- 21 Aralık 2021
- 249
- 193
- 53
- 32
yumurta toplamadan beri ilişki yasagı var bizde ama okuyorum bazılarında hiç oyle birsey yokCanimlarrrr transfer olan bekleyen arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum sizlere transfer hazırlığında adet oldunuz bitince transfer aşamasına kadar ve de transferden sonra da iliski yasağı var degil mi bu konu hakkında bilgilendirilme yapmadılar da bana
Merhaba arkadasm cvp için teşekkürler oncelikle inşallah yavrun seninledirBenim sene yaş 28 doktor tüp yapalım dedi. Çünkü üç aşılama parası neredeyse bir tüp parası. Hemen hemen aynı ilaçlar kullanılıyor. Her seferinde ilaç kullanımı da zor. Pahalı ilaçlar. Bide tüp bebek de eğer şansınız varsa opu sonrası güzel embriyolarinz dondurulursa ilki tutmasa ikinci üçüncü denemeler gibi şansınız oluyor.
Benim ilk aşılama tutmadı sebepsiz bide . Aşılamadaki ilacı kullandım tüp bebek için de. Transfer oldum . Tutup tutmadığı belli değil ama tutmazsa bile şansımı diğer embriyolarimzda kullancam mesela
Ben zaten 2 ay tedavi gördüm canm klomen ve çatlatma iğnesi kullandm , olmaynca aşılama deneyelim dedik:)Başta hep sebepsiz demişlerdi bana cnm çok sonra yumurta kalitesinde sorun var dediler tedavi yaptırdıkça sorunlar çıkıyor birazda ortaya
Masallah hem azminize hem sabrınızaBen canım sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim 9yıl sonra kavuştum bebeklerime..
Hiçbir sebep bulunamadı ne bende ne eşim de.
Gitmediğimiz doktor kalmadı,doğal ilaçlar da cabası.. bulunduğum şehir ve civarında da gittiğim he doktor bi sorununuz yok olur dedi desteklemek için ilaçlar aldım takip edildim hep bu ay olacak dendi,olmadı ,artık 3.yılımda aynı doktorda 2 aşılama yaptım tutmadı.
En son Ankara’da çok ünlü bi doktora da gittim boşuna paranı zamanını aşılamaya verme yıllar olmuş olsa illa bi kerede olsa tutardı direkt tüp bebek yapın ben de yapın demiyorum gidin memleketinize orda yapın ama aşılama yapmayın dedi
Tüp bebek yaptık ilki tutmadı ümidim kırıldı 1,5 yıl hiçbir şey yapmadım küstüm hastanelere doktorlarasonra 2.yi yaptık tuttu ikiz kızlarım oldu bin şükür dondurulmuş embriyomuzla da 4aralıkda bi daha denedik :)
Beni dinlersen direkt tüp yap Allah sana da hayırlı sağlıklı güzel bebekler nasip etsin inşallah
Canım belli bir yaş üstüne tüp bebek tedavisi ücretsiz olabiliyor. Yani devlette üç defa hakkınız var bide kaç yıllık evlisinizMerhaba arkadasm cvp için teşekkürler oncelikle inşallah yavrun seninledir
Evet aşılama da ucuz değil fakat tüp için şuan durumumuz yok
Aşılama için 20 bin tüp için 90 bin dediler
Ben zaten 2 ay tedavi gördüm canm klomen ve çatlatma iğnesi kullandm , olmaynca aşılama deneyelim dedik:)
Masallah hem azminize hem sabrınıza
Ne güzel çabalamışşsnz ve evlatlarınıza kavuşmussunuz dilerim herkes bu güzel duyguyu tadar..
Şuan için benimde maddi durumum yok , aşılama daha az maliyetli diye bi denemek istedik acıkcası
Oyyy başım felaket ağrıyor bir tane parol içtim şimdiBenim de karnımda ara ara adet sancısı gibi his vaar ama daha çok gaz sancısı oluyor ya. İç organlarım bir tuhaf. Bacak ağrısı hiç yok. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum çok da umitlenmek istemiyorum ama göğüslerim ağrıyor koyulaşma var uçlarında. Ama ben hep diyorum ki ilaçlar yapıyor.
Çünkü bir kez aşılama yaptırdım o zaman da aynılarını yaşadım ve negatif oldu.
Ay benim belietiler sırayla şöyle diyim aniden ateş basıyor ve bağırmak istiyorum. Çok acıkıyorum çok. Bide göğüslerim ağrıyor renk değişimi de gözlemledim. İlk başta çok uyumak istiyordum ama şimdi geçti o. Dediğim gibi bide gaz sancısı çok var.
