2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Iste bu dediklerini hep yapiyor sehrin en iyi doktoru. Vajinal yapisikligi burdan duydum goturdugumuzde sordum ben bakiyorum zaten dedi ve o gunde bakti acik sorun yok.dedi.. agzinda yara cikmis ta ilerde beyaz e vitamini verdi. Cok detayli inceliyor bir sorun yoksa ayrica aciklama yapmiyorbak hatta ne diyim ilk aylar annesi ywnimdaydi psikolojim mahvolmustu bana dedi ki sen bebegi besle. O ara esime vermis veristirmis anneni derhal yolla karinin halini gormuyor musun vs esim o durumda bile aallahin cezasini savunmus. O kadar duyarli. Ha anasini yollamisti o konusma sonrasi. Bebegi de oksurup hastalandirmisti cunku.

Dilek özkök kızılca… ben aşırı memnunum sahsen. Tereddütsuz tavsiye ederim… ay inşallah öyledir

Bak şimdi çok sevdim doktoru ben. Ne güzel. İlgiliyse ne ala. Baksın da demese de olur bir sey. Cocuklar ihmal edilmesin yeter ki

Guzel olmustur kesin bu kofte,eline saglik
Deneyecegim ama karnabahari haslama kismi beni bayiltiyor o ne koku oyle

Ben de geçen aynen böyle yaptım ama patates de ekledim. Dışını da bayat ekmek kırıntısına buladım. 10 tane çıktıysa 8ini ben yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…