- 9 Aralık 2023
- 911
- 1.047
- 33
- 35
Kendi hemşirem perşembe verin dedi. Yani bu 15i kabul etmedi. O zaman benim yarın en az 45i görmem lazım.Ama iki kat artması gerekiyorsa aslında bugün vermen daha iyi olurdu hadi bakalım canım hakkında hayırlısı yarına daha yüksek değer cıkar daha iyi olur
Çok sevindim cnmmmCanim tek emrıyom vardı benim
Aynen canım 45 ve üzeri olması lazım inş daha da yüksek çıkacakKendi hemşirem perşembe verin dedi. Yani bu 15i kabul etmedi. O zaman benim yarın en az 45i görmem lazım.
Canim yanlış bilgi deniz balığı yenmez çiftlik balığı yiyebilirsin ve kesinlikle balık yağı da kullanın omepa 1500 var ben onu kullanıyorumArkadaşlar balikda civa fazla olduğu için bebek tutunamaz dedi doktor bana balık yasak
Bana tam tersi dip balığı hariç haftada iki gün balık yenecek dendi, somon özellikle. Ama bu sefer hiç yemedim çünkü midem bulanacak diye korkuyorum.Arkadaşlar balikda civa fazla olduğu için bebek tutunamaz dedi doktor bana balık yasak
Kesinlikle balık et baklagil yoğurt tüketin balıkçılardan çiftlik balığı alın Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinleBana tam tersi dip balığı hariç haftada iki gün balık yenecek dendi, somon özellikle. Ama bu sefer hiç yemedim çünkü midem bulanacak diye korkuyorum.
Bana günde 2 içebilirsiniz dediler bazen 1 bazen 2 içiyorumKızlar Türk kahvesi içen var mı aranızda? Kahvesi az olarak bir fincan içsem bişe olur mu acaba
Ben içmicem sanırım korktum. Türk kahvesini çok severim oysa ☺Bana günde 2 içebilirsiniz dediler bazen 1 bazen 2 içiyorum
Ee benim 23tü dünAynen canım 45 ve üzeri olması lazım inş daha da yüksek çıkacak
Aynen benim doktorum da haftada birgün balık tüket dedi balık yağı da verdiCanim yanlış bilgi deniz balığı yenmez çiftlik balığı yiyebilirsin ve kesinlikle balık yağı da kullanın omepa 1500 var ben onu kullanıyorum
Bende hafta sonu takıyım dedm sanırım bagısıklık için bir serum.olivia 20 lipid serum dyeBenim 3 oldu transfer sonrası 5. Gün 12. Gün aldım devam edeceğim evde taktırıyorum
Canım ilk çıkan değer kaçsa 2 gün sonra onun iki kat yada yüzde 60 oramında arması lazım yani yarın senin ortalam 40 46 ve üzeri çıkması lazım benim de 110 120 çıkması lazımEe benim 23tü dün
Benim şimdi 15 çıktı ya. 2 günde ikiye katlaması gerektiği için bugün 30 olması lazım. Yarın da 30un yarısı kadar artsa 45 yapar. Sağlıklı yükseldiğini görmek adına 45 civarı en az olsa güzel olurEe benim 23tü dün
Haa tmmCanım ilk çıkan değer kaçsa 2 gün sonra onun iki kat yada yüzde 60 oramında arması lazım yani yarın senin ortalam 40 46 ve üzeri çıkması lazım benim de 110 120 çıkması lazım
Canım benim ptesi transferin 6.günü başım ağrımaya başladı ve 3 gündür başım çok kötü ağrıyor geçmiyor bir kere parol içtim hiç fayda etmedi. Pişman oldum keşke içmeseydim hem baş ağrımı geçirmedi hem ilaç almış oldum. Mahvetti beni bu baş ağrısı. Normalde dolarex falan içmeden geçmez benim. Her şey baş ağrımı tetikliyor estrofem kullanırken de çok ağrıyorduKızlar ne sorcam bugun transferim 8 cı gunu dünden bir baş ağrım var sizde oldumu normalmı ilaç içmeyede korkuyorum
DoğrudurBenim şimdi 15 çıktı ya. 2 günde ikiye katlaması gerektiği için bugün 30 olması lazım. Yarın da 30un yarısı kadar artsa 45 yapar. Sağlıklı yükseldiğini görmek adına 45 civarı en az olsa güzel olur
Kaçıncı gününde yapmış oldun cnm ?Benim şimdi 15 çıktı ya. 2 günde ikiye katlaması gerektiği için bugün 30 olması lazım. Yarın da 30un yarısı kadar artsa 45 yapar. Sağlıklı yükseldiğini görmek adına 45 civarı en az olsa güzel olur
Aaaa benimde elimde omepaQ10 var kullanmalı mıyım sizce doktorum bişey demediAynen benim doktorum da haftada birgün balık tüket dedi balık yağı da verdi
6.günde 15 çıktı. Transfer günü hariç 6.gün ama. 5.gün embriyosu. Ben de sadece fitil kullanıyorum ek başka bi ilaç yok. Acaba bi de iğneyle de progesteron mu verseydi sanki az mı geliyor diye insan korkuyorKaçıncı gününde yapmış oldun cnm ?
Benim dün 9.gündi transferle beraber,23çıktı.
Hala lekeler olunca doktor kan sulandırıcıları kestirdi,kalçadan iğne yazdı 5tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?