Hepsini hemşireye anlattım bunlar ilaçların yan etkileri dedi bana
7 Aralık çift 3. Gün embriyosu dün bacağımı sürükleyerek gezdim o derece ağrıdı damarlarım çekildi hep bugün hiçbişey yokPozitif alan herkesi tebrik ederim bize umut oluyorsunuz Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
7 Aralıkta transfer olanlar nasılsınız, neler hissediyorsunuz. İlk 2 3 gün ağrılarım oldu ama şimdi hiçbir şey yok istemsiz üzülüyorum tutunmadı mi acaba diye
Canım düzenli besleniyor musun. Ben kilo olarak 72den 74 en yükseldim şimdi de 76 oldum. Yemek yapan kimse yok benim malzemelerim de ya en altta ya da en üstte kendimi zorlamak istemiyorum. Kahvaltılık vs idare ediyorum eşim gelince birlikte yapıyoruz.Oyyy başım felaket ağrıyor bir tane parol içtim şimdi
Göğüs hassasiyetim geçti yalnızca uçları kaşınıyor bende şuan. Korkuyorum her şeyden anlayacağın
Dua edip beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden Allah yardımcımız olsun
Canım senin ilk deneme mi? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Benim 4aa 5 gün embriyosu. 19 Aralık test günü olarak verildi. Aynı miyiz?Oyyy başım felaket ağrıyor bir tane parol içtim şimdi
Göğüs hassasiyetim geçti yalnızca uçları kaşınıyor bende şuan. Korkuyorum her şeyden anlayacağın
Dua edip beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden Allah yardımcımız olsun
Ayyy cok güzelKızlar bugün benim test günümdü, 12. gün ve değerim 396 çıktı, çok şükür
Pozitif sonuç alan diğer arkadaşlar sizin içinde çok sevindim. Herkesin değeri kat kat katlansın inşallah. Transfer olacak arkadaşlara hayırlı transferler diliyorum, inşallah pozitifi görürsünüz. Bekleyenlerde inşallah çok güzel haberler alırlar.
Bugün bende de bir şey yok. Test tarihi ne zamandı sizin7 Aralık çift 3. Gün embriyosu dün bacağımı sürükleyerek gezdim o derece ağrıdı damarlarım çekildi hep bugün hiçbişey yoksabah adet ağrısı gibi hafif ağrı vardı giyindim işe geldim bişey yok aklım benle oyun mu oynuyor anlamadım
19 Aralık canım hayırlısı olsun hepimiz içinBugün bende de bir şey yok. Test tarihi ne zamandı sizin
Evet canım ilk denememCanım senin ilk deneme mi? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Benim 4aa 5 gün embriyosu. 19 Aralık test günü olarak verildi. Aynı miyiz?
İlay belis dayanamayabilir ajajahsha söz veremiyor suanİlaybelis Maviboncuk58 ve ben testimizi ayın 19’unda yapacağız bildiğim kadarıyla
Ya bende çift olsun dedim. Çok istedim kabul etmediler yasakmışEvet canım ilk denemem
5. gün embriyosu çift transfer 4ab ve 3bb. Benim de 19 Aralık test günüm
Ben de ben de ☺İlaybelis Maviboncuk58 ve ben testimizi ayın 19’unda yapacağız bildiğim kadarıyla
Canım ben de 7 sinde transfer oldum. İlk iki gün kasık batmalarım oldu sonra geçti. Bazen gün içinde hiçbir şey hissetmiyorum. Ama dün akşam yine sol kasığımda batmalar oldu. Adet sancım yok henüz. Sadece arada gelen kasık batması yaşıyorum.Bugün bende de bir şey yok. Test tarihi ne zamandı sizin
Valla ben 17 sinde kan vermeyi düşünüyorum iki gün evvel pazar günü en azından negatif olursa da hafta sonu kafamı dağıtacak bişeyler yaparımAyy çok heyecanlıyım ya gününde mi yapsak yoksa öncesinde yaparsak üzülür müyüz
Benim eşim kesinlikle gününden önceye izin vermiyor. Hemen yakınımda tıp merkezi var bazen diyorum gidip vereyim ama enabızdan falan kesin görür. İlk transferimde acillik olup erkenden yaptırmıştık pozitif çıkmıştı çok sevinmişti eşim, sonra değer düşünce yıkıldı. Şimdi de bırak test günü öğrenelim üzülürsek bi kere üzülürüz diyor.Ayy çok heyecanlıyım ya gününde mi yapsak yoksa öncesinde yaparsak üzülür müyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?