2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Aaiiiyyy 🤩 yumurtalama gününden önceki iki günü değerlendirin. Yani hem geceyi hemde sabahı değerlendirin. Hem gece hemde sabah 20dakika ayaklarını duvara dayayıp uzan ki yumurtalığa ulaşsın spermler. Yanlış anlaşılmak haddimi de aşmak istemem kusura bakma böyle yazdığım için 🙈
Buna ben de katılıyorum ayaklarını dikip bir de karnına parmaklarınla hafif hareketler yap sperm akışını hızlandırıyormuş. Ben de öyle yapmıştım 🙈

Naptın cnaım nasıl geçti randevun ?
Kese iyi görünüyor büyümeye devam etmiş etrafında bir kanama alanı göremedi ama rahim ağzında kan gördü evet. 10 gün istirahat verdi bol su iç dedi. Rahim ağzımda kanama gördüğü için fitil vermek istemedi. Karnından iğne vermek de istemiyorum son zamanlarda onun da yan etkileriyle ilgili çok tartışmalar var dedi.

Kese iyi görünüyor büyümeye devam etmiş etrafında bir kanama alanı göremedi ama rahim ağzında kan gördü evet. 10 gün istirahat verdi bol su iç dedi. Rahim ağzımda kanama gördüğü için fitil vermek istemedi. Karnından iğne vermek de istemiyorum son zamanlarda onun da yan etkileriyle ilgili çok tartışmalar var dedi.

Geçmiş olsun canım. D kalçadan iğne varmış progrstanın. Onu biye vermedi acaba ?
Çok şükür kesede etrafında kanama yok.

8FFDCC16-F3DA-44A2-A9A9-276219717A9F.jpeg

Guzel bebegim farkli bir heyecanla seni bekliyorum ❤️❤️🙏

Merhaba kızlar adet tarihim daha geçmediği için gelsem mi gelmesem mi emin olamadım attım adımımı inşallah hayırlısı olur 😍 günlerdir testlerim pozitif çıkıyordu ama çatlatma iğnesinin etkisi diye düşünüyordum. Doktorumda kanı Cuma günü vermemi istiyordu ben 2 gün önceden bugün dayanamadım kan verdim 64,68 çıkmış doktorumun hemşiresi ile konuştum iğne etkisi değil artık tebrik ederim, Salı tekrar kan ver dedi. Ben Cuma günü de veririm diye düşünüyorum 😂

Son adet tarihim 12 Mart’tı beta değerine ne diyorsunuz? Hala hafif hafif regl sancısı gibi sancı çekiyorum normal mi biraz korkutuyor beni. Her gün 2 adet vagifem fitil, 2 adet progestan fitil kullanıyorum. 2 senedir bekliyorduk, sonuca hala inanamıyorum. 😍🙏🏻

Bi dahaki aya kadar buranın adı inanamayanlar topiği olmalı 🤣 bende 128.10 beta yla öğrendim bugün bat günüm günlerdir ağrım oluyor ağrıda değil Bi garip sancı şuanda hafif var valla korkuyorum kanama gelecek diye.. Neyse kızlar ben halinizide merak ettim beni. Halsizlik ve uykuyla geçiyor kolum kanadım zor kalkıyor grip gibi arada kemik ağrısı da vuruyor zaten nezle olmuştum o geçti şükür öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı dün mutfağa girdim makine boşalt yemek yap ağrım çoğaldı iş yapmaya da korkar oldum sizde durumlar nedir

Bi dahaki aya kadar buranın adı inanamayanlar topiği olmalı 🤣 bende 128.10 beta yla öğrendim bugün bat günüm günlerdir ağrım oluyor ağrıda değil Bi garip sancı şuanda hafif var valla korkuyorum kanama gelecek diye.. Neyse kızlar ben halinizide merak ettim beni. Halsizlik ve uykuyla geçiyor kolum kanadım zor kalkıyor grip gibi arada kemik ağrısı da vuruyor zaten nezle olmuştum o geçti şükür öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı dün mutfağa girdim makine boşalt yemek yap ağrım çoğaldı iş yapmaya da korkar oldum sizde durumlar nedir
Ben bugün 5+4 oldum halsizlik çok yoktu düne kadar ama kanamam olduğu için fitil verildi o inanılmaz halsislzlik yapıyor. Burun tıkanıklığı çok normal gebelikle beraber yanında promosyon geliyor 😂

Ben bugün 5+4 oldum halsizlik çok yoktu düne kadar ama kanamam olduğu için fitil verildi o inanılmaz halsislzlik yapıyor. Burun tıkanıklığı çok normal gebelikle beraber yanında promosyon geliyor 😂
Her gebelikte farklı semptomlar 😫😫

Endişe edecek bir durum yok sağlıkla kucağınıza alın insallah doktora gittiniz mi ❤️🙏
evet dün vajinal ultrasonla keseyi gördü içi de doluymuş :) notmalde bakmam buna da gebelik demem dedi kalp atışı duyana kadar heveslenme diye de tembihledi.Bikaç test yaptırdım bugün asmde ,2 haftaya kalp atışı duyarmışız... Bakalım...

X