- 25 Ocak 2023
- 2.248
- 1.487
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.661
2-3 kereGünde kaç defa yapıyorsun peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 kereGünde kaç defa yapıyorsun peki
Koltuga evde sert bi kirlent var onu dayayip bebegino kirlete yasliyorum saga sola devrilmesin diye yanlarina da koyuyorum bazen koymayip elimle tutuyorum saga sola devrilmesini engellemek icin45 derece açıyla mı oturtuyorsun yoksa destekle dik mi?
Oturmaya başlayınca önüne koyarsın elleriyle vurur.Dönmeyi öğrendikten sonra gözü piyanolu oyun halisini da görmüyor.2 hafta oynadi onu da bosuna almisim
SelammmKızlar herkes nerde bugün?
Uyku mücadelesi veriyoruz sadece kırk dk uyudu totalde. Nazarladım mı ne çocuğu, pusette bari uzun uyuyor derken ondan da vazgeçtiKızlar herkes nerde bugün?
Toplantı varı annem baktı kıza. İlk defa bu kadar ayrı kaldık, saat 13:00ten 18:30a kadar. Otoparka inerken napacak bebem diye ağlıyordum ama şükür çok üzmemiş işe gitmek de bi tık iyi geldi ne yalan diyimKızlar herkes nerde bugün?
Bizim doktor yeşil soğan veya pırasa dedi. Onlar hem kopmuyor hem de uyuşturuyormuş. Bir de Nurse Harvey’in jeli varmış ona da bir bakabilirsin.Kızlar diş çıkaran var mı aranızda kullanıdığınız ürünler vs var mı
Nasil iyi geldi ben de taktim kafaya gidince napacagim diye olama daha var gitmemeişe gitmek de bi tık iyi geldi ne yalan diyim
Bugün bende aynı durumdaydım bedenim sağ sağ ama ruhum yok modunda takılıyorum 3.5 saat uyudum bu gece onunla günü bitrmeye çalışıyorumUyku mücadelesi veriyoruz sadece kırk dk uyudu totalde. Nazarladım mı ne çocuğu, pusette bari uzun uyuyor derken ondan da vazgeçti
Allah cümlemizin yardımcısı olsun, bebeklerimiz sağlıkla büyüsün inşallah bu zamanlar da geride kalır.Bugün bende aynı durumdaydım bedenim sağ sağ ama ruhum yok modunda takılıyorum 3.5 saat uyudum bu gece onunla günü bitrmeye çalışıyorum
ben soğan ve havuç veriyorum eline soğan tabi acı geliyor daha etkili oluyor uyuşturma etkisi gibi. Ama soğan da geçen koparmış ağzından aldım yumuşak gelmiş sanırım. Havuç daha garanti oluyor bu konuda. Bir de bir kaşık zeytinyağının içine 7-8 karanfili dövüp atıyorum bir gece dolapta bekletip diş etlerine sürüyorum silikon parmak fırçayla o da bi nebze iyi geliyor. Diş kaşıyıcısı var sulu onu da buzlukta dondurup veriyorum eline ama bunlar hep bizi geçici rahatlatıyor yani genel olarak diş huzursuzluğu var üzerinde oğlumun.Kızlar diş çıkaran var mı aranızda kullanıdığınız ürünler vs var mı
Kumsari canım sen sormustun sanırım damlayı damlatamıyorum akıyor dıye, dunden berı benım kız da tukuruyor, bııırrr yapıyo, damladan sonra da yapıyo hep dısarı akıyor, doktora sordum mamasına damlatabılırsın dedı..
Canım bende yazmistm daha önce. Bulunduğun ortam değişince bi yenileniyorsun, enerjik oluyosn mental anlamda da iyi geliyor. Haftasonu daha uyuşuk oluyorumNasil iyi geldi ben de taktim kafaya gidince napacagim diye olama daha var gitmeme
Henüz çıkarma dönemi değil ama doktorumuz kaşıntı ağrısından bahsetti ve tetagil verdiKızlar diş çıkaran var mı aranızda kullanıdığınız ürünler vs var mı
Aminnn kesinlikle geçiyor. Ve sağlık en önemli şey bu hayatta.Allah cümlemizin yardımcısı olsun, bebeklerimiz sağlıkla büyüsün inşallah bu zamanlar da geride kalır.
Aç içme işi beni strese sokuyor dedim doktora, benim vereceğim demir ilacı aç içilmesi gerekenden değil dedi. 5. Ay başlıycaz biz.Canım doktor bize aç ver dedi ama mama içine nasıl vericez. Mama bitene kadar anca 6 damlayı icmis olur oda doyar. Yetiskinlerde bile demir ilaci süt urunlerinden yarım saat bir saat önce diyorlar
Canım bende yazmistm daha önce. Bulunduğun ortam değişince bi yenileniyorsun, enerjik oluyosn mental anlamda da iyi geliyor. Haftasonu daha uyuşuk oluyorum
Hangisi olduğunu söyledi mi? Ben bestironu aldım daha hiç veremedim.Aç içme işi beni strese sokuyor dedim doktora, benim vereceğim demir ilacı aç içilmesi gerekenden değil dedi. 5. Ay başlıycaz biz.