş bir yandan ben 1 taneyede razıyım. Şu yarını da bi hayırlısıyla atlatsak kalbim duracak dua edin bana lütfennnnnn
aleyküm selam canım dün randevum vardı sordum şuan için prolaktin bizim için önemli değil zaten çok da yüksek değil dedi 69 du değerim. Şuanlık sadece yumurta büyüttüğümüz için prolaktinin bir etkisi yok dedi. Transfer aşamasında nasıl olur o konu hakkında bir bilgim yok ama istersen doktoruna danış belki düşürmek için ilaç önerebilirCanım selam prolaktin icin sordun mu acaba benimde çok az yüksek çıkmıştı opu oldum ama transfer icin yüksekliği sorun olur mu onu merak ettim ne dedi doktorun
Dün doktorumla görüştüm canım şuan yumurta büyütme aşamasında olduğum için ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi. Sizin dediğiniz transfer aşamasında olabilir mi?Tüp bebekte prolaktin değeriine özellikle bakıyorlar 35 üzer olunca tedavi yapıyorlar düşürmeleri gerekiyormuş. Şişli memorial böyle bir bilgi verdi. Sizin de bilginiz olsun. İnşallah gönlününzce olur her şey
Ay hadi hayırlısı ile 5. Güne ulaşırlar ve annesine sıkıca tutunurlar taze transfer mi olacaksın?Evet evet canım bnm toplandı bugün 4. Gün devam eden embriyolarım var yarını heyecanla bekliyorum bakalım ne olcak
Ahh inşallh o günleri görebilirimAy hadi hayırlısı ile 5. Güne ulaşırlar ve annesine sıkıca tutunurlar taze transfer mi olacaksın?
Hayır yumurtq büyütmeden de önce ilk etapta hiç tedaviye hiç başlamadan bakıyoruz bu değere dediler, bu değeri normal düzeye çektiklerinde ilaçlar göbekten yenmeye başlıyormuş yumurtalar büyütülmeye öyle başkanıyormuş. Şişli memorial böyle bilgi verdi , önden istedikleri testler arasında var hatta benim 2 yıl önce bakılmış, en az testin yapıldığı sürebir yıllık olmalıymış, tekrar baktırın dediler. Yüksekse tedavi uygulayacaklarmış öyle tedaviye başlanacakmış.Dün doktorumla görüştüm canım şuan yumurta büyütme aşamasında olduğum için ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi. Sizin dediğiniz transfer aşamasında olabilir mi?
Açıkçası benimde doktorum sorun degil dedi transfer icin tekrardan soracağım çok teşekkür ediyorumaleyküm selam canım dün randevum vardı sordum şuan için prolaktin bizim için önemli değil zaten çok da yüksek değil dedi 69 du değerim. Şuanlık sadece yumurta büyüttüğümüz için prolaktinin bir etkisi yok dedi. Transfer aşamasında nasıl olur o konu hakkında bir bilgim yok ama istersen doktoruna danış belki düşürmek için ilaç önerebilir
Rica ederim herşey gönlünüzce olsun inşallahAçıkçası benimde doktorum sorun degil dedi transfer icin tekrardan soracağım çok teşekkür ediyorum
minnn canım hepimizin inşallahRica ederim herşey gönlünüzce olsun inşallah
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederimHayır yumurtq büyütmeden de önce ilk etapta hiç tedaviye hiç başlamadan bakıyoruz bu değere dediler, bu değeri normal düzeye çektiklerinde ilaçlar göbekten yenmeye başlıyormuş yumurtalar büyütülmeye öyle başkanıyormuş. Şişli memorial böyle bilgi verdi , önden istedikleri testler arasında var hatta benim 2 yıl önce bakılmış, en az testin yapıldığı sürebir yıllık olmalıymış, tekrar baktırın dediler. Yüksekse tedavi uygulayacaklarmış öyle tedaviye başlanacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?