- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.981
Çatlamaya yeni başlıyor gibi kuzumCanlar merhaba 2 , 3 gündür yumurtlama ağrısı yaşıyorum.. ovülasyon testlerime bakabilir misiniz bugün 3. Gün çatlamış mı
Ismimi nasil yazdira bilirim acaba ? Burada yeniyim, agustosda hamile kalmak istiyorumcanımmm yeni topiğimiz hayırlı olsunbol bebişli bir ay diliyorum, herkesin testlerde çift çizgiler gördüğü
Şaşırmadım. Pozitif deseydin hepimiz ŞokNeqatif
Daha olmamış canimCanlar merhaba 2 , 3 gündür yumurtlama ağrısı yaşıyorum.. ovülasyon testlerime bakabilir misiniz bugün 3. Gün çatlamış mı
Öldürceniz sizler beni. Hık diye gitçem Pc başında bu yorumları okurken. Yavrum daha 10 günün varmış.Umudum kalsin mi yani/
Ay hadi inaşllah.Ismimi nasil yazdira bilirim acaba ? Burada yeniyim, agustosda hamile kalmak istiyorum
mavi testten bahsediyorsak topiğin ilk sayfasındaki bana hiç çıkartmadı. 15 dk sonra çıkartıyo amaKızlar freely gebelik testi silik çizgi çıkarır mı
çok güldüm o kadar haklısın ki. Vücudumun haberi bile yok muhtemelen.6. Günde çıkmayabilir sanki canım, yerleşmeye yeni başlıyordur vücudunun haberi olmayabilir
Tabiki kalsınnnUmudum kalsin mi yani/
Ayninşallah evet böyle pik görmemiştimÇatlamaya yeni başlıyor gibi kuzumayyyy hem de nasıl pik olmuş. Değerlendirin bugünü de
Benim yeni bir teorim var. Eğer T çizgisi çok koyu olursa bu şekilde sağlıklı yumurtlama yaşıyoruz sanırım.
Çatlamamı olmamış , ay bugünde mi çalışmak gerekiyorDaha olmamış canim
İki günü değerlendirdik inşallah yarına tam çatlamış olur, yavaş mı açılıyor renk böyle acaba .. yarin yapmaya gerek olurmu ki , zaten işten geldim yorgunumÇatlamaya yeni başlıyor gibi kuzumayyyy hem de nasıl pik olmuş. Değerlendirin bugünü de
Benim yeni bir teorim var. Eğer T çizgisi çok koyu olursa bu şekilde sağlıklı yumurtlama yaşıyoruz sanırım.
Ya bi umut diye yaptim ama söz vermiştim 5 agustos yapcam diyeŞaşırmadım. Pozitif deseydin hepimiz Şok
İnan o kadar biliyorumki. Tıp okumus kadar varim yani. Ama neden böyle yapiyom anlamıyom. Başkası yapsa kızım 10 gün ne deli misin derinÖldürceniz sizler beni. Hık diye gitçem Pc başında bu yorumları okurken. Yavrum daha 10 günün varmış.
Olmadi mağleseffGünaydınnnnnn sevgili topik kızlarım. Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden neşe - sevinç - huzur hiç ama hiç eksik olmasın.
Veee Ağustos Bat bekleyenlere sonunda yaklaşmış bulunuyoruz. Kızlar ne durumdasınız bakalım
S seloseymo52 @dream2311 @tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @BLGESU @grace_ @lotus2211
EvetÇatlamamı olmamış , ay bugünde mi çalışmak gerekiyor
Yok beyazdı rengi ben pek güvenemedim de yarın bidaha başka test alacağımmavi testten bahsediyorsak topiğin ilk sayfasındaki bana hiç çıkartmadı. 15 dk sonra çıkartıyo ama
Beyaz olansa bazen cikarabiliyorKızlar freely gebelik testi silik çizgi çıkarır mı
Canım bugün günüm geçeli 1 gün oldu çok silik çıkardı normalde hiç 2. Çizgi bende çıkmaz bunda çıkınca şüpheye düştüm güvenemedim de bakalım yarın başka test deneyeceğim bu seferBeyaz olansa bazen cikarabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?