- 24 Aralık 2021
- 2.773
- 13.917
- Konu Sahibi sunshine__
- #78.401
sheilata neredesin, iyi misin? Bebis nasıl, sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kabarık bir çizgi şeklinde. İlk 1 ay doktorumun verdiği jeli sürüyodum sonra hiçbir şey yapmadım. Bir şey yapmazsak boyle kalıcak mı acaba? Hiç önemsemedim bilmiyorumHafif kalın olarak mı
Keşke bizimkilerde can atsa istemeyerek bişey yapılmıyor maledefCanım eğer bakamam diyorsa zorla hiç olacak iş değil. Annem can atıyor bakmak için onda bile kırk tane kusur buluyorum. Bakmak istemeyen kişi ile kötü olursunuz sanırım. Annem 54 yaşında.
sorfum canım özel sektörde bugüne kadar yapılmadı o nedenle insan kaynakları yönetmeliğe bakıp haber verecek bilgi bekliyorumBir kısmi süreli çalışmaya bakar mısın belki işine yarar
Yüklüyor…
www.mevzuat.gov.tr
Benimkide öyle hatta lazere başladım kadın diyor ki neden böyle ne bilim ben 10 kere mi sezeryan oldum hatta ora ma yapmadı korktu daİlk günkü gibi o kadar kabarık ve kızarık ki. Gene aklıma geldi sinirlendim
Jeli ben 2 ay kullandım aynı kabarık ve kızarık bazen kaşınıyor ne zaman düzelir bu durum yaEvet kabarık bir çizgi şeklinde. İlk 1 ay doktorumun verdiği jeli sürüyodum sonra hiçbir şey yapmadım. Bir şey yapmazsak boyle kalıcak mı acaba? Hiç önemsemedim bilmiyorum
Ücretsiz izni işveren kabul ederse onaylanıyormuşÇok ilginç
Büyük çocuklar ağlar, bacağım ağrıyor kolum ağrıyor diye boyun uzadığı için deriz. Bebislerimiz anlatamıyor ki dertlerini boyları uzuyor, dişleri çıkıyor. Burnu tıkalı oluyor çıkaramıyor.Kesinlikle 8. Ve 9. Aylarda uykuyla ilgili bir problem var aynı 4. Aydaki gerileme dedikleri gibi bizimkide sürekli ağlıyor meme den diyordum memeyi kestik gene aynı ağlıyor bide höykürerek uyanıyor sanki yılan sokmuş gibi tövbe Estağfirullah
Üşütünce oluyor ayaklar çıplak yaz olduğu için artık çorap giyme vakti geldiBenim arada ağrıyor ya gitsem sorsam mı kararsızım. Hafif sanki şişliği de var gibi emin değilim
Canim berbat durumdayız,ev tadilatinda sona geldik zorlaya zorlaya,iyi ayrilmadik adamlarla simdi evi toparliyoruz tasinma telasi,yok temizligi,yok ankastre baglanmasi,yok su tesisati,yok kombi baglanmasi ay bitmiyor bakalim ne zman bitecek de tasinicaz bebisim iyi saolasin canim siz nasilsinizsheilata neredesin, iyi misin? Bebis nasıl, sen nasılsın?
Cok kolay gelsin. Tadilat, usta, taşınma işleri asla planlanan ve istenilen gibi olmuyor. Sesin çıkmayınca merak ettim.Canim berbat durumdayız,ev tadilatinda sona geldik zorlaya zorlaya,iyi ayrilmadik adamlarla simdi evi toparliyoruz tasinma telasi,yok temizligi,yok ankastre baglanmasi,yok su tesisati,yok kombi baglanmasi ay bitmiyor bakalim ne zman bitecek de tasinicaz bebisim iyi saolasin canim siz nasilsiniz
Saol canim.Gercekten öyle oldu,istedigim gibi olmadi bir cok sey,bir de biz suclu olduk iyi mi Gecicek ins bugunler de,ben de aramizda yatirdim bugun yatagina koyar koymaz uyaniyor,4.5 a kadar uyudu en azindan kucagimda döne döneCok kolay gelsin. Tadilat, usta, taşınma işleri asla planlanan ve istenilen gibi olmuyor. Sesin çıkmayınca merak ettim.
Çok şükür bugünümüze diyelim, mücadeleye devam özellikle geceleri
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ağız tadıyla oturunCanim berbat durumdayız,ev tadilatinda sona geldik zorlaya zorlaya,iyi ayrilmadik adamlarla simdi evi toparliyoruz tasinma telasi,yok temizligi,yok ankastre baglanmasi,yok su tesisati,yok kombi baglanmasi ay bitmiyor bakalim ne zman bitecek de tasinicaz bebisim iyi saolasin canim siz nasilsiniz
Aynı durumdayız dişten galiba ben de az kaldı deliricemYemin ederim çıldıracağım çok az kaldı bu çoçuk neden sürekli uyanıp daha doğrusu gözleri kapalı ağlıyor gece üçten sonra hiç durmuyor böyle değildi bu son ay rezalet geçiyor gece gece oturup sinirden ağladım kocamdan nefret ediyorum onun uyuması da bana batıyor
Miniğe maşallah , ablaya geçmiş olsun denesem mi lavanta ya onu da deneyeyim nolcak. Önceki gece çok kötüydü, dün ben de gece uykusu için emzirirken bayılıyorum galiba dedim eşimi çağırdım. Uzattım kendimi, kızımı da tekrar memeye aldım öyle iki saat uyumusuz. Bir uyandım ağlicam sevinçten, kendime gelmişim. Kızım kaç aydır ilk defa iki saat kesintisiz uyumuş. Belki ilk ve sondu ama çok güzeldiBenimki iki kere uyandı hala uyuyor. Aylardan beri böyle olmamıştı. Yastığına lavanta yağı damlattım ilk defa, etkisi var mıdır bilmiyorum. Mamasına da 30 ml papatya çayı kattım uyumadan önce.
Kızım uyandı bu sefer bütün gece. Sesi gitmiş ateşi var. Pzt okula gitcek.
Bi kere tetagilden sonra uyumuştu sonra bi daha uyumadı inşallah lavanta yağı öyle olmaz.Miniğe maşallah , ablaya geçmiş olsun denesem mi lavanta ya onu da deneyeyim nolcak. Önceki gece çok kötüydü, dün ben de gece uykusu için emzirirken bayılıyorum galiba dedim eşimi çağırdım. Uzattım kendimi, kızımı da tekrar memeye aldım öyle iki saat uyumusuz. Bir uyandım ağlicam sevinçten, kendime gelmişim. Kızım kaç aydır ilk defa iki saat kesintisiz uyumuş. Belki ilk ve sondu ama çok güzeldi
Tetagil veriyorum ben ama tesiri yok bence, ya da benim kızımda yok. Yine aynı oluyor.Bi kere tetagilden sonra uyumuştu sonra bi daha uyumadı inşallah lavanta yağı öyle olmaz.