2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Betam 2300 dü bi gün sonra gittin keseyi gördük
Keşke az daha bekleseymişim kalbini de dinlemiş olurdum ama sizde tabi yine ikibinlerde gidin bi bakın kese varmı yok mu..
sonra hayırlısı ile devamı gelir
Hayırlı olsun. Dün beta 1112 çıktı yarın tekrar gidicem 2000i geçer muhtemelen görünür mü acaba. Vajinal ultrasonla mı baktı karından mı

Yaaa inşallah görebilirim ben de bata göre 5+1deyiz adete 4 gün kala 15le öğrendim iki gün sonra 50, iki gün sonra 85, iki gün sonra 280, 3 gün sonra da 1112 çıktı. Sağlıklı artıyo dedi ama yine de keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahat değilim

Hemşiremle konuştum bugün çıkan değerimi söyledim 981 diye Cumartesi tekrar test ver dedi, bayramdan önce bakar mıyız keseye dedim yok kalp atışı gelişene kadar bekletip hepsine tek seferde bakıyoruz dedi. Moralim bozuldu ☹️☹️☹️☹️ sadece kese de olsa görmek istiyordum sanki herkes gidip görüyor gibi beni neden çağırmıyorlar. Halbuki ayın 19unda 15.000 küsürlerde olacak diye hesaplıyorum betayı. Üzüldümmmmm

Hemşiremle konuştum bugün çıkan değerimi söyledim 981 diye Cumartesi tekrar test ver dedi, bayramdan önce bakar mıyız keseye dedim yok kalp atışı gelişene kadar bekletip hepsine tek seferde bakıyoruz dedi. Moralim bozuldu ☹️☹️☹️☹️ sadece kese de olsa görmek istiyordum sanki herkes gidip görüyor gibi beni neden çağırmıyorlar. Halbuki ayın 19unda 15.000 küsürlerde olacak diye hesaplıyorum betayı. Üzüldümmmmm
Devlet hastanesi mi

Neresi canım orası

Normalde bayram öncesi görünmesi gerekiyor isterseniz hastanenizi bir gözden geçirin☺️ ben 1128 çıktıktan 4-5 gün sonra gittim karından gördük 5+5’te gördük kişiden kişiye değişiyor tabi ama genel de görünür
Neresi canım orası
İzmir’de İrenbe Tüp bebek merkezi bir de burası ☹️ sadece keseyi görmek istemiyoruz her şeyi görelim daha sonra dedi ☹️

Çatlatma iğnesi yaptık ama normalden 2 gün önce oldu 2 gün erken yumurtaladım sayılır 🥰
Maaşallah canım iğneden kaç gün sonra kan testi verdin , benimde 13. Gün 14. De de yumurtlamam devam etti gecesi çatladı çatlama olalı 3. Gün yumrtlama olalı 4-5 gün oldu, belirtin oldu mu

İzmir’de İrenbe Tüp bebek merkezi bir de burası ☹️ sadece keseyi görmek istemiyoruz her şeyi görelim daha sonra dedi ☹️
Anladım belki kese görüp boş olup beklemek vs yapmamak için bu şekilde yapmış olabilirler o zaman çünkü genellikle 5. Haftalarda bebek oluşmamış olabilir beni de 7. Haftada çağırdı perşembe günü gidicem inşallah 🙏

X