- 9 Aralık 2023
- 911
- 1.047
- 33
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da diyorum canım pozitif . Bu belirti güçlü bir belirtiKızlar dün sağ bacağımda çok şiddetli ağrım vardı damar çekilmesi gibi sızı gibi anlatamıyorum ağrı bugün sol bacağıma geçti bunlar ilaç belirtilerimi gerçekten heveslenmek istiyorum ama emin de olamıyorum belirsizlik çok kötü
Benimki bu cnm içeriğinde birkaç vitaminle beraber var sanırım çünkü folik asit yazmıyorum bunda hepsi var demiştiAaaa benimde elimde omepaQ10 var kullanmalı mıyım sizce doktorum bişey demedi
Benim lekeler var ondan yazdı cnm6.günde 15 çıktı. Transfer günü hariç 6.gün ama. 5.gün embriyosu. Ben de sadece fitil kullanıyorum ek başka bi ilaç yok. Acaba bi de iğneyle de progesteron mu verseydi sanki az mı geliyor diye insan korkuyor
amin kuzum ben sabırsız davrandım bi deneyim şansımı diyerek girdim bi yola allah yuzumu guldurduKuzum şimdi baktım senin test günün 18 aralıkmış ne güzel çok beklemeden aldın pozitifi darısı bizlere inşallah
aminnnn inşallah hepimizin kucagı boş kalmasın miniş miniş yavrucuklarımız olsunnnTebriklerrr Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Kan sulandırıcıyı kesmesi iyi olmuş o zaman tedbirli olmak gerek. Ama bu tarz lekeler normal karşılanıyor yine deBenim lekeler var ondan yazdı cnm
Bugün mesela fitilin akıntısı hep kahve tonlarındaydı düşün
çok teşekkür ederim. inşallah şansımıza bu topikteki herkes hamile olarak yılı bitirir veya hamile olarak yeni yılda mutlulukla yaşarızz aammmiiinnnnnnAyyyyyy bide 3.gün embriyosu idi çok güzel sonucun canım maşallah çok sevindim yine güne güzel haberle başladık valla
İnşallah canım bir yanım öyle diyor bir yanımda ya yoksa diyorSana da diyorum canım pozitif . Bu belirti güçlü bir belirti
Tamam kuzum bi sorarım bugün sağol balık yemedim bende civa var yazıyorlar diyeBenimki bu cnm içeriğinde birkaç vitaminle beraber var sanırım çünkü folik asit yazmıyorum bunda hepsi var demişti
İçeriğini biliyorsan tarihi de geçmediyse olabilir ama yine de hemşirene sor.
Fol tursusu ve balık yağı var içeriğinde ben de 2 senedir bunu kullaniyorumBenimki bu cnm içeriğinde birkaç vitaminle beraber var sanırım çünkü folik asit yazmıyorum bunda hepsi var demişti
İçeriğini biliyorsan tarihi de geçmediyse olabilir ama yine de hemşirene sor.
amin söyledin ama ben onun haricinde hiç bişey olmayınca negatıftır diye dusundum, dedim allahtan ümit kesilmez yap testiSöylemiştim sana. Net pozitif belirtin güçlüydü diye hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ay gerçekten çok istiyoruz hepimiz yılbaslarını hep çok severim inşallah bu yıl bana bebeğimi getirir. Eşime hep diyorum 2024 e 4 kişi girmemiz yok mu diye hakkımızda hayırlısı olsunçok teşekkür ederim. inşallah şansımıza bu topikteki herkes hamile olarak yılı bitirir veya hamile olarak yeni yılda mutlulukla yaşarızz aammmiiinnnnnn
Sizin belirtiniz ne idi?amin söyledin ama ben onun haricinde hiç bişey olmayınca negatıftır diye dusundum, dedim allahtan ümit kesilmez yap testi
Listede benim durumu güncellemişsin canimKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK N nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM H Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK N nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK E Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK
Bana göre en güçlü belirti o boydan boya bacak ağrısı. Geri kalan hep adetle benzediği için insan acaba da kalıyor canımamin söyledin ama ben onun haricinde hiç bişey olmayınca negatıftır diye dusundum, dedim allahtan ümit kesilmez yap testi
Benim dünden beri bel ağrım var bi de o meşhur batmalarBana göre en güçlü belirti o boydan boya bacak ağrısı. Geri kalan hep adetle benzediği için insan acaba da kalıyor canım
Benim ilkinde pozitifti ama bacak ağrım yoktu ama genel olarak bu belirti oluyor sanırımBana göre en güçlü belirti o boydan boya bacak ağrısı. Geri kalan hep adetle benzediği için insan acaba da kalıyor canım
amin inşallah bu sene bizim aralık tüp bebeklerinin şansı olsunAy gerçekten çok istiyoruz hepimiz yılbaslarını hep çok severim inşallah bu yıl bana bebeğimi getirir. Eşime hep diyorum 2024 e 4 kişi girmemiz yok mu diye hakkımızda hayırlısı olsun
Evet dün akşamdan başlayan batmalarım var bugün, ilk iki gün de olmuştu. İnşallah belirtilirBenim dünden beri bel ağrım var bi de o meşhur batmalar
benim sağ ayağım boydan boya bazen bolgesel agrı sızlama gibi agrıları vardı başkada hiç belirtim yoktu ben adet olucagım zamanda agrı hıssetmedıgım için pek bi belirti olmadı bendeSizin belirtiniz ne idi?