- 14 Mart 2023
- 73
- 31
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
Adetime 6 gün kaldı kuzum dün idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı ama kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkıp hüsran yaşarım diyeDaha çok var biraz bekle adetine 3 gün kala ver kan testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 6 gün kaldı kuzum dün idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı ama kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkıp hüsran yaşarım diyeDaha çok var biraz bekle adetine 3 gün kala ver kan testi
Belirti olarak bel ağrısı ve ruh halimde çok değişiklik var birde hafif ara ara baş dönmesi yaşıyorumÇok erken değil mi canım ya bekle bence en erken 23 Mart gibi belli olur bence canım , var mo peki belirti sende
Belirtilere hiç takilmaa çünkü bende o belirtileri yaşiyordm ama hep adetle sonuçlandi ve şuan hamileyim hiç belirti yok:) inşallah güzel haberi alırsınAdetime 6 gün kaldı kuzum dün idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı ama kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkıp hüsran yaşarım diye
canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olur biz istiyenlerede dua et ne olursun insallah bizde hayırlı haberler alırızBelirtilere hiç takilmaa çünkü bende o belirtileri yaşiyordm ama hep adetle sonuçlandi ve şuan hamileyim hiç belirti yok:) inşallah güzel haberi alırsın
Ediyorum canm her zaman inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahcanım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olur biz istiyenlerede dua et ne olursun insallah bizde hayırlı haberler alırız
Muhtemelen 4 haftalıkKızlar selam nasip olursa inşallah bende Aralık ayı doğum yapıcam HCG 2076 çıktı keseyide gördük ama kac haftalık oluyo bırsey demedı doktor
Ayyy bendee öyle canım heyecanlı bekleyisDaha yumurtlama günüm bile gelmedi ama bir ihtimal ben de aralık annesi olurum belki:))
İnşallah yukarıda yazmış olan herkes aralık annesi olur
Daha yeni oldu çatlama ovulasyon testine göre. Yarından öte düşünmeyi unutturacak bi işler bulmam lazım:))Ayyy bendee öyle canım heyecanlı bekleyis
Ben daha kan veremedim bugün akşam yada yarın sabah gideceğim inşallahMerhaba ben de bugün kan verdim beta 464 cikti, insallah aralikta yavrumu kucagima alicam. Henüz keseyi görmeye gidemedim, kese netleşsin, doğum tarihi tahminini yazacağım. Hepimize hayirli olsun
Tebrikler sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam nasip olursa inşallah bende Aralık ayı doğum yapıcam HCG 2076 çıktı keseyide gördük ama kac haftalık oluyo bırsey demedı doktor
Daha yeni oldu çatlama ovuladonimiz
Daha yeni oldu çatlama ovulasyon testine göre. Yarından öte düşünmeyi unutturacak bi işler bulmam lazım
Selam ben de aranıza yeni katıldım yeğenimin mevlidi vardı onlara koştururken kasığımda batmalar ve bacak sizlamasi hissettim Allah Allah yorgunluktandir dedim ertesi gün de belim sanki regl olacakmışım gibi ağrıyordu sanki tuvalete gitsem sökülecekmiş gibi bir agriydi ama olmadım. Reglime 6 gün kala test verdim 23 çıktı ama belki benimki erken yumurtlamadir herkeste aynı olacak diye bir durum yokHamilelik belirtisi olan arkadaşlar belirtileriniz neler ? Benim geçtiğimiz hafta çarşambadan beri kasık batmam var sol tarafımda sanki birşey sokmuşalr gibi sol bacağıma baldırıma doğru ağrı vuruyor, dün gece adet olacakmışım gibi bel sancım oldu 1 saat sürdü sonra geçti, adetime 3 gün kaldı sizlerin var mı böyle sendromları
Ben 2 aydır sabah kahvaltilarimi sağlam yapıyorum avakado peynir çiğ badem gibi ama akşamları normal yemek yiyorum ona çok dikkat etmiyorum açıkçasıKuşlar nasıl besleniyorsunuz Şuan doktorunuz ne vitaminler verdi?
Ailelere söylediniz mi?
Anlatın sohbet edelim heyecanımız azalır biraz
Hahaha donemimiz ayni demekki benmde 2gun onceydi keske hemen ogrenebilsekDaha yeni oldu çatlama ovulasyon testine göre. Yarından öte düşünmeyi unutturacak bi işler bulmam lazım:))