İnşallah test sonucunuz pozitif çıkar. Ama öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun demek doğru olur. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahTesti verdim kızlar birazdan çıkar
Hayırlısı ile güzel haber bekliyorum inşallahTesti verdim kızlar birazdan çıkar
Benimde öyle ve mosmorKızlar iğne yerleri ağrıyor karnımı tezgaha bile yaslayamiyirum
Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sonucun pozitif olurTesti verdim kızlar birazdan çıkar
Ayyy çok mutlu oldum gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin
Sağol cnm sıra sende inş hayırlısı ileAyyy çok mutlu oldum gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin
İnşallah canımAra ara batma gibi ama dün oldum transferi sanırım normal bir durumdur ama ilk transferde olmadığı için acaba tutunmaya mı çalışıyor diye düşünmeden edemedim
su gibi oluyor benimKızlar akıntı durumunuz nedir? Ben kupkuruyum ya
Sonunda beeeee
Hayırlı olsunnn çok sevindim senin için
Sağol canım arkamdan bekliyorum seni inşSonunda beeeeeaşkım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın çok sevindim sağlıkla artsın inşallah gününe göre çok iyi bir değer
İnşallah günümüz senin güzel haberine şenlenir canım ☺Testi verdim kızlar birazdan çıkar
Senide arkamdan bekliyorum canım pozitif olarak inşHayırlı olsunnn çok sevindim senin içinDarısı başımıza inşallah. Bende kan verdim ama akşam çıkacakmış sonuç. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
E çıkmış bile
İnşallah esroşşşuummmnSağol canım arkamdan bekliyorum seni inş
Amin Allah razı olsunSağol cnm sıra sende inş hayırlısı ile
Hiç arama gram belirtim yoktu kendimi o kadar hazırladım ki negatife çok şaşırdımE çıkmış bilesüper hayırlı olsun. Demek ki çok belirti aramamak gerekiyor umutlandım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?