Ayy maşallah
Amin inş canım. Bu topik uğurlu hepimiz pozitifleri görelim inşAmin Allah razı olsunBen rüyamda hamilelerin duası kabul olur diyordum ama uyandım kim hamile ki dedim kendi kendime senin haberini aldım inan çok çok sevindim. Sağlıkla gelsin
Sen daha bekleAyy maşallahsağlıkla gelsin bebişin
Ay inşallah hepimiz böyle güzel sonuçlar alıp bebeklerimizi kucağımıza alalımHiç arama gram belirtim yoktu kendimi o kadar hazırladım ki negatife çok şaşırdım
Cookkkkk sevindim tebrikler. Testi kaçıncı gün yaptınız
GidiyorumSen daha beklegit ver kanını hadi
AminAy inşallah hepimiz böyle güzel sonuçlar alıp bebeklerimizi kucağımıza alalım
5.gün embriyosu transfer hariç 7.günüm cnmCookkkkk sevindim tebrikler. Testi kaçıncı gün yaptınız
Canım hadi senden de güzel haberler alalım inşallahGidiyorumgaza geldim maşallah
Teşekkür ederim cnm
Yok canım sadece vajinal progestan jel kullanıyorum. Yarın vericem kanı 2 güne bir bakalım dedi kan verdiğim doktorCanım dün yaptin ya bugün değil yarın kan testi yaptır
Birde sen transfer sonrası kan sulandirici kullandın mı canm? Ben ilk transferimde beta 28 di sonra 18 e düştü kimyasal yaşadım kan sulandirici kullanınca bu durumu azaltiyormus kimyasal gebelik geçirmeyi azaltiyor
Hemen güncelledim hemen hemenTeşekkür ederim cnmsıra sizde hepinizden pozitif haberler bekliyorum
Canım benim hayırlı olsun çok sevindim maşallah
Ay bu durum içimize su serpen bir şey oldu canımBu arada kızlar sölemeden geçmiyeceğim az önce idrar testim negatif çıktı hemde erken gebelik sırf merakımdan yaptım iyiki önceden yapmamıştım
İnş kat kat artar canım hepimizin kiCanım benim hayırlı olsun çok sevindim maşallah
Ben de senin gibi kıyas yapıyorum ve stres yönetimin sıfır bazen kesin benimle diyorum bazen yok diyorum. Hakkımızda hayırlısı beklemek çok zor.Amin
Tüm pozitifi gören arkadaşlarımın gözü aydın olsun. Negatifler için ise Rabbim tekrar deneme gücü versin
Benim de transferim 9 Kasım. İlk denemem ve sürekli burada yazılanları okuyup okuyup kendimle kıyaslıyorum.
Bu nasıl bir imtihandır Allahım. Evde azıcık iş yapayım ya da alışverişe gideyim vicdan azabından ölüyorum.
Bir varmış bir yokmuş gibi hissediyorum. Çok korkuyorum negatif çıkar diye. 19’u test günüm ama günler geçmek bilmiyor
Aaaaa. İyi ki söyledin nasıl iyi geldi bu bilgi ayrıca gözün aydın olsun sağlıkla gelsin bebişBu arada kızlar sölemeden geçmiyeceğim az önce idrar testim negatif çıktı hemde erken gebelik sırf merakımdan yaptım iyiki önceden yapmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?