Cnm benimki 5.gün embriyosu olduğu halde 7.günde çıkmadı sankın yapma stres daha kötü çıkmazsa insan daha çok üzülüyorKızlar bende çok kötü oldum bugün eczaneye gittim test almaya ama vermek istemedi yapma çok erken üzülürsün dedi vazgeçtim 6. Günüm 3 adet 3.gün embriyosu sık tuvaletw çıkıyorum kaşık batması canım çok sıkıldı çarpıntı vs başladı hemen arkasından mide bulantısı kendimi çok zor tutuyorum test için
Evet benim de benzer sekilde cikmisti hayirli olsun5aralıkta transfer olmuştum bugün 11 aralık ve sabah testim böyle çıktı hayali çizgi var. Siz de görüyor musunuz hanımlar
Peki sonraki gün test yaptınız mı hep daha da belirginleşerek mi devam ettiEvet benim de benzer sekilde cikmisti hayirli olsunbu silik cizgiyi gordukten sonra 22 cikti benim.
Biri rahme daha cabuk tutunmuştur diğeri daha geç canım benim ilk gebeliğimde 9.gün olmasına rağmen 17 ile öğrenmiştim meselaKızlar bir şeyi merak ediyorum. Mesela aynı gün aynı klinikte 5.gün embriyosu transfer olduk iki kişi diyelim ki. Ve 7.gün aynı saatte kan verdik benim 30 onun 60 çıktı diyelim. Bu durumun nedeni nedir normal midir herkeste beta farklı mı ilerler acaba 30 olan üzülmeli midir
Ama rahme geç tutunmasının olumsuz bi tarafı yok sanırımBiri rahme daha cabuk tutunmuştur diğeri daha geç canım benim ilk gebeliğimde 9.gün olmasına rağmen 17 ile öğrenmiştim mesela
Tabiki yok kana daha geç geçiyor yani bide ben dün vermiş olsam 35 cıvarı çıkıcaktı mesela seninki gayet iyi canım yarın ver tekrardan inş kat kat artmış olucakAma rahme geç tutunmasının olumsuz bi tarafı yok sanırım
Canım hadi senden de güzel haberler alalım inşallah
Tek değilim ne güzel benim 5. Gün 4ab kalitesi sizin kaçıncı gün pekiMerhaba bende transfer olduktan beş altı saat sonra batmalar yaşadım kasıklarda. Sonrasında da gaz sancısı vardı. Bugün hafif sancı var. Sizin kaçıncı gün embriyosu
Hadi bakalım bekliyorum canımVerdim vallabeklyeceğiz bakalım
Şuan bir hissim yok gibi hala ara ara devam eden karın ağrısı ve kasık ağrısı dışında birşey yok ama sabahta fitili koyarken zorlandım birde tok olsmda karnım gurulduyor ona anlam veremedim sizde var mı bir hisBişey hisediyoe msuunuz masıl geciyor aynı gün transefer olduk
Hayırlı olsun çok sevindimHiç arama gram belirtim yoktu kendimi o kadar hazırladım ki negatife çok şaşırdım
Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuzu ☺Verdim vallabeklyeceğiz bakalım
Hayırlısı vallahi eşim istemiyordu bugün test yapmamı ama aradığım gibi yoldayım dedim “hadi hayırlısı” dediHadi bakalım bekliyorum canımpozitif olucak inş
Varsa zaten cıkar canım bende iğneler ilaçlar çok skldm o yüzden yaptırdım değecek inş canım pozitif çıkıcakHayırlısı vallahi eşim istemiyordu bugün test yapmamı ama aradığım gibi yoldayım dedim “hadi hayırlısı” dedi
Hastaneyi de aradım hemşire kan sulandırıcıları kesin kalçadan progesteron yapın dediee bişey belli değil ki dedim her ihtimale karşı dedi
Bu kadar hormon yüklenmesi de saçma geldi test yapacam ona göre yapıcam deyince eşime onun da kafasına yattı
Hadi hayırlısı gerçekten ne gelir dildenHayırlısı vallahi eşim istemiyordu bugün test yapmamı ama aradığım gibi yoldayım dedim “hadi hayırlısı” dedi
Hastaneyi de aradım bugün yine kahverengi lekem oldu diye hemşire kan sulandırıcıları kesin kalçadan progesteron yapın dediee bişey belli değil ki dedim her ihtimale karşı dedi
Bu kadar hormon yüklenmesi de saçma geldi test yapacam ona göre yapıcam deyince eşime onun da kafasına yattı
Çok ümidim yok benim hem orta kalite hem tam 7yıllık embriyolarSabırsızlıkla bekliyorum sonucunuzu ☺
Tabi canım bende rahattım negatif bile olsa üzülmeyecektim çok şükür var bi tane tattım rabbim yokluklarını göstermesin rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınÇok ümidim yok benim hem orta kalite hem tam 7yıllık embriyolarnegatife hazırım Rabbim ilk defa anne olacaklara nasip etsin benim hasretim 9yıl sürmüştü ne yaşadım bi ben bilirim bi de Allah
Herhalde varsa rahimde kanamalı bi bölge onu durdurmak içinHadi hayırlısı gerçekten ne gelir dildenmerak ettim kan sulandiricilar neden kesin deniliyor. ? Oksapar olsun coraspinn olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?