- 24 Aralık 2021
- 2.773
- 13.917
- Konu Sahibi sunshine__
- #78.481
Alerji doktoru bana fark etmez, mümkünse taze olsun. Hiç taze bulamazsan somon olsun demişti temmuzda. Şimdi taze bulursun, levrek de olur.Ben hıc balık vermedim, levrek versem olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerji doktoru bana fark etmez, mümkünse taze olsun. Hiç taze bulamazsan somon olsun demişti temmuzda. Şimdi taze bulursun, levrek de olur.Ben hıc balık vermedim, levrek versem olur mu?
Tavuk ne zaman vereceğiz, bız hep kuzu kıymadan gıttıkkAlerji doktoru bana fark etmez, mümkünse taze olsun. Hiç taze bulamazsan somon olsun demişti temmuzda. Şimdi taze bulursun, levrek de olur.
Aynı öyle. Tekrar kaka çiş yapıp üstüne oturduğu içinde yüzdüğü bile oluyor.Kızlar benim oğlanda gene mantarlı pişik oldu. Doktora götürdüm travazol ve hamezinc verdi ama dedi ki kremleri sür kurayana kadar bekle ıslak bırakma hiç vs vs. Açınca havalandırıyorum ama oğlum asla durmuyor ki dönüyor kalkıp oturuyor emekliyor iki gündür üstüme de işedi sağolsun siz nasıl havalandırıyorsunuz ya?
Tavuk verebilirsin. Organik olsun. Ben tavuk suyu yemek yapıyorum ama tavuğun kendisini bi kere yedirdim. Ona ayırmayı unutup tuzlu pişiriyorum hep.Tavuk ne zaman vereceğiz, bız hep kuzu kıymadan gıttıkk
Veriyorum bende özel olarak pişirmedim ama bize pişirdiğimizde falan minik parçalar halinde verdim hep. Ama tavuk suyuna çorba yaptım birkaç defaTavuk ne zaman vereceğiz, bız hep kuzu kıymadan gıttıkk
Ecenin gündüz uykulari nasıl bu arada merak ettim?Ayy az kızım uyurken yazayım. Biz normalde kızımla yer yatağında yatıyoruz. Şimdi kumsari gibi bariyer alacağım. Yatağın bir yanını duvara yapıştırıp ayak ucu ve açıkta kalan diğer tarafına bariyer alsam yeterli olur mu?
Çok erken kalktiysa üç uyku yapıyor. 6 gibi kalkarsa iki uyku.Ecenin gündüz uykulari nasıl bu arada merak ettim?
Bende ilk bir tarafina almıştım onun yattığı yere, ayak ucuna gidemiyordu o zaman
Duruma göre bi daha alırsın. Montaj yaparken yatakla arasında mesafe birakmamaya çalışın. Benim bir tanesini ileriden çakılmış, sallaniyor.
Doktor bize tavuk önermiyor hormonlu oldukları için. Hindiden devam ediyoruz o yüzden. Köy tavuğu gelecek bir tanıdıktan, o zaman deneyeceğim ama onu da pisirmesi falan zormuş galiba.Tavuk ne zaman vereceğiz, bız hep kuzu kıymadan gıttıkk
Tasiniyoruzz evi toparliyorumBuralar bi duruldu artık sanki
Ayni durumdayizBen dörtte kalktım, Allah'a yalvarıyorum. Siz neler yapıyorsunuz
Ücretsiz izni kabul etmedi müdürüm bu hafta belli olacak bakalım bizimkide bu ara paçalarımdan ayrılmıyor gerşeye ağlıyor sinir sistemim çöktü resmenSon durum ne oldu? İnsan kaynakları baktı mı duruma. Umarım kabul eder iş verenin.
Ben de hep tavuk suyu kullanıyorum, ben genel olarak yemekleri az tuzlu yaparım, kendı yediklerimizden de verıyorum.. Daha cok yemek ıstıyor onlardan..Tavuk verebilirsin. Organik olsun. Ben tavuk suyu yemek yapıyorum ama tavuğun kendisini bi kere yedirdim. Ona ayırmayı unutup tuzlu pişiriyorum hep.
Köy tavuğu alıp vereyım ben de artık mınık mınıkVeriyorum bende özel olarak pişirmedim ama bize pişirdiğimizde falan minik parçalar halinde verdim hep. Ama tavuk suyuna çorba yaptım birkaç defa
Haa ben de hazır tavuklardan vermem, koy tavugundan bahsetmıstıım aslında.. Ben 2 bucuk aydır doktora da gitmiyorum 9.ayda kan tahliline gıdıcez ınsallahh sonuclar guzel cıkarDoktor bize tavuk önermiyor hormonlu oldukları için. Hindiden devam ediyoruz o yüzden. Köy tavuğu gelecek bir tanıdıktan, o zaman deneyeceğim ama onu da pisirmesi falan zormuş galiba.
Dip balik mezgit o onerilmiyor palamut zamani iyi olurBen hıc balık vermedim, levrek versem olur mu?
Herşey çok ama çok güzel olsun senin için. SEn çok güçlü bir annesin. Herşeyin en güzelini hak ediyorsunNeden mi konu açıcam, neden mi korkuyorum. İkisinin de cevabi ayni aslında.
Mahkeme çok yakın. Belki orada duyacağım kötü şeyleri burada duymak için. Belki de duymaktan korktuğum için. Yaklaştığı için yüreğim daralıyor.
Evet bu dönem ayrılacağım. 2. Dönem için duruma bakacağım;(Ücretsiz izne mi ayrılacaksın.
Sonucu buraya yazarsan güzel olur. Merak ediyorum gerçekten. Hakkında hayırlısı olsunÜcretsiz izni kabul etmedi müdürüm bu hafta belli olacak bakalım bizimkide bu ara paçalarımdan ayrılmıyor gerşeye ağlıyor sinir sistemim çöktü resmen
İnşallah canım bende merakla bekliyorum bu arada benim kız bütün gün ağlıyor hastaydı onun etkisi midir bilmiyorum damla damla gözyaşı varSonucu buraya yazarsan güzel olur. Merak ediyorum gerçekten. Hakkında hayırlısı olsun
Ahhh yavrumİnşallah canım bende merakla bekliyorum bu arada benim kız bütün gün ağlıyor hastaydı onun etkisi midir bilmiyorum damla damla gözyaşı var