- 25 Haziran 2022
- 1.303
- 1.809
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.361
Bende kamu kurumunda mühendisimKızlar selam aranızda devlet kurumunda çalışan var mı ? Özelden birşey sormak istiyorum
Parmak fırçayla fırçalıyoruz biz canım fırçalatıyor. Her banyoya girdiğimizde diş diyorHayırlı sabahlar burdaaçtı akşam fırtına varmış günlük kızımla en az bir kere banyoya giriyoruz ben de dahil diş fırçasını alıyor ağzında gezdiriyor maksat bu eylemi öğrensin , bir alışkanlık 21 gün değil 1 yıl bile sürebiliyor verilere gore,lakin tam bir fırçalama yapmıyor bana da fircalatmiyor sizinkiler size fircalatiyor mu
Yemek ve kahvaltıdan sonra diş macunu kullanmadan su ile kendim fırçalıyorum. Suyu emiyor geneldeHayırlı sabahlar burdaaçtı akşam fırtına varmış günlük kızımla en az bir kere banyoya giriyoruz ben de dahil diş fırçasını alıyor ağzında gezdiriyor maksat bu eylemi öğrensin , bir alışkanlık 21 gün değil 1 yıl bile sürebiliyor verilere gore,lakin tam bir fırçalama yapmıyor bana da fircalatmiyor sizinkiler size fircalatiyor mu
Bebeler buyuyor eskidik kimse pek uğramıyor buralar dutluk olduKızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor her şey?
Bebeler buyuyor eskidik kimse pek uğramıyor buralar dutluk olduhavalar ısınsın ben de ugramam zaten okul işleri vs
Bugün yola çıktık eve dönüyoruz her 10 dk bi mola veriyoruz arabada tamamen dolu sürekli bişeylere ihtiyaçları oluyor siz beler yapuyorsunuzKızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor her şey?
Hic bilemedim Allah korusun tabi ki doktora goturursun de hemen götürmeye çalışın canımOğlumun son zamanlarda oğlumun elleri balon gibi şişip kızarıyor
Parmakları hareket edemiyor okadar şişiyorki korkunç görünüyo
Bu neden olabilir sizce duydunuzmu böyle bir hastalık yada habercisimi
Komşumuzun oğlu 10 yaşnda kardeşimi n yanında oynarken aniden vefat etti kalp krizi sonucu meğerse kalp yetmezliği varmış anlamamışlar belirti vermemiş
Hepimiz şok olduk ve ben çok korkar oldum bir hastalığımı var acaba diye
Canım bu hiç normal değil en hızlı şekilde doktora götür benceOğlumun son zamanlarda oğlumun elleri balon gibi şişip kızarıyor
Komşumuzun oğlu 10 yaşnda kardeşimi n yanında oynarken aniden vefat etti kalp krizi sonucu meğerse kalp yetmezliği varmış anlamamışlar belirti vermemiş
Hic bilemedim Allah korusun tabi ki doktora goturursun de hemen götürmeye çalışın canım
Köye girersek çıkamam aylarca dedipiniz gibi hemen götürmeye çalışayımCanım bu hiç normal değil en hızlı şekilde doktora götür bence
Yok inşallah değildir adını anmayalim bize de haber verirsinKöye girersek çıkamam aylarca dedipiniz gibi hemen götürmeye çalışayım
Lenfödem diye bir hastalık gördim inşallah öyle bişey değildir
Bizimki mamayi bırakmıyor ek gıda da yiyor yani artık yemek yiyor ama günlük sabah 120 öyle akşam şeklinde 3 kere yediği oluyor 18. Ayda azaltarak bırak dedi doktorKızlar günlük kaç kere kaçar cc mama veriyorsunuz? Biz emmeyi bırakınca,iştahsız oldugu için mamaya başladık çok mu veriyorum acaba diye merak ettim.
Allah korusun canım çok geçmiş olsun bence acil bir şekilde doktora gitmeniz de fayda var.Oğlumun son zamanlarda oğlumun elleri balon gibi şişip kızarıyor
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir hemencecik geçiverirOğlumun son zamanlarda oğlumun elleri balon gibi şişip kızarıyor
Valla iş yoğunluğu arttı fırsat bulamıyorum. Annem de kardeşimin yanına gidince ancak haftada 1 kv gelip bakıyor öyle toparlıyorumKızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor her şey?
bende merak ettim doğrusuAcelya A doktora gittiniz mi? Merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?