- 26 Aralık 2015
- 12.432
- 20.640
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.061
Yaaaa sen çok tatlısınnnnnnnnUmudum kalsin mi yani/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa sen çok tatlısınnnnnnnnUmudum kalsin mi yani/
Ben artık silik çizgi çıkarmayan test kaldığına dair umudumu kaybettim elaaaaaa derdi rahmetli levent doktor olsaydıKızlar freely gebelik testi silik çizgi çıkarır mı
Bozuk gülüm bu tekrarla sen canımMerhaba arkadaşlar bu akşamki yaptıgım teste böyle çıktı ağlasammı ne yapsam bilemedim halime bu neden böyle oldu bozukmu acaba
Artımed testi yapmadan kaldır çöpe at canım artımedin adı bile tüyleri diken diken etmeye yetiyor2 gün gecikmem var yarın sabah arti med strip gebelik testi yapıcam o test nasıl kızlar ilk defa aldım yalancı pozitif durumu oluyor mu
Pik demek çatlamaya yakın demek daha çatlamadı yumurta demek. Yarın ya da bir sonraki gün yumurtan çatlayabilir o yüzden bu hafta gün aşırı devam etmeni öneririmKızlar ben bugün ovülasyon testinde piki gördüm.Değerlendirdik. Yarın ve devam eden günlerde yapmalı mıyım? Gerek var mı?
Canım benim hoş geldin. Öncelikle kaybın için çok üzgünüm ama cennette seni bekleyen bir yavrun olacak Allah’ın izniyle. Allahım sabrını artırsın dayanma gücünü versin ve dilerim en yakın zamanda da hasretini çektiğin o evlat özlemini yaşatsın sana. Tez zamanda o müjdeyi alasın inşallah bunu yürekten diliyorum ve o şekilde dua ediyorumMerhaba arkadaşlar . Grubu açtığınız ilk günden bu yana tüm mesajlarınızı okudum. Öncelikle şuan hamile olan herkesi tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , bu yolda benim gibi hala bekleyenlere de inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler almasını diliyorum.
Kısaca hikayemi anlatıp beni aranıza almanızı çok isterim. Ben 2,5 yıl boyunca bebek istedim 2 negatif aşılamam var bu süreçte kimyasal bile geçirmedim sonra tam tüp bebek tedavisine başlayacakken ilaçlarımı almış regl olmayı beklediğim sırada hamile olduğumu öğrendim tabi dünyalar benim oldu. Şaka değil bebeğim doğsaydı ismi Dünya olacaktı. Maalesef 18. Haftada kontrole gittiğimde oğlumun suyunun olmadığını ve gebeliğin sonlandırılması gerektiğini öğrendim . 4 doktor gezdim hepsi aynı kararı verdi gelişimi devam ediyor kalbi atıyordu ama yaşama ciğerlerinin gelişme ihtimali yoktu ve beklersem enfeksiyon olup rahmimi bile kaybedebileceğimi söyledi doktorlar.22 Haziran günü 4 gün boyunca suni sancı aldığım hastahanede normal doğumla bebeğime veda ettim. Elimde küçücük bir mezar kaldı. İçim yanıyor hala acısı geçmiyor. 26 temmuzda tekrar regl oldum hala devam ediyor. Ne kadar sürecek bilmiyorum normalde 4 gün falan olurum amh düşüklüğü var bende. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum içimin acısı belki bir nebze de olsa diner diye. Çok uzun yazdık biliyorum sabredip okuduysanız çok teşekkür ederim. Kısacası beni de aranıza alır mısınız SAT 26 Temmuz BAT bilmiyorum
Güncellenmiştir canım ondan renk degişiyor. Bir süre sonra eski haline döner bi ara yine böyle ol olmuştuŞimdi dikkat ettim de gebelik vs konuları bu renk hepsadece burası sanmistim
Korkma ya. Bak hayat devam ediyor. Böyle yaratılmışız. İyi seyıer düşünmezsen iyiye gitmez hiçbişey. Çoook güzel olcak her sey♡Kızlar sabah randevum var kafayı yicem korkudan uyuyamıyorum napcam ben böyle defalarca kafamda canlanıyor kürtaj anı![]()
En alt solda bize ulaşın sözünün üstümde fırça var. Onunla düzelte biliosunbenim bu topic niye böyle mavi oldu yaaa
başka topiclerde pembe ama buraya gelince bu renk. Neden böyle oldu nasıl düzeltirim bilen var mıı. Sinirim bozuldu topiğe giresim gelmiyo resmen
![]()
Hoşbuldum çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım benim hoş geldin. Öncelikle kaybın için çok üzgünüm ama cennette seni bekleyen bir yavrun olacak Allah’ın izniyle. Allahım sabrını artırsın dayanma gücünü versin ve dilerim en yakın zamanda da hasretini çektiğin o evlat özlemini yaşatsın sana. Tez zamanda o müjdeyi alasın inşallah bunu yürekten diliyorum ve o şekilde dua ediyorum![]()
Merhaba arkadaşlar . Grubu açtığınız ilk günden bu yana tüm mesajlarınızı okudum. Öncelikle şuan hamile olan herkesi tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , bu yolda benim gibi hala bekleyenlere de inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler almasını diliyorum.
