- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.201
İnşAllah canım ya negatif olduğunu bilerek gecikme yaşamak zor oluyorAyy hadi inşallah olayım da bitsin gitsin artık ya
Evet kuzum ya diğer ay da gecikir mi böyle kimyasaldan dolayı gecikti bu böyle yumurtlama geç olduğu için mi adet de geç geliyor acabaİnşAllah canım ya negatif olduğunu bilerek gecikme yaşamak zor oluyor
Beta baktırmadın mı kanda canım ultrasonda olsa gözükmeyebilirdi benceGunaydin kizlar benim suan adetim yarin bitiyor olmasi lazimdi ama gecikmenin 5.gunu bugun, bu zamana kadar hic aksama olmadi adetim de.Bugun
Ultrasonla baktilar asistan iyi gorunuyor dedi hamile olsam soylerdi sanirim. Ama kasiklarim cok agriyor belim de oyle aksam tekrar doktora gorunecegim ultrasonu yorumlamasi icin. Hamilelik ya da dis gebelik olsa cikar miydi acaba?
En son adet tarihim 30 haziran.
ömrü hayatımda bir defa kullandım o tamponu allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsınİşte idrarın çıkış deliğinden sızıp yana kayabilir belki. Neyse benim içime sinmiyo.
Belirtiler aynıysa doğru olabilir ya inşallah olmuşturAhahaha gerçekten öyle olmustu 1 bucuk yil ugrasip pcosla savaip hamile kalinca acelem var gibiydibuda nasip bakalim ben cok istiyorum diye 2 kez esimi ikna ettim sonrasinda ikna olmuyor tuttu tuttu tutmadi bidaha yok diyor belkide benimkide psikolojik olabilir ogrencez bakalim
Hayirlisi bakalim nasibindeki neyse o olsun evet psikolojik belirtiler genelde cok olur ama bilmiyorumki bu agri ayni oglumda oldugu gibi geliyor bana bakalim nasip rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insallah
Adet gecikmesinin 2. Gunu baktirdim negatif canimBeta baktırmadın mı kanda canım ultrasonda olsa gözükmeyebilirdi bence
Yumurtlaman geç olduysa reglin de gecikir normal olan bu canım. Aynı zamanda kimyasalda geciktiriyor demek ki bir çok kişide öyle olduEvet kuzum ya diğer ay da gecikir mi böyle kimyasaldan dolayı gecikti bu böyle yumurtlama geç olduğu için mi adet de geç geliyor acaba
Bu ay herkes gecikme yaşadı canım benimde bugün adetimin 5 günü gecikti gelmedi olsaydım şuan olup bitmiş olacaktı ne güzel ama ben geçen ay kimyasal geçirdim ondan kaynaklı diye düşündümAdet gecikmesinin 2. Gunu baktirdim negatif canim
Evet ben forumda okudum baya geciktirme olmuş bazı kişilerin döngülerini bile bozmuş inşallah benim döngümü bozmaz çok memnunum 27 günde bir olmaktanYumurtlaman geç olduysa reglin de gecikir normal olan bu canım. Aynı zamanda kimyasalda geciktiriyor demek ki bir çok kişide öyle oldu
Benim de bir anda düşmez, yavaş yavaş düşer ve sonunda adet olurum canımKızlar ateş tablomu yorumlar mısınız adetim gecikmesinin 5 günübir anda düşmedi de yavaş yavaş düşüyor ateşim
Aay bu yazıya ben de etkilenmiştim acaba yapışmış mıdır sonradan diye sonra da takmamaya çalıştım hatta eşime de söyledim böyle bişey olmuş yapışıklık gidince hamile kalabilmiş diye ya bende de öyleyse diyeBence de canım uzak kal azıcık.
Birsey okuma güzel haberler vereceksin eminim etiketlemeyi unutma
Bende etkileniyorum mesela biri yazmış kürtaj sonrasi rahmi yapışmış acaba benim De mi yapıştı 3 aydır tutturuyorum yumurtlamayi olmuyor. Buna düştüm sonra arkadaşım iş yerinden deli misin dedi adet olmazdın az olurdun ya da dedi yooo dedim fazla bile oldu içim rahatladı. İster istemez etkileniyoruz maalesef. Ben şuan değerlendirme asamasindayim hayırlısı olur inşallah canım
İnşAllah bebeğim çok idealmiş döngünEvet ben forumda okudum baya geciktirme olmuş bazı kişilerin döngülerini bile bozmuş inşallah benim döngümü bozmaz çok memnunum 27 günde bir olmaktan
Pek bi belirti yok aslinda sadece kasık agrisi adetim yakin ondan oluyor desem degil yeni bitti zaten bakalim nasip iliskiden kac gun sonra testte cikar acaba gebelikBelirtiler aynıysa doğru olabilir ya inşallah olmuştur
Benimde öyle olucak demek ki kuzum ayy olayım biran önce o adetin stresi beni mahvetti yaniBenim de bir anda düşmez, yavaş yavaş düşer ve sonunda adet olurum canım
Bu bebiş güçlü olacak demek ki diretiyor çatlamamak içinBenim bugün pik hala devam ediyor. Son ovulasyonumu yaptım. Artık ne zaman çatlar ne olur bilmem. Yarın yine değerlendiririz.
Evet kuzum daha öncesinde 30 gündü çocuklar döngüyü değiştirdi doğumdan sonra 27 gün olmaya başladı iyiydi evet umarım düzelirİnşAllah bebeğim çok idealmiş döngün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?