- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Allaaaaaahhhhhh harika bi değer canım çok tebrik ederim seni sağlıkla ilerlesinCanim 447 çıktı Heycandan yazmamışım serum tedavisi alıyorum intralipit inşallah sağlıkla ilerlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaaaaaahhhhhh harika bi değer canım çok tebrik ederim seni sağlıkla ilerlesinCanim 447 çıktı Heycandan yazmamışım serum tedavisi alıyorum intralipit inşallah sağlıkla ilerlesin
Haklısın canım riske atmayımBana günde 2 bardak içebilirsin dediler ama ben içmiyorum ne olur ne olmaz sık dişini arkadaşım
Tabloyu yenilenmiş görelim de içimiz açılsınKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK E Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK
Bu serumdan doktor da bana yazdı bu hafta kesin alman lazım dedi senin kaçıncı serumunCanim 447 çıktı Heycandan yazmamışım serum tedavisi alıyorum intralipit inşallah sağlıkla ilerlesin
ya bende bacak ağrısı hiç yok. ama karın ağrısı hep var içimdeki gaz btimiyor bide beni ateş basıyor. ben açıkçası ümitlenmek isremiyorum ya . sizde kafaya takmayın. sonucumuz bize sürpriz olsun :)Kızlar dün sağ bacağımda çok şiddetli ağrım vardı damar çekilmesi gibi sızı gibi anlatamıyorum ağrı bugün sol bacağıma geçti bunlar ilaç belirtilerimi gerçekten heveslenmek istiyorum ama emin de olamıyorum belirsizlik çok kötü
Benim bacağım ilk günler ağrıyordu canım dediğin gibi çekilme şeklindeydi ama şimdi yok bilemiyorum onun içinKızlar dün sağ bacağımda çok şiddetli ağrım vardı damar çekilmesi gibi sızı gibi anlatamıyorum ağrı bugün sol bacağıma geçti bunlar ilaç belirtilerimi gerçekten heveslenmek istiyorum ama emin de olamıyorum belirsizlik çok kötü
Bu ateş basması bana gece oluyor yatamıyorum ateş basmasından.ya bende bacak ağrısı hiç yok. ama karın ağrısı hep var içimdeki gaz btimiyor bide beni ateş basıyor. ben açıkçası ümitlenmek isremiyorum ya . sizde kafaya takmayın. sonucumuz bize sürpriz olsun :)
benim de sabah 10 gibi bide akşam sekizden sonra geliyor gidiyor sürekli. gece de üst baş değiştiriyorum terdenBu ateş basması bana gece oluyor yatamıyorum ateş basmasından.
20 25 gözüküyor cnm sıkıntı olmazsa bnm isallah sonu güzel olur kuzum seninde rahim kalinlasmasina bağlı transferKızlar benim son adet tarihim 11 Aralık dun transfer hazırlıklarına başladık en son benim mi transferimmm? Benden sonra yılbaşına kadar transfer olacak var mıı?? Ben de tam ne zaman transfer oluyorum bilmiyorum
ama bu hamile olduğum analmına gelmiyor. henüz sonuçlar belli değil. hep kendimle bu şekilde konuşuyorum :)benim de sabah 10 gibi bide akşam sekizden sonra geliyor gidiyor sürekli. gece de üst baş değiştiriyorum terden
Gece aynen kan ter içinde kalıyorum ama gündüz bişe yok bende. Sanırım ilaçların etkisi olabilir bubenim de sabah 10 gibi bide akşam sekizden sonra geliyor gidiyor sürekli. gece de üst baş değiştiriyorum terden
Kesin ikiz benim kızlarımda 580çıkmıştı 12.günCanim 447 çıktı Heycandan yazmamışım serum tedavisi alıyorum intralipit inşallah sağlıkla ilerlesin
Canim tek emrıyom vardı benimKesin ikiz benim kızlarımda 580çıkmıştı 12.gün
Belki tek yumurta ikizi ya da hemen o gün tutundu maşallahCanim tek emrıyom vardı benim
Olsun belki bölünmüştürCanim tek emrıyom vardı benim
Benim 3 oldu transfer sonrası 5. Gün 12. Gün aldım devam edeceğim evde taktırıyorumBu serumdan doktor da bana yazdı bu hafta kesin alman lazım dedi senin kaçıncı serumun
Rabbim 1 tane evlat versin yeter Allah herkese nasip etsin inşallah benim 4 kaybım var serum ilk defa kullanıyorumBelki tek yumurta ikizi ya da hemen o gün tutundu maşallah
Arkadaşlar balikda civa fazla olduğu için bebek tutunamaz dedi doktor bana balık yasakCanım ilk transferimde eşim izin aldı. Ben zaten işten ayrılmıştım tüp bebek stresinden. Sürekli bana somon yedirdi o benim midemi bulandırdı, 5. Gün sabah anı bi mide bulantısı ile öğürerek akşama kadar kustum, çok kasıldım karnımı falan çok sıktım. Acile gittik en son akşam test yaptılar ilaç verdiler 31 yani pozitif çıktı değerim ama iki gün sonra değer düşmeye başladı. Sebebi kesin o günkü kusmamdı. Ben de tam iki ay ara verdim vitamin takviyeleri aldım. İlkinde tek embriyo transferi olmuştum çünkü amh düşük zaten 1 yumurta alınmıştı. İkincide 3 tane alındı iki tane transfer oldum. Bu sefer annem babamı çağırdım. Bu bana iyi geldi. Eşim ne kadar yemek yapsa da annem gibi olmuyor. Sadece ben sabırsızım biraz ilkinden de korkum var tabi. İnşallah hepimizin sonucu iyi olur. Bizi tekrar bu strese sokmaz bununla mutlu oluruz