Kısaca hikayemi anlatıp beni aranıza almanızı çok isterim. Ben 2,5 yıl boyunca bebek istedim 2 negatif aşılamam var bu süreçte kimyasal bile geçirmedim sonra tam tüp bebek tedavisine başlayacakken ilaçlarımı almış regl olmayı beklediğim sırada hamile olduğumu öğrendim tabi dünyalar benim oldu. Şaka değil bebeğim doğsaydı ismi Dünya olacaktı. Maalesef 18. Haftada kontrole gittiğimde oğlumun suyunun olmadığını ve gebeliğin sonlandırılması gerektiğini öğrendim . 4 doktor gezdim hepsi aynı kararı verdi gelişimi devam ediyor kalbi atıyordu ama yaşama ciğerlerinin gelişme ihtimali yoktu ve beklersem enfeksiyon olup rahmimi bile kaybedebileceğimi söyledi doktorlar.22 Haziran günü 4 gün boyunca suni sancı aldığım hastahanede normal doğumla bebeğime veda ettim. Elimde küçücük bir mezar kaldı. İçim yanıyor hala acısı geçmiyor. 26 temmuzda tekrar regl oldum hala devam ediyor. Ne kadar sürecek bilmiyorum normalde 4 gün falan olurum amh düşüklüğü var bende. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum içimin acısı belki bir nebze de olsa diner diye. Çok uzun yazdık biliyorum sabredip okuduysanız çok teşekkür ederim. Kısacası beni de aranıza alır mısınız SAT 26 Temmuz BAT bilmiyorum
Korkma lütfen güçlü ol iyi olacaksın inanKızlar sabah randevum var kafayı yicem korkudan uyuyamıyorum napcam ben böyle defalarca kafamda canlanıyor kürtaj anı![]()
Merhaba yazmana çok sevindim bende günlerdir okuyorum topiği burada herkesin birbirine nasıl güzel destek olduğunu görünce üye olup yazdım. Karşılaşmamıza çok sevindim Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın. Acımız çok büyük her geçen gün azalacağına artıyormuş gibi hissediyorum. Belki burda birbirimize iyi geliriz kardeşim birlikte mutlu haberler alırız burada. Evlatlarımız çok güzel bi yerde bunu düşünerek bir nebze de olsa su serperiz birbirimizeMerhaba bende bu topikteydim dün çıkma kararı aldim hala mesajlarinizi okuyorum hepinize dua ediyorum
Mesajini okuyunca yazmak istedim bende 18 haftalikken birden kanama ile hastaneye gittim suyu bitmiş denecek kadar azdi dediler 20 gün kadar bekledim duzelir belki diye olmadi en son doktor rahmini kaybedebilirsin dedi almamiz gerek artik ikna olup bebeğime veda ettim tarif edilemez bir acı seni çok iyi anlıyorum kardeşim meleklerimiz cennette şefaatçimiz olurlar inşallah yeniden kucağın dolsun inşallah
Benin sonrasinda adetlerim geç düzeldi hala sanki içim yara gibi geçmedi 5 ay olacak hala dün gibi hep ağlıyorum yalniz kaldığımda elimden baska birşey gelmiyor
Güçlü olmaya çalışıyorum sende güçlü dur inancını hep yüksek tut ALLAH senin istediğini sana hayırlısı ile nasip etsin
Merhaba yazmana çok sevindim bende günlerdir okuyorum topiği burada herkesin birbirine nasıl güzel destek olduğunu görünce üye olup yazdım. Karşılaşmamıza çok sevindim Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın. Acımız çok büyük her geçen gün azalacağına artıyormuş gibi hissediyorum. Belki burda birbirimize iyi geliriz kardeşim birlikte mutlu haberler alırız burada. Evlatlarımız çok güzel bi yerde bunu düşünerek bir nebze de olsa su serperiz birbirimize![]()
Kızlar sabah randevum var kafayı yicem korkudan uyuyamıyorum napcam ben böyle defalarca kafamda canlanıyor kürtaj anı![]()