2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Benim eşiminde gözü kan dolup başının ön kısmı ağrıyor o strese bağlıyo botoks yaptırdı az geçti ama yine arada ağrıyor içime kurt düştü şimdi söyleyince
Arkadaşımın gözü de 1 yıldır ağrıyordu kitle bası yapıyormuş ondanmış Allah korusun tabi basit bir mr çekinmek en iyisi.

B

Ben mama verdim hep ama hep emdi ve şuan sürekli emmek istiyor ve 2yasinda bıraktırmayı düşünüyorum.
Geceleri memede uyumak istiyor yatırdıgım an aglıyor önümüzdeki hafta bıraktırıcam ben dayanamıyorum artık sürekli emdiği için yemek de yemiyor umarım kolay atlatırız

Geceleri memede uyumak istiyor yatırdıgım an aglıyor önümüzdeki hafta bıraktırıcam ben dayanamıyorum artık sürekli emdiği için yemek de yemiyor umarım kolay atlatırız
Buraya yazdığım arkadaşım mecbur bıraktırmak zorunlu kaldı. Meme isteyeceği anlar görünmedi 3 gün sonra zaten hastaneye gitti.

Ben de geceleri bırakmak istiyorum o da ben de çok kalitesiz geceler geçiriyoruz. Dişten dolayı gündüz de sürekli istiyor bir süredir ama gece kesebilirsem öpüp başıma koyucam

İkiside kalktı bana bakıyorlar biri oyun istiyor biri kaka yapıyor analarıda uyumak istiyor😣

Ben de geceleri bırakmak istiyorum o da ben de çok kalitesiz geceler geçiriyoruz. Dişten dolayı gündüz de sürekli istiyor bir süredir ama gece kesebilirsem öpüp başıma koyucam
Sadece gece kesmem imkansız gibi komple kesmem lazım önümüzdeki haftayı bile bekleyemiycem felaket bir gece geçirdim bugun başlıyorum bakalım inşallah kolay olur hazır abisi de evdeyken belki oyalar onu biraz

Back
X