Dilerim ki tutunma belirtisidir bunu görenler var kahverengi leke okumuştum belirtiler arasında geçiyorAy ınshAllah böyle pıhtı gibi kahve rengı 3-4 damla gibi ıdı artmaz inshAllah
Korkduğum regl olmak regl gibi ağrım var şimdı bu , korkdum regl olmam ınshAllah ((((Dilerim ki tutunma belirtisidir bunu görenler var kahverengi leke okumuştum belirtiler arasında geçiyor
Benim de öyle ağrım varKorkduğum regl olmak regl gibi ağrım var şimdı bu , korkdum regl olmam ınshAllah ((((
3.gün embriyosudur cnm o zaman 12. gün çıkıyor 5.gün olanlar 9. 10.gün genelde çıkıyor
Bence bebek tutunduBen 5 aralıkda traansfer oldum 5 cı gun transfer günü saymasak 7 ci gündeyim şimdi böyle kahverengi lekeleme oldu korkmalımıyım acaba ?
Ne zaman oldunuz trasnfer ?Benim de öyle ağrım var
Ay inshAllah çok panik oluyorum regl olcam diye (((Bence bebek tutundu
5.nde çift embriyoNe zaman oldunuz trasnfer ?
Selam ilk 15-20 dakika galiba doğru sorası kuruma lekesi deniliyor ama böyle erkende çıkmaz idarardaselam herkese inşallah herkes bebeklerine kavuşurbende 5 aralık , 6. Gün 2aa , 2bb transferi oldum bugun 7. Gün öğlen erken gebelik test yaptım. İlk 2 dk baktım negatif bembeyaz bir test akşam eve geldim çizgi çıkmış. Ne zaman oluştu bilemiyorum. Kuruma çizgisi nasıl oluyor bilen var mı testi yıkadım içinden çıkarıp gitmedi çizgi bir bakabilir misiniz ?
Bende ayın 5 de oldum 4aa ve 4 ab , 5 cı gun embrıyosu o zaman normal bu ağrılarmız diyelim dua edelim. Sizdemı 16sı kan dendıldı test?5.nde çift embriyo
Progestanı fitil olarak kullanıyorumNe fitilli niçin ? Ben fitil hiç kullanmadım
Ben diğer transferimde 6. Günde hemen çıkan ikinci silik çizgiy görmüştüm aslında gerçi o kimyasal gebelik ile sonuçlandı ama idrar testinden 10 dk sonra kan vermiştim 9 çıkmıştıSelam ilk 15-20 dakika galiba doğru sorası kuruma lekesi deniliyor ama böyle erkende çıkmaz idararda
He bende göbekde iğne ondan bilemedim , hayırlı olsun güzel haberler alınProgestanı fitil olarak kullanıyorum
18 i dediler.. ama kimse beklemedi ya test gününüBende ayın 5 de oldum 4aa ve 4 ab , 5 cı gun embrıyosu o zaman normal bu ağrılarmız diyelim dua edelim. Sizdemı 16sı kan dendıldı test?
Bende bügün 7 ci gün yapdım test ama yarım saat falan sonra silik bir çizgi oldu bende kuruma çizgisi dedim bilemiyrumki ınshAllah güzel gaber çizgisidir sizinkiBen diğer transferimde 6. Günde hemen çıkan ikinci silik çizgiy görmüştüm aslında gerçi o kimyasal gebelik ile sonuçlandı ama idrar testinden 10 dk sonra kan vermiştim 9 çıkmıştı
Sizde o zaman 3 cü gün embryosu bende 5 di 16 si dedıler ,18 i dediler.. ama kimse beklemedi ya test gününübelki idrar testi yaparım yarın öbür gün
O zaman nıye 18 bende 16sı5. Gün aslında :)
İnşallah hepimizinki pozitifin erken habercisidir rabbim isteyen herkese sağlıkla versinBende bügün 7 ci gün yapdım test ama yarım saat falan sonra silik bir çizgi oldu bende kuruma çizgisi dedim bilemiyrumki ınshAllah güzel gaber çizgisidir sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?