Ya sen şimdi sonucunu bekliyorsun heyecanlısin eminim. Bu sorumla meşgul etmek istemem. Tabi bilen arkadaşlar varsa söyler benim içimde hep yara kaldı. Geçen bahar ikinci transferimde pozitif almıştım. 6 buçuk haftalık kalp atışını falan da aldık her şey yolundaydı. İlaçların bazılarını bırakıp bazisina devam ediyordum. Bir gün birden kanamam başladı. Hemşireyi aradım coraspirini bırak dedi. Acile gittim. Alttan baktı kalbi atıyor dedi. Oksapar falan kullanıyor musun dedi yok dedim. Şuan kalbi atıyor. Ama kanamayı durdurmak için elimizden bir şey gelmiyor deyip eve yolladı. Doktorumu aradım yapılacak bir şey yok dedi. Beklicez. Akşamına kanamam durdu. İki gün sonra kontrole gittim. Kalbi durmuş dedi. Kürtaj oldum. Acaba o sırada yapılması gereken bir şey vardı da yapılmadı mı ihmal mi edildim yoksa böyle mi olması gerekiyordu. Siz bilirsiniz belkiHerhalde varsa rahimde kanamalı bi bölge onu durdurmak için
İlk gebeliğimde de yaşadım,ilk haftalar hep hastaneye koştuk,rahim içinde kanamalı bölgeler var diyordu,bu iğnelerden veriyordu ya da yatış falan..
Tebrik ederim E Esra2015 hem cesaretinden dolayı hem de tabiki pozitif sonucunuuuu. Hızlı hızlı okudum tüm yorumlarıBu arada kızlar sölemeden geçmiyeceğim az önce idrar testim negatif çıktı hemde erken gebelik sırf merakımdan yaptım iyiki önceden yapmamıştım
Heyecan az biraz varYa sen şimdi sonucunu bekliyorsun heyecanlısin eminim. Bu sorumla meşgul etmek istemem. Tabi bilen arkadaşlar varsa söyler benim içimde hep yara kaldı. Geçen bahar ikinci transferimde pozitif almıştım. 6 buçuk haftalık kalp atışını falan da aldık her şey yolundaydı. İlaçların bazılarını bırakıp bazisina devam ediyordum. Bir gün birden kanamam başladı. Hemşireyi aradım coraspirini bırak dedi. Acile gittim. Alttan baktı kalbi atıyor dedi. Oksapar falan kullanıyor musun dedi yok dedim. Şuan kalbi atıyor. Ama kanamayı durdurmak için elimizden bir şey gelmiyor deyip eve yolladı. Doktorumu aradım yapılacak bir şey yok dedi. Beklicez. Akşamına kanamam durdu. İki gün sonra kontrole gittim. Kalbi durmuş dedi. Kürtaj oldum. Acaba o sırada yapılması gereken bir şey vardı da yapılmadı mı ihmal mi edildim yoksa böyle mi olması gerekiyordu. Siz bilirsiniz belki
canım 4 aa 5.gün embriyosu. bugün dördüncü gün transferden sonraTek değilim ne güzel benim 5. Gün 4ab kalitesi sizin kaçıncı gün peki
Hadi cnmBu arada kızlar sölemeden geçmiyeceğim az önce idrar testim negatif çıktı hemde erken gebelik sırf merakımdan yaptım iyiki önceden yapmamıştım
Kaçoncı gündüKızlar sonuç 23 ne demek mi az sanki
8.günKaçoncı gündü
Hayır canım bence geç tutunmuş demek gebelik var bu sonuca göreKızlar sonuç 23 ne demek mi az sanki
E pozitif o zaman daha erken test gününüz yani yani 10. Günde 100 e yakın çıkacak
Evet öyle görünüyor iki gün sonra tekrarlıcam bakalımHayır canım bence geç tutunmuş demek gebelik var bu sonuca göre
Allahım ne güzel bir gün yahu peşpeşe güzel haberler geliyooooKızlar sonuç 23 ne demek mi az sanki
Ayy hiç ümidim yoktu çok fazla leke gördüm 5. Günden beri bi tek dün görmedim bugün yine gördümE pozitif o zaman daha erken test gününüz yani yani 10. Günde 100 e yakın çıkacak
Tebrik ederim çok mutlu oldumEvet öyle görünüyor iki gün sonra tekrarlıcam bakalım
Çok teşekkür ederimTebrik ederim çok mutlu oldum
Belirti var mıydı hiç??Ayy hiç ümidim yoktu çok fazla leke gördüm 5. Günden beri bi tek dün görmedim bugün yine gördüm
Hayırlı olsun canım benimEvet öyle görünüyor iki gün sonra tekrarlıcam bakalım
Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsün inşaAllah çok sevindimKızlar sonuç 23 ne demek mi az sanki
Ne zaman transfer olmuştunuz ? Ben tabloya eklememişim siziÇok teşekkür ederimdarısı tüm isteyen bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah
Hayırlı sağlıklı iyi insanlar olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?