- 26 Aralık 2015
- 12.451
- 20.662
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #16.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O top gibi şey dediği rahim aşağı iniyor işte adet olacaksın demekAy içimizde top gibi bişi mi varmış. Valla enetersan bir yöntem ama ben yapamam ya. Teste işemeyi seviyorum.
Kaçıncı günün canım yumurtlamanın.Valla gebelik testinden iyidir.o beni mahvediypr negatid çıkınca.Evet okudum şimdi. Üf olumsuz sonuca hazır değilimyapamıcam galiba.
Aynen canım rahim o.O top gibi şey dediği rahim aşağı iniyor işte adet olacaksın demek
Doğru diyorsun. ebeler şıp diye anlıyolarmış. ama elinizi iyi yıkayın bari mikrop kapmayınValla öyle canım.Kimine ilkel gelicek ama eskiden ultrason mu vardı ebeler alttan muayene edip bu şekilde anlıyormuş![]()
Tabi canım bol yıkamalı.sık da yapmamalıDoğru diyorsun. ebeler şıp diye anlıyolarmış. ama elinizi iyi yıkayın bari mikrop kapmayın
tamam o zaman canım inşAllah güzel haberi alırsın :)Canım burda bayağı okudum.Kimyasal sonrası diğer ay hemen hamile kalmış çoğunluk.dontorum da korunmana gerek yok diyince
İnşallah canımtamam o zaman canım inşAllah güzel haberi alırsın :)
aynı şekilde düşünüyorum net sonuç olsunBende yapardım kesınlıkle,hatalı mı gercekmı anlamak ısterdım cunku belırsızlıkten nefret ederım.yıne oyle cıkarsa ooh mutlu mutlu uyurdum cıkmazsada mutsuz mutsuz uyurdum,ama en azından soru ısaretsız.ama çok su içmiş artık olmaz hemen yatda uyu barı sabah olsun![]()
fnd_50
maşaAllah bu özelliğin çok güzel :)Aynen hatta akşamki testi yapmama bile şaşırdım:) yarın sabah yaparım artık inşallah vardır ya. Arkadaşlarım benim irademe hayrandır mesela her konuda. Bir günde abur cuburu bırakıyorum dedim 5 senedir falan tüketmem. Kola içmem dedim 13 yıl falan oldu içmem spora başlıyorum bırakmam dedim 3 yıldır düzenli yaparım. Yani iradem vardır![]()
Vallahi var billahi varKızlar bir şey dicem size. Akşam üzeri bir test daha yaptımhafif çizgi görür gibi oldum ama “yeter da gölge mölge uğraşamam” dedim testi bıraktım çıktım. Az önce bir daha baktım durunca o gölge koyulaşmış üzerine su damlattım normalde kuruma çizgisi olunca su damlatınca geçiyordu gitmedi. Pembe pembe görünüyor hadi gel de umutlanma. Ama yine de umutlanmayacagım bekleyeceğim sakince. Fotoda çok net çıkmıyor ama yükledim yine de. A Afratafrac
imagination forever @Papatyamaviss
melisaa93
melegim can @Safransari T tweeetyyy
hamileyken çıkmayacak diye bir şey yok ama dimi :)
23 temmuzda bitti reglimkaç gün var regline
Ağlıcam yaÇok enteresan ama.
Ah şu birbirimizi güzel motive etmelerimiz yok muhamileyken çıkmayacak diye bir şey yok ama dimi :)
Ya kuzum çok umutlanmak istemiyorum yine çizginin azizliğine uğrayabilirim o yüzden yarın sabahı bekleyeceğim oncomed marka kuzumVallahi var billahi varhangi test bu? Okuyamadım yukarıları
![]()
Ama sabaha kadar bir umudum olacak düşünseneaynı şekilde düşünüyorum net sonuç olsun![]()
Valla ilk kez seni görüyorum sanırımAğlıcam yamesela hamile olmayan birinde de artabiliyor mu böyle