• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Anakucagını hala kullanıyoruz artık kafası en ust kısmına degıyor ama, mamayı onda ıcıyor.. Acelya A Acelya A kesınlıkle anakucagını al
Hangi model anakucağı bakıyorum şimdi
Bide ilk zamanlar anakıcağında uyutanilir miyim acaba yaza kadar oğlum parkbeşikte yatmalı yaz gelince yere alacağım onu yerler çok soğuk kışın küçük bebeği parka geçirmeyi dğşündüm

Hangi model anakucağı bakıyorum şimdi
Bide ilk zamanlar anakıcağında uyutanilir miyim acaba yaza kadar oğlum parkbeşikte yatmalı yaz gelince yere alacağım onu yerler çok soğuk kışın küçük bebeği parka geçirmeyi dğşündüm
Pierre cardının kı var bizde
Ana kucagı uyumak ıcın cok saglıklı olmaz omurgası ıcın
Şöyle bir beşik alabilirsin, donmeye baslayana kadar kullanır

Online alıyorum her seyi 🤦‍♀️
Ben 22 numara aldım büyük olur sandım tam tersi zor giydiriyorum ve çabuk ayağından sıyrılıyor pandıf tarzında bizimki
Ayakkabasıda 22 yada 23 olması lazım oda kalın çorapla olmuyor ince çorapla tam oluyor alırken denemiştik halbuki
Ayaklar hızlı büyüyor gerçekten

Gündüz tek uykuya geçen var mı
Oğlum çok güzel uyuyordu iki gündür tek uyku yapmaya başladı biryaşını dolduracak haftaya
Tek uykuya düşürmeye çalışıyorum ben. İkinci saçma sapan bir saate denk gelmiş oluyor, gece uykusunda zorlanıyoruz 12 1i buluyor o şekilde. İlk uykusunu geciktirmeye çalışıyorum o yüzden. Sabah çok erken kalkmıyor tabi onun etkisi var. 9 ile 10 arası değişiyor uyandığı saat. Erken kalksa 2 uyku yapardık

Tek uykuya düşürmeye çalışıyorum ben. İkinci saçma sapan bir saate denk gelmiş oluyor, gece uykusunda zorlanıyoruz 12 1i buluyor o şekilde. İlk uykusunu geciktirmeye çalışıyorum o yüzden. Sabah çok erken kalkmıyor tabi onun etkisi var. 9 ile 10 arası değişiyor uyandığı saat. Erken kalksa 2 uyku yapardık
Biz işte o sacma sapan durumdayız, dun tek uyku yaptı, ama aksam 6 gıbı nasıl uykusu geldi, 2 saat dayansa dıye bekledım, aglamaya basladı, kucagıma aldıgım an uyudu, cok uyumasın diye kucağımda tuttum yarım saat, uyandı neyse bu sefer de uykuyu alamadı dıye agladı, gece 12 de zor uyuttum sonra da, tek cıft arasında sacma bı yerdeyiz suan 🤦🏻‍♀️

sheilata sheilata ben şöyle bir takım aldım. Astronotluk kadar hava olmadığında normal kıyafetinin üstüne giydiriyorum dışarı çıkarken. Bakkala fırına giderken.

Eklentiler

• IMG_4558.webp
    IMG_4558.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
Back
X