Normel serum açar gibi açtılar doktor saat fln belirtmemişben yaptırdım canım.
kolu düz tutmaktan epeyce ağrım oldu ama serum çıktığı gibi dindi ağrı. mide bulantısı olmadı. ama bana gerçekten çok yavaş verdiler, acaba hızlı oldu
Her testin HCG hassasiyeti aynı olmuyor. Belki daha yüksektir ondan çıkmamıştır. inşaAllah bebeğin seninledirYa ben testi tekrarladım farklı bı markanınkiyle bu seferde bişey çıkmadı
Her testin HCG hassasiyeti aynı olmuyor. Belki daha yüksektir ondan çıkmamıştır. inşaAllah bebeğin seninledirYa ben testi tekrarladım farklı bı markanınkiyle bu seferde bişey çıkmadı
Günaydın cnm sen nasılsın bu ara testin yaklaştıkça hiç gelmiyorsun buralaraGünaydın kızlarım bugün test verecek olan varmıinşallah bol pozitifli bir gün olsun
Benimki pozitif olduğu halde bile çıkmadı cnm teste kafanı takmaYa ben testi tekrarladım farklı bı markanınkiyle bu seferde bişey çıkmadı
Ben varım canım AminGünaydın kızlarım bugün test verecek olan varmıinşallah bol pozitifti bir gün olsun
Benim de iki defa yapmama rağmen çıkmamıştı biraz daha değerim yükseksin yine deneyeceğim ömrümde bir kerecik o çift çizgiyi görmüş olayımYa ben testi tekrarladım farklı bı markanınkiyle bu seferde bişey çıkmadı
Canım benim çok teşekkür ederimÇok sevindim cnm hayırlı olsun
Canım çok sevindim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllahKızlar günaydın. Bunu yazacağıma asla ama asla inanmıyordum ama galiba hamileyim… test sonucum 46. 7. Gün yaptım. Allahım rüyada mıyım
Hadi inşallah sıra sende canımKızlarr Günaydınn.
Kan verdim bekliyorum bakalım. 1 2 saate çıkar. 8.30 da verdim. Ben hala olumsuz düşünüyorumYani eğer pozitif çıkarsa çok büyük sürpriz olacak
ya ben sana ne dedim????? Ben sana ne dediiiimmmmmmmmmmmmm çooooookk sevindimmmmmmmmmmKızlar günaydın. Bunu yazacağıma asla ama asla inanmıyordum ama galiba hamileyim… test sonucum 46. 7. Gün yaptım. Allahım rüyada mıyım
Darısı sana inş cnm versin mi kanıCanım çok sevindim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah
Çok sevindim cnm maşallah gözün aydınKızlar günaydın. Bunu yazacağıma asla ama asla inanmıyordum ama galiba hamileyim… test sonucum 46. 7. Gün yaptım. Allahım rüyada mıyım
Pozitif olarak bekliyoruz seni de canımKızlarr Günaydınn.
Kan verdim bekliyorum bakalım. 1 2 saate çıkar. 8.30 da verdim. Ben hala olumsuz düşünüyorumYani eğer pozitif çıkarsa çok büyük sürpriz